reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
joasia- ja mam wszedzie blizny po rozstepach i uwierz mi ze ich nie widac, tylko pod swiatlo!!!
wiem, ze kazda z nas chce czuc sie piekna w ciazy i po, jak dla mnie jednak 2 rozstepy to nie dramat! jak wspomnialam ja jestem cala w bliznach, ale to dla mnie pikus, sa rzeczy wazniejsze w zyciu niz skupiac sie na rozstepach!!! uszka do góry! piekna kobietka jestes, najwazniejszy by malenstwo bylo zdrowe!!!!!

Cześć dziewczyny,
odzywam się po paru dniach przerwy, bo jakoś kiepsko się czułam, głównie psychicznie po tym spięciu z M. Wczoraj dostałam takiej histerii i spazmów, że wpadłam w jeszcze większą panikę, co się w ogóle ze mną dzieje, To było straszne. W końcu Waldkowi udało się mnie uspokoić i utulić normalnie jak maleńkie bezbronne dziecko, bo tak się w sumie czułam.
Teraz boję się czy po porodzie nie złapię depresji, skoro ja taka słaba psychicznie się zrobiłam...

Udało mi się doczytać, co u was i cieszę się, bo w sumie dobre wieści.

Claudia - spóźnione, ale szczere życzenia samych radosnych chwil z tą najpiękniejszą, na którą czekasz :-) No i niech cię przestanie wreszcie ten ząbek boleć...

Ja tak srednio jestem gotowa....jakbym miala sopakowana torbe to pewnie byłabym bardziej gotowa:-)
A nastawiam sie na rodzenie w styczniu wiec ciagle mam wrazenie ze mam jeszcze duuuzo czasu:-)
Psychicznie tez raczej na styczeń jestem gotowa:-)

U mnie podobnie, jakoś nie mogę się wziąć za konkretne przygotowania, odwlekam wszystko do stycznia i mam nadzieję, że Natalka uwzględni to w swoich planach i poczeka do terminu :-)

Zbieram się do kościółka, bo jutro jedziemy do Katowic po wózek dla Natki i różnie może wyjść z czasem...

Wiem wiem dziewczyny, że to nie dramat. Macie rację, wszystko będzie dobrze :)
Zaraz wróci Rafał z Wikunią i od razu zrobi mi się lepiej :) Kocham te moje dwa łobuzy :) Oni razem jak się zejdą to w domu dosłownie szaleństwo. Jak dwa wariaty :) Czasami się kłucą ale kocham te ich sprzeczki :)

Monia wszystko będzie dobrze i teraz i po porodzie. Ważne, że mąż Cię wspiera i masz w nim oparcie :)

monia-t, aniwar dziękuje

muszę się pochwalić , że dostałam taką wyprawkę do szpitala od teściowej że szok, prawie całą torbę mi zajęła....

chyba i tak wszystkiego nie wezmę...

joasiab! ja wczoraj po kąpieli też zauważyłam u siebie coś dziwnego..w sumie to nie wiem jak wyglądają rozstępy za bardzo do wczoraj, ale widziałam u kuzynki, i ona ma wszędzie takie białe świecące, z ty, że ona strasznie przytyła szybko, i równie szybko schudła, w ciąży nie była jeszcze, u mnie pojawiły się takie małe czerwone na prawym udku, tak bardziej do pośladka:( więc od razu pożaliłam się m, mówił, że niby nie widać, i że tylko kilka, i trzeba się przyjrzeć , co dzień m smaruje mi brzuszek boczki i piersi, i nie mam nic póki co, a o udka nie zadbałam, ale trudno się mówi, może jeszcze uratuje coś przez miesiąc..

reklama
A tu zmobilizowałam się pracami koleżanek i zrobiłam wielkie pranie ( co prawda pralka prała - ale się nazywa że zrobiłam) Wyprałam pościele, firanki i wszystko co tam było. Teraz siedzę i dumam - kto to wszystko wyprasuje???

Do góry