reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

Ribi - szkoda, że do Wrocka mam trochę daleko, chętnie bym skorzystała z porad takiej gorseciarki.. a tych wkładek silikonowych to muszę gdzieś poszukać..

Kochana idź do skelpu bieliźniarskiego i kup wkładki coś jak te.... JULIMEX Wkładki silikonowe EXTRA PUSH-UP C/D ;o) (1352467411) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

ja mogłam przymierzyć i kupić 2 różne więc może Tobie też się uda....jedną chyba mam c drugą b...jakoś tak:)

reklama
Klaudoos już nie musisz sie obawiać, że będziecie jechać 40 na godzinę bo wycieraczki będą działać i w razie czego napewno zdążysz dojechać do szpitala..
Ribi na całe szczęście na te zakupy jechać nie muszę bo to spożywcze na święta i środki czystości, które jeszcze mam, listę mam zrobioną to w razie czego małżon pojedzie jeśli ja już nie będę w stanie.
Aniwar to się obie dziś wykazałyśmy, prawdziwe z nas gospodynie domowe..hahaha.
Myślę że się po prostu nakręcamy przedporodowo i to hormony tak na nas działają.
Ja jestem gotowa a Ty????

Obiadek zjedzony, naczynia zmyte więc ok, gra muzyka...

i ja się witam,choć juz popołudniowo:-)
dziś jak rzadko,pozwoliłam sobie na lenistwo do 10 rano.potem troszkę sprzątałam,ale szybko ''wysiadłam''.stwierdziłam ze na święta domek będzie tylko ogarnięty a nie wysprzątany:no:.do mojego syna,pasierbicy nie mam już słów- nie chcą sprzatać,tylko komputery im w głowach:wściekła/y:.także stwierdziłam ze nie będę się nadwyrężać i mam ich głęboko w nosie,bo sama nie jestem w stanie ogarnąć domu.a na obiad serwuje dziś szybkie spagetti,które w sumie sama zjadłam,bo dzieci są zbyt zajęte grami.:wściekła/y:jestem taka zła ze nie odzywam się do nich a jutro obiadu nie będzie.moj M jest w pracy i pewnie dopiero jak wróci to da im do wiwatu.
A swoją drogą to podziwiam wszystkie Was ,które mają jeszcze siłę sprzatć i myć podłogi:-)
co do biustonoszy to ja juz się zapoatrzyłam wcześniej,spokojnie mogłam przymierzać i wybierać.
miłego popołudnia brzuchatki ;-)

Ja tak srednio jestem gotowa....jakbym miala sopakowana torbe to pewnie byłabym bardziej gotowa:-)
A nastawiam sie na rodzenie w styczniu wiec ciagle mam wrazenie ze mam jeszcze duuuzo czasu:-)
Psychicznie tez raczej na styczeń jestem gotowa:-)

Ribi nie wiedziałam, że ta babka jest gorseciarką. Z tego co wiem to ona była kiedyś wykładowcą gdzieś na wyższej uczelni a teraz to stylistka biustu. Nie ważne, w każdym razie polecam wszystkim ten sklep, bo choć dość drogie te biustonosze to warte swojej ceny. A Ty kupiłaś może u niej staniki do karmienia? Odnośnie tych wkładek silikonowych to miałam takie do ślubu, cycusie ładnie się prezentowały :-)

A ja dalej buszuje po Allegro, trochę tego trzeba kupić żeby tą torbę wreszcie zapakować.

ANIWAR podziwiam Cię za ten spokój, ja juz dawno spakowana jestem a termin mam ciut dalszy niż Ty. Nie wyobrażam sobie gdyby coś zaczęło się a ja bym się miała stresować że czegoś nie mam. Opanowana chyba kobieta z Ciebie.
Aniwar u Ciebie nawet napis pod suwaczkiem mówi że na walizce już powinnaś siedzieć;););)

Ostatnia edycja:
No my juz skończyliśmy. Rafał poszedł z Wiki na sanki na górkę troszkę poszaleją :)

A ja odpoczywam :)

Ja też muszę jeszcze jeden biustonosz do karmienia kupić.

Dziewczyny wyszły mi dwa rozstępy na brzuchu. Dosłownie siedzę i ryczę. Nigdy nie miałam a teraz to aż mnie piecze to miejsce :( Co prawda mój mąż mówi, że nie widać ale ja widzę :( Czy sądzicie, że po porodzie uda się mi ich pozbyć??? Czy nie mam co marzyć???

Klaudoos ja lubię z mamą w Tino ale tylko jedną tropikalna, a mój maż jak przyjeżdża to zamawia na Leszczynkach w Gdyni jest taka pizzeria nie pamiętam nazwy i on sobie stamtąd zażyczy i wtedy wszyscy dostosowujemy się do niego :-)

aniwar ja już większość mam spakowane, ale nie do końca i też psychiczne nastawienie na styczeń mam. Chociaż jak czytam wszystkie objawy które dziewczyny mają u mnie jakby cisza przed burzą.

reklama
Joasiab Może porządnie smaruj, ja miałam też wrażenie że się robią i też szczypało i swędziało i okazał się fałszywy alarm zniknęło, więc u mnie to nie były rozstępy tylko podrażnienie i wysuszona skóra, a wyglądało jak rozstępy. Może u Ciebie też tak jest smaruj oliwką.

Do góry