reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

a mnie dzisiaj szyjka kłuje jak głupia:/ i mam wrażenie, że mały mi wyleci... ale to podobno normalne pod koniec ciąży...
ale rozmawiałam z nim i zapytałam się czy mu dobrze u mamusi w brzuszku i strzelił kopa, więc myślę, że jeszcze posiedzi sobie u mnie:-D

reklama
Dlatego właśnie jak gdziekolwiek wychodzę, to ZAWSZE mam wkładkę założoną, i jeszcze kilka na zmianę w torebce
różnie bywa...
ale zastanawiam się czy podpasek nie nosić, czasami nie mam jak tej wkładki zmienić i wtedy jest problem ...jak mi się uleje

Uciekam będę potem, jak przyjdziemy
muszę się jeszcze ubrać do końca

Mi w nocy zacząl brzuch twardnieć i bóle takie jak na miesiączkę....ale pare...i nie za często i ucichło....a małż tylko........juz jedziemy?? :) teraz tez mnie zakuło w dole...ech takie uroki końcówki......

Tonia
-to zeby to molestowanko m przyniosło sukces:) ja tez bym chętnie wymolestowała mojego.............ale jak mam rozwarcie na 2 cm to chyba lepiej nie............więc ........... straszną mam chęć i nici....... no nic oby do porodu i 6 tygodni połogu...a później jak się rzucę na niego to ho ho ho...:-)

Oj dziewczynki tulę was mocno na te wasze smutki ..... Oby minęły!!!

A my już rosołek zjedliśmy teraz będziemy jeść drugie danie.

Ja tez mówię do męża, że chciałabym już normalnie funkcjonować a nie chodzić jak paralityczka i bez przerwy narzekać w dodatku nogi mam takie popuchnięte, że masakra. Jutro wizyta u gina, ciekawe ile mój klocuszek waży już...

cześc dziewczynki:-)
za mną pół nocki nie przespanej ,juz nie wiedziałam jak się połozyć,wszystko mnie bolało :(
Ariska - naj najlepsze zyczenia ,szybkiego rozwiazania i spełnienia marzeń:-)
matrusia - oj jak my się rzucimy na naszych panów,to sami będą mówić że ich głowa boli :-D.wczoraj mój się śmiał że będzie przedemną uciekał hihi
idę robic obiadek
ticker.php

A ja mam wizytę w środę i już się nie mogę doczekać, tak bym już chciała wiedzieć co i jak i zobaczyć malutką. Jutro trzeba jeszcze badania zrobić na mocz i morfologię, bo jakoś mi się wcześniej nie chciało zebrać. A ja na obiad nic dzisiaj nie mam, właśnie śledzika zjadłam. To chyba pierwsza niedziela od dawien dawna że nie ma porządnego obiadku, ale córcia u babci, to nam się nie chce pichcić. Ide wieszać pranko i wstawić kolejne.

marta- :) mój tez będzie uciekał.
Lecę robić obiadek dziś kluseczki śląskie ze schabikiem i surówka z kapustki pekińskiej...mniam mniam.... późno było sniadanie bo o 10 ,więc obiad tez później a syn juz widzę podkrada mi kluski i je....więc się zabieram........bo zostanie sam schabik z surówką jak się dosiądzie.

m zadowolony bo kupił sobie spaware....................................... i mam go z głowy:)

reklama
oj, faceci, lubią takie zabaweczki.

My po obiedzie, chłopcy się bawią a ja poleguję
zaraz sobie kawę zrobię i zjem wisełki...słodkie za mną znowu chodzi.

Do góry