reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
claudia, ja ozdoby znalazłam w trakcie remontu, poza tym u mnie zawsze drzewko było skromnie przystrojone, więc nie będzie problemu :-)

nam się gdzieś to zgubiło przy przeprowadzce, albo mój wyrzucił
a w zeszłym roku tez było skromne drzewko tylko się rozwaliło ...
pomyślę i wpadnę pewnie na jakiś pomysł znając mnie ;-)

Dziewczyny widzę że pustki dzisiaj i troszkę smutki kurcze jak mi sie nic nie chce:-(i też mam płaczliwy dzień:-(

Ja też mam tyg. we wtorek wizytę i boję sie, a zarazem już się nie mogę doczekać jak nigdy. Jestem ciekawa czy coś się dzieję, bo tak szczerze to czuje się dobrze jedynie nieraz mam lekkie bóle miesiączkowe ale rzadko, a twardnienie brzucha to nawet mam wrażenie jakby się zmniejszyło, albo się przyzwyczaiłam. A jutro odbiorę wyniki zobaczymy czy wszystko dobrze. Ale mały sie rusza więc z nim mam nadzieję że dobrze.

byliśmy na obiedzie u dziadków i w drodze powrotnej zobaczyliśmy niedużą choinkę rzuconą przy drodze. Po powrocie małżon wsiadł w nasze auto (u dziadków byliśmy autem brata, do którego drzewko by nie weszło) i przywiózł ją do domu :-) Wygląda na to, że komuś z auta wypadła, bo leżała prawie na jezdni...

Mój szwagier w zeszłym roku też zgubił choinkę. Akurat mijaliśmy się jakiś kilometr od domu, jak wracał z pracy z choinką na plecach w stanie mocno wskazującym. Ale do domu już dotarł bez choinki...

Ja tez dzisiaj drzemke zaliczylam popoludniu.A teraz maz poszedl do pracy,synek bawi sie torami z ciuchca ktora chyba juz z rok byla nie tykana a dzisiaj go cos naszlo na nia.A Ja nadrobilam was co tam naskrobalyscie od rana ale na szczescie w niedziele nie ma tego za duzo.I tak czytam ze duzo smutkow dzisiaj u was a dopiero co ja dwa dni temu pisalam ze mam jakiegos dola moze rzeczywiscie u nas na forum to ciagniemy sie za soba lancuszek taki.A co do prasowania ja niecierpie prasowac i jak moje kolezanki mimo duzych synow prasuja cala sterte im i mezom rzeczy zaraz po praniu tak ja tylko skladam.Mam w szafkach ulozone w kosteczke ale nie wyprasowane i prasuje dopiero jak mam cos zalozyc.Wybieram co konkretnie dzisiaj dla mnie i syna i to co bedziemy zakaldac prasuje tak mi latwiej mniej prasowania dla mnie.A jak sie wczesniej wyprasuje to i tak sie robia te zakladki wlasnie a mnie to wkurza ja wole przed zalozeniem wyprasowac i miec gladziutkie.Jak Ja niecierpie niedzieli nie ma co robic w tv nic nie ma tylko same jakies seriale ktorych ja nigdy nie ogladam.

joasiab, wczoraj w markecie oglądaliśmy akurat choinki i chcieliśmy za tydzień kupić, a tu problem z głowy :-) Tylko też obmyślam, gdzie ją postawić, żeby nie zawadzała, bo całkiem pokaźna jest z niej sztuka ;-)

no z tymi serialami to przesada, za dużo tego jest
puścili by coś normalnego w tv....

zła jestem bo nikt mi nie chce glosować na konkurs, co komu szkodzi oddać jeden głos??

wiecznie jakieś wymówki, czy ja proszę o zbyt wiele??? :-(

reklama
Wiecie właśnie patrzałam na rozpakowane w grudniu i pierwsza dzidzia przyszła na świat 13 listopada, więc my się trzymamy jeszcze w dwupaku dzielnie przed tym styczniem.

A co do choinki to u mnie w piwnicy straszny bałagan i nie wiem jak wyjmę wszystkie ozdoby będzie problem, ale spróbuje teraz w tym tyg. ustroić choinkę.

Do góry