reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
claudia, ja ozdoby znalazłam w trakcie remontu, poza tym u mnie zawsze drzewko było skromnie przystrojone, więc nie będzie problemu :-)

nam się gdzieś to zgubiło przy przeprowadzce, albo mój wyrzucił
a w zeszłym roku tez było skromne drzewko tylko się rozwaliło ...
pomyślę i wpadnę pewnie na jakiś pomysł znając mnie ;-)

Dziewczyny widzę że pustki dzisiaj i troszkę smutki kurcze jak mi sie nic nie chce:-(i też mam płaczliwy dzień:-(

Ja też mam tyg. we wtorek wizytę i boję sie, a zarazem już się nie mogę doczekać jak nigdy. Jestem ciekawa czy coś się dzieję, bo tak szczerze to czuje się dobrze jedynie nieraz mam lekkie bóle miesiączkowe ale rzadko, a twardnienie brzucha to nawet mam wrażenie jakby się zmniejszyło, albo się przyzwyczaiłam. A jutro odbiorę wyniki zobaczymy czy wszystko dobrze. Ale mały sie rusza więc z nim mam nadzieję że dobrze.

byliśmy na obiedzie u dziadków i w drodze powrotnej zobaczyliśmy niedużą choinkę rzuconą przy drodze. Po powrocie małżon wsiadł w nasze auto (u dziadków byliśmy autem brata, do którego drzewko by nie weszło) i przywiózł ją do domu :-) Wygląda na to, że komuś z auta wypadła, bo leżała prawie na jezdni...

Mój szwagier w zeszłym roku też zgubił choinkę. Akurat mijaliśmy się jakiś kilometr od domu, jak wracał z pracy z choinką na plecach w stanie mocno wskazującym. Ale do domu już dotarł bez choinki...

Ja tez dzisiaj drzemke zaliczylam popoludniu.A teraz maz poszedl do pracy,synek bawi sie torami z ciuchca ktora chyba juz z rok byla nie tykana a dzisiaj go cos naszlo na nia.A Ja nadrobilam was co tam naskrobalyscie od rana ale na szczescie w niedziele nie ma tego za duzo.I tak czytam ze duzo smutkow dzisiaj u was a dopiero co ja dwa dni temu pisalam ze mam jakiegos dola moze rzeczywiscie u nas na forum to ciagniemy sie za soba lancuszek taki.A co do prasowania ja niecierpie prasowac i jak moje kolezanki mimo duzych synow prasuja cala sterte im i mezom rzeczy zaraz po praniu tak ja tylko skladam.Mam w szafkach ulozone w kosteczke ale nie wyprasowane i prasuje dopiero jak mam cos zalozyc.Wybieram co konkretnie dzisiaj dla mnie i syna i to co bedziemy zakaldac prasuje tak mi latwiej mniej prasowania dla mnie.A jak sie wczesniej wyprasuje to i tak sie robia te zakladki wlasnie a mnie to wkurza ja wole przed zalozeniem wyprasowac i miec gladziutkie.Jak Ja niecierpie niedzieli nie ma co robic w tv nic nie ma tylko same jakies seriale ktorych ja nigdy nie ogladam.

joasiab, wczoraj w markecie oglądaliśmy akurat choinki i chcieliśmy za tydzień kupić, a tu problem z głowy :-) Tylko też obmyślam, gdzie ją postawić, żeby nie zawadzała, bo całkiem pokaźna jest z niej sztuka ;-)

no z tymi serialami to przesada, za dużo tego jest
puścili by coś normalnego w tv....

zła jestem bo nikt mi nie chce glosować na konkurs, co komu szkodzi oddać jeden głos??

wiecznie jakieś wymówki, czy ja proszę o zbyt wiele??? :-(

reklama
Wiecie właśnie patrzałam na rozpakowane w grudniu i pierwsza dzidzia przyszła na świat 13 listopada, więc my się trzymamy jeszcze w dwupaku dzielnie przed tym styczniem.

A co do choinki to u mnie w piwnicy straszny bałagan i nie wiem jak wyjmę wszystkie ozdoby będzie problem, ale spróbuje teraz w tym tyg. ustroić choinkę.

Do góry