reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

Uwaga, mam wiadomość (dostałam od koleżanki październikówki) - głównie dla Tysi25, ale może innym też się przyda:

Szpital Wojewódzki Bielsko-Biała:

dla dzidziusia musisz zabrać wszystko:
ze 3-4 kaftaniki cienkie + bluzeczki albo body , 4 pary śpiochów, 5 pieluch tetrowych - oni do kapania potrzebuję , kocyk , czapeczka, rekawiczki , no i pampersy,
paczkę dostaniesz dla dzidziusia - tam będą próbki kosmetyków to wykorzystasz nie trzeba brać

:-)

reklama
klaudoos kochana napisz mi jak tam ten twoj stanik który kupilaś?

Bo wiecie w końcu kupię stanik i teraz nie wiem jaki wziąć rozmiar. Teraz noszę 80D (rozmiarówka reserved, ale szeroki pod biustem więc zapinam na ostatnią chaftkę) i myślałaam, żeby kupić stanik do karmienia 75 D. Myślicie , że taki rozmiar wybrać?

ribi- ja wzielam wiekszy w misce- jestem zadowolona- calusienka piers w niego wchodzi i minimum luzu na mleczko jeszcze jest i wkladke.
jesli teraz masz 80- mysle zzebys wziela 80- zeby nie sciskal Ciebie- piersi beda pelniejsze! ale niech sie wypowiedza mamy doswiadczone. ja mam w domu jeszcze przedluzke w razie awarii wiec gdyby co wez 75 i taka przedluzke PRZEDŁUŻACZ DO STANIKA/BIUSTONOSZA cena produc. (1356251070) - Aukcje internetowe Allegro

co do staników to ja noszę teraz 80 C, ale jak kupiłam stanik do karmienia 80 C to był ciaśniutki w miseczce:/ wczoraj u mojej psiapsióły przymierzałam 80 D i był idealny z luzikiem na wkładki i pełniejsze cycusie - więc musze sobie sprawić jeszcze jeden rozmiar większy :-)

ribi, fogia co prawda u was leci 34 tydz ale to nie oznacza ze nic nie moze "wyskoczyć" wczesniej:tak:

U mnie właśnie wtedy (10 dni temu) korek wyskoczył a wcale sie tego nie spodziewałam:szok:bo nic na to nie wskazywało...

Więc moze lepiej sie juz spakowac bo ja pakowałam się "w locie" z prędkością światła:szok::szok::szok:bo myslalam ze lada moment Wiktorek wyskoczy:szok:

Teraz juz moja torba stoi i czeka...i niech czeka jak najdluzej, nawet do Nowego Roku:-D:tak:
giovannessa to nieźle....;-)Ja też mam duze baloniki(75e) ale Twoje...:-D

Ostatnia edycja:
ribi, fogia Więc moze lepiej sie juz spakowac bo ja pakowałam się "w locie" z prędkością światła:szok::szok::szok:bo myslalam ze lada moment Wiktorek wyskoczy:szok:
To ja może jednak pójdę się tym zająć... jakoś chyba zbyt luzacko podchodzę do tematu pakowania... może dlatego, że mam ten szew - a ze szwem rodzę po terminie :-D

giovanessa to sa juz nawet K? o rety.. twoj pewnie zadowolony co??
Nie wiem, czy zadowolony, bo jak nie mogę w żadnym sklepie dostać, to łażę i mu marudzę... ;-)

Ale na szczęście już są. Bo kiedyś to miałam problem z kupieniem F...

Malta
- kiedyś też miałam E...

Ostatnia edycja:
reklama
Ja dzielnie ogarnęlam całe mieszkanie. Poodkurzałam, umyłam podłogi, przeleciałam ścierą wszystkie meble...nawet kuchenne na górze, podlałam kwiatki, umyłam łazienkę, wc, drzwi, wstawiłam drugie pranie, jedno już się suszy, wstawiłam rosołek...i wiecie co...wcale się nie zmęczyłam.
Chciałam jechać na zakupy do reala ale u nas śnieg sypie i chyba jednak odpuszczę.

Zauważyłam że większość z nas noce udane miała, fajnie tak się wyspać i nie narzekać potem.

Do góry