reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

To ja może jednak pójdę się tym zająć... jakoś chyba zbyt luzacko podchodzę do tematu pakowania... może dlatego, że mam ten szew - a ze szwem rodzę po terminie :-D

Nie wiem, czy zadowolony, bo jak nie mogę w żadnym sklepie dostać, to łażę i mu marudzę... ;-)

Ale na szczęście już są. Bo kiedyś to miałam problem z kupieniem F...

Malta
- kiedyś też miałam E...
moj bylby w 7 niebie z takimi balonikami:)

Ja dzielnie ogarnęlam całe mieszkanie. Poodkurzałam, umyłam podłogi, przeleciałam ścierą wszystkie meble...nawet kuchenne na górze, podlałam kwiatki, umyłam łazienkę, wc, drzwi, wstawiłam drugie pranie, jedno już się suszy, wstawiłam rosołek...i wiecie co...wcale się nie zmęczyłam.
Chciałam jechać na zakupy do reala ale u nas śnieg sypie i chyba jednak odpuszczę.

Zauważyłam że większość z nas noce udane miała, fajnie tak się wyspać i nie narzekać potem.
a co ty masz tyle energii???? czyzby porod sie zblizal ze masz tyle sil?? ja dzisiaj oprocz prania i ogarniecia kuchni nic nie robie.. poki co krocze nie boli wiec nie chce nic poruszyc bo znow bede kwiczec.. zaraz sobie filmik obejrze, poki mojego nie ma..

reklama
ribi - dziekuję za rady; juz leżę tak jak napisałaś a później wchodzę pod prysznic (mam bicze wodne to sobie puszczę takie ciepluchne na kręgosłup i dupcię:-)) mam w Legnicy dobrego fizjoterapeutę, ale dzwoniłam do ginka i powiedział że mały jest duży jak na mnie i uciska mi nerw i właściwie to pomoże trochę wygrzewanie ale najbardziej pomoże poród :-D

moj bylby w 7 niebie z takimi balonikami:)
Ogólnie tak. Ale na pewno nie w momencie, kiedy latałby z Tobą po całym mieście od sklepu do sklepu, a Ty z każdego wychodziłabyś coraz bardziej wściekła :-D
Raz pani w Tryumphie czy jak mu tam wywaliła na mnie oczy i wrzasnęła: Proszę pani, takich się nie produkuje... :-D

a ja ide dalej leżeć... a w mieszkaniu ...hmmm... jakby tajfun przeszedł:/ mój małżon zdycha (czytaj wymiotuje i brzuch go boli) bo wczoraj popił z sąsiadem za dużo whiskacza.... więc leżymy jak te 2 leniwce i czekamy nie wiem na co :-D

giovannessa - ja cię rozumiem, choć ja mam problem w drugą stronę.. niby zawsze było 70 A, ale ja nawet te miałam za duże i musiałam podwójną wkładkę dawać, a żeby do sukienki ślubnej był biust to nawet z dwóch staników dołożyłam.. teraz mam miseczkę C, ale pewnie już po wszystkim nic mi tam nie zostanie i też będę się wkurzać, że nic na mnie nie ma:wściekła/y:

tonia -kiedy to zdążyłaś zrobić? ja się jakoś nie umiem za nic zabrać.. chyba za długo spałam..

a co ty masz tyle energii???? czyzby porod sie zblizal ze masz tyle sil?? ja dzisiaj oprocz prania i ogarniecia kuchni nic nie robie.. poki co krocze nie boli wiec nie chce nic poruszyc bo znow bede kwiczec.. zaraz sobie filmik obejrze, poki mojego nie ma..
no właśnie sama się zastanawiam, no czuję jak mnie dziś nosi dosłownie, gdyby nie ta pogoda to pewnie jeszcze okna bym dorwała do mycia a tak to juz niebardzo mi cos do roboty zostało. Czuję sie jak nakręcona aż się zastanawiam czy nie bzikuję...

Te rozmiary cycuchów to macie nooo nooo, ja normalnie mam 75c a teraz 80d.
Ribi uważam że powinnaś w obwodzie kupić taki rozmiar jak teraz bo nie bedzie Ci wygodnie jeśli będzie Cię coś gnieść i ściskać no i wez pod uwagę fakt że jeśli zdecydujesz sie na 75 to automatycznie miseczka może być trochę mniejsza.

modlicha ja juz tak mam że jak zacznę sprzątać to idę jak błyskawica, jakiś automat sie we mnie włącza chyba. Ostatnio musiałam się oszczędzać bo szyjka zbyt szybko mi się skracała i nic nie robilam bo mamę miałam do pomocy no a jak teraz już mogę sobie pozwolić na aktywność to korzystam póki się dobrze czuję.

Ostatnia edycja:
Ogólnie tak. Ale na pewno nie w momencie, kiedy latałby z Tobą po całym mieście od sklepu do sklepu, a Ty z każdego wychodziłabyś coraz bardziej wściekła :-D
Raz pani w Tryumphie czy jak mu tam wywaliła na mnie oczy i wrzasnęła: Proszę pani, takich się nie produkuje... :-D
no fakt pod tym kątem to jest masakra.. bo moj jak chce mi kupic jakis fajny to mowi.. Kochanie push upy konczy sie na 80c :) a ja sobie mysle ze ja juz mam push upy i mi dodatkowe niepotrzebne..

a ja ide dalej leżeć... a w mieszkaniu ...hmmm... jakby tajfun przeszedł:/ mój małżon zdycha (czytaj wymiotuje i brzuch go boli) bo wczoraj popił z sąsiadem za dużo whiskacza.... więc leżymy jak te 2 leniwce i czekamy nie wiem na co :-D
u nas sie mowi ze czekamy na zbawienie:)

reklama
Dzień dobry! Witam w tą leniwą sobotę, ja nic nie robię, mam posprzątane a na obiad to mamy zamiar z m na tosty jechać, więc też nie muszę się tym zjamować. Mnie dzisiaj boli dół brzucha i nie wiem czy to dzidzia czy jelita, bo ostatnio mam mega problemy żeby dłuższe posiedzenie w kibelku zaliczyć :-( Ale wysłałam męża po Laktulozę i mam nadzieję że mi ulży.
Co do pępkowego to ja wolę żeby mój poszedł pić jak jeszcze będe w szpitalu, bo później to będe chciała żeby mi pomógł przy małej a nie gdzieś łaził. Też bym sobie łyknęła zimnego piwka albo jakieś dobre winko, ale cóż... A teraz muszę pobuszować po Allegro i pokupować wreszcie co trzeba, bo ja też jeszcze nie spakowana.

Do góry