reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

no to się wyspałam:-) ale gorzej z Pawłem - chyba ma jelitówe:/ wymiotuje, boli go brzuch i ma temperaturę ponad 38 stopni:/ nie możemy niczym jej zbić... może któraś z was wie co na jelitówe jest dobre na żołądek (chodzi mi o jakies leki) i na tą jego temperature??

reklama
Witam się popołuudniowo:) U mnie nocka w miarę. Od rana zabiegana zakupki, obiadek, porządki i w końcu skończone prasowanie i pranie dla Małej:-)
Malta jeszcze trochę i zielone świaltło:-)
co torby to niestety nie jestem spakowana i nie wszystko mam... a przydałoby się pomyśleć o tym. Biustonoszy jeszcze nie mam i w ogóle nie wiem jaki rozmiar kupić wcześniej miałam 70 c potem już 70 e a teraz to muszę kupić 75 bo się przytyło troszeczkę:-D i nie wiem czy kupować taki na teraz czy trochę większy?
Jakoś dziś puchnę:(
Lecę Was doczytać dokładnie.
Monccia co do jelitówki to mi lekarz mówił że to trzeba przeżyć bo to wirus dużo pić a na temperture to ja zawsze kupowałam paracetamol, tylko tyle mogę pomóc.

Ostatnia edycja:
Klaudoos ja lubię z mamą w Tino ale tylko jedną tropikalna, a mój maż jak przyjeżdża to zamawia na Leszczynkach w Gdyni jest taka pizzeria nie pamiętam nazwy i on sobie stamtąd zażyczy i wtedy wszyscy dostosowujemy się do niego :-)

aniwar ja już większość mam spakowane, ale nie do końca i też psychiczne nastawienie na styczeń mam. Chociaż jak czytam wszystkie objawy które dziewczyny mają u mnie jakby cisza przed burzą.
hmmm moze Hawana? przy skm?a tino nie wiem gdzie jest ale zaraz poszukam na mapie.. mąz wlasnie pojechal na cisową do bemola- tez polecam tą pizzerie chyba z 15lat juz ma

no to się wyspałam:-) ale gorzej z Pawłem - chyba ma jelitówe:/ wymiotuje, boli go brzuch i ma temperaturę ponad 38 stopni:/ nie możemy niczym jej zbić... może któraś z was wie co na jelitówe jest dobre na żołądek (chodzi mi o jakies leki) i na tą jego temperature??
odgazowana pepsi!

hej dziewczyny a ja dzisiaj nie robie centralnie nic, na obiad m kupił lazanię wczoraj, więc tylko do piekarnika i gotowa, jedynie co robię to gotuję bigos, kapustę z grochem i farsz na krokiety i pierogi, wszystko w słoiki,i do zamrażary żeby w razie czego m miał jakby mnie gdzieś wywiało.rodzić.:pw sumie na święta sami oprócz wigilii u teścia, ale może ktoś wpadnie, zresztą, dużo robić nie będę:) m mi wszystko kroi sieka , miesza także się nie zmęczę, ogólnie to jak trochę pochodzę to mam takie bóle dziwne:/ i tak od wczoraj..dlatego staram się leżeć, i generalnie nie sprzątam..dziś rano miałam niespodziankę, wpadł teść z wózkiem, który obiecał kupić, ale to inna historia, opiszę na pogaduszkach jak będę miała chwilę:) a tak w ogóle chyba pozbyłam się w końcu stanu zapalnego szyjki, ale gin mi dał takie silne leki, że szok..lecę namoczyć grzybki i śliwki:)

gogi nie byłam u tej babeczki po stanik bo chyba nie chcę wydać 60 zł za szt. Ale co do tej babeczki to ja z nia kiedyś rozmawiałam i ona mi powiedziała, że w Polsce są dwie takie prawdziwe gorseciarki ona i ktoś jeszcze. Fakt ona taka stylistka biustu jest. Ale kurcze kobieta nieziemska...naprawdę...

Ja już po obiadku. Dziś pieczony łosoś z ziemniakami i kapustą kiszoną....Ale rybka wyszla mi super. Mąż kupił w biedronie łososia i powiem Wam szczerze nie drogi i naprawdę dobry. Teraz pije meliskę i za chwilę idę robić prasowanko:) pierwsze dla Maćka.

moncia daj mu pepsi albo coca cole....naprawdę działa:)

joasiab jeżeli to faktycznie rozstępy to juz po jabłkach nie znikną. Ale możesz przeciwdziałać pojawieniu się nowych:)

witam wróciłam dopiero ...
jestem troszkę zmęczona...

z tymi zębami to w ogóle jest masakra jakaś
po ciąży robię tego kanała - teraz mi nie chciała babka go zrobić , co ja za to mogę.....
powiedziała, że w ciąży mi się tego nie podejmie...

nie dama rady Was nadrobić zbytnio :-(

za dużo tego jest....
a tak ogólnie już jest lepiej, przestaje boleć powoli:tak:

Jestem troszkę śpiąca , miałam ciężką - chyba miałam te skurcze przepowiadające, nie wiem na pewno czy to było to...

Ja juz sama w domku:-( moj M. poszedl na spotkanie wigilijne z pracy....szkoda ze tylko dla pracowników...chociaż z drugiej strony to w taką sniezyce nawet nie miałabym ochoty nigdzie isc...jak pomysle o wieczornym spacerzez z psem to az mi sie odechciewa....bo u nas biało ze hej...i ciagle pada takie grube płaty sniegu...chociaz z drugiej strony fajnie tak świat zza okna wygląda tak swiatecznie:-)

ANIWAR podziwiam Cię za ten spokój, ja juz dawno spakowana jestem a termin mam ciut dalszy niż Ty. Nie wyobrażam sobie gdyby coś zaczęło się a ja bym się miała stresować że czegoś nie mam. Opanowana chyba kobieta z Ciebie.
Aniwar u Ciebie nawet napis pod suwaczkiem mówi że na walizce już powinnaś siedzieć;););)

he he no właśnie dzis czytałam ten mój suwaczek:-) w tym tygodniu co teraz bedzie planuje juz dokupic reszte rzeczy 9 az sotalo mi malutko) i sie spakowac...bo faktycznie czas najwyższy:-)

No my juz skończyliśmy. Rafał poszedł z Wiki na sanki na górkę troszkę poszaleją :)

A ja odpoczywam :)

Ja też muszę jeszcze jeden biustonosz do karmienia kupić.

Dziewczyny wyszły mi dwa rozstępy na brzuchu. Dosłownie siedzę i ryczę. Nigdy nie miałam a teraz to aż mnie piecze to miejsce :( Co prawda mój mąż mówi, że nie widać ale ja widzę :( Czy sądzicie, że po porodzie uda się mi ich pozbyć??? Czy nie mam co marzyć???

wiesz co smaruj sie juz teraz i po ciazy...nawet jak nie znikna w calosci to pewnie tak zbledna że nawet nie bedzie ich widac...

Ja to sie boje ze po ciązy jak zacznie nam sie obkurczac skóra to wtedy wyskocza rozstepy....słyszałam, że wielu kobitkom sie to zdarza:-(

ja niestety nie znam:-( jelitówka ma chyba to do siebie, ze trzeba ja przetrwac...bylebyś Ty jej nie podłapała...

Tysia i Ty mowisz, ze nic nie robisz?? dla mnie to nie jest nic:-)
Ribi ale miałas wypasiony obiadek...uwielbiam lososia..i jaki zdrowy:-)
Claudia fajnie ze juz jestes:-)

Ostatnia edycja:
No właśnie mnie swędzi i piecze :( Wygoniłam męża do apteki po Fissan bo wczoraj mi się skończył. Mam nadzieję, że więcej nie wyjdzie.

Ogólnie doła złapałam przez to :(

Joasiab te rozstepy teraz pewnie bardzo widac bo sa czerwone ale jak zbledna do 2 nie bedzie na pewno widac....tylko smaruj cały czas...

reklama
Do góry