Modlichajateż mamtakiproblem. Możenie że70Aale75B. IpowiemCi, żeunaswewrojesttakagorseciarkaktórasprawiła żemojecyckizrobiłysię WIELKIE…namójrozmiar75Bkazalamiwziąć 75Ddotegosilikonywkładane (2różnerozmiaryboniestetymamasymetrię) inormalniecycuchygodnepozazdroszczenia. Więcpolecamkupić takiewkładkisilikonowe (grube).
reklama
giovannessa
Fanka BB :)
Ribi - chciałam Cię zacytować, żeby Ci odpowiedzieć, ale nie da się
Wiesz, nie boli mnie kręgosłup. Bałam się kiedyś, bo mnie tym straszyli, ale być może się przyzwyczaił ;-) A nie wygląda to też podobno źle - ale to nie moja opinia, ja to bym stanowczo wolała mniejsze... miałabym prościej z zakupami... :-)
Wiesz, nie boli mnie kręgosłup. Bałam się kiedyś, bo mnie tym straszyli, ale być może się przyzwyczaił ;-) A nie wygląda to też podobno źle - ale to nie moja opinia, ja to bym stanowczo wolała mniejsze... miałabym prościej z zakupami... :-)
ribi- zrestartuj kompa
moj jedzie wlasnie na zakupy, wycieraczki zrobione- za darmo!!! haha bo juz sie balismy ze znow wydatek, a tato blacharz samochodowy pospawal tu i tam i dzialaja jak nowe!
moj jedzie wlasnie na zakupy, wycieraczki zrobione- za darmo!!! haha bo juz sie balismy ze znow wydatek, a tato blacharz samochodowy pospawal tu i tam i dzialaja jak nowe!
Ostatnia edycja:
Potrafię cię zrozumieć bo moje piersi ogólnie przyciągają uwagę - zwłaszcza za sprawą dużych dekoltów które uwielbiam (nieraz w pracy zwracano mi uwagę że klienci zamiast ze mną rozmawiają z moim biustem). Jednak nie jest to zbyt wygodne - ja sobie nie wyobrażam wyjść bez biustonosza, w domu też nie, a nawet spałabym w biustonoszu. A że jestem dosyć wąska - to te cycuchy mam pod pachami. Już nie mówiąc o podbiegnięciu gdzieś, czy podskokach, czy spaniu na brzuchu... A i tak moje to jeszcze przy twoich malutkie są.Wiesz, nie boli mnie kręgosłup. Bałam się kiedyś, bo mnie tym straszyli, ale być może się przyzwyczaił ;-) A nie wygląda to też podobno źle - ale to nie moja opinia, ja to bym stanowczo wolała mniejsze... miałabym prościej z zakupami... :-)
modlicha83
Ribi - szkoda, że do Wrocka mam trochę daleko, chętnie bym skorzystała z porad takiej gorseciarki.. a tych wkładek silikonowych to muszę gdzieś poszukać..
giovannessa
Damqelle - no, dokładnie o to mi chodzi. Na szczęście skończył mi się już dawno temu etap głupich gwizdów i świstów na ulicy, jak przechodziłam - starość nie radość ;-) - to dopiero było wkurzające. A i tak nie ma nic gorszego, jak facet, z którym masz załatwić jakąś ważną sprawę, rozmawia nie z Tobą, tylko z jedną Twoją częścią... w sumie już mnie to nie denerwuje aż tak, bo się przyzwyczaiłam, ale jednak...
Ale spać w biustonoszu - co to, to nie Potrzebuję trochę swobody
Ale spać w biustonoszu - co to, to nie Potrzebuję trochę swobody
Tonia jakbym o sobie czytała tylko ze ja kwiatkow nie mam to nie mialam co podlewać;-)Ja dzielnie ogarnęlam całe mieszkanie. Poodkurzałam, umyłam podłogi, przeleciałam ścierą wszystkie meble...nawet kuchenne na górze, podlałam kwiatki, umyłam łazienkę, wc, drzwi, wstawiłam drugie pranie, jedno już się suszy, wstawiłam rosołek...i wiecie co...wcale się nie zmęczyłam.
Chciałam jechać na zakupy do reala ale u nas śnieg sypie i chyba jednak odpuszczę.
.
Balam sie ze lazienke bede sprztac ze 3 godziny a ja całe mieszkanko ogarnelam, łącznie z podlogami...wszytsko mam na tip top...pranko sie pierze, pierogi gotuja (ale kupe, nie lepiełam sama;-) ) i najlepsze ze mam mnostwo energi, brzuszek (tfu tfu) nie boli, mieciutki...az jestem w szoku....
Co do biustonoszy to ja przed ciąża mialam 75 b, czasem 70 b, roznie...w ciązy pierski za bardzo mi nie urosły, ale do karmienia kupiłam trzy biustonosze 75C, narazie mam w miseczke troche luzu, tez nie za duzo ale jak bedzie mleczko to i misieczka bedzie potzrebna wieksza...boje sie tylko czy te 75 nie bedzie potem za duze....bo teraz zapinam sie na najmniejsza haftkę wiec w razie co nie bede miala jeszcze jak zwęzić...no ale zobaczymy:-)
reklama
syla29
Cześć dziewczyny.
Ale namalowałyście od wczoraj:-)
Ja dzisiaj zakupy i sprzątanie,no niestety czasami trzeba.
Tonia -u mnie pogoda taka sama a może i nawet gorsza,od rana śnieg zawiewa nieługo z domu ciężko bedzie wyjśc
Jeśli chodzi o biustonosze to ja wolę przymierzyc.Dzisiaj dwa sobie kupiłam,i w końcu mam już wszystko,tym bardziej że ja :lubię: urodzic wcześniej więc lepiej już się zaopatrzyc ;-)
Życzę miłego popołudnia i nie przemęczajcie się
Ale namalowałyście od wczoraj:-)
Ja dzisiaj zakupy i sprzątanie,no niestety czasami trzeba.
Tonia -u mnie pogoda taka sama a może i nawet gorsza,od rana śnieg zawiewa nieługo z domu ciężko bedzie wyjśc
Jeśli chodzi o biustonosze to ja wolę przymierzyc.Dzisiaj dwa sobie kupiłam,i w końcu mam już wszystko,tym bardziej że ja :lubię: urodzic wcześniej więc lepiej już się zaopatrzyc ;-)
Życzę miłego popołudnia i nie przemęczajcie się
Podziel się: