reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Klaudoos- u Ciebie coś jednak chyba zaczyna się dziac,pewnie już niedługo przytulisz swoje maleństwo.

Ja dzisiaj czuję się dobrze ale wczoraj to szok brzuch mi twardniał jak szalony,a przecież jeszcze chwilę muszę pochodzic :-)

reklama
Claudia były czasy co przez 3 lata codziennie. Ale po ciąży z Wikunią ćwiczyłam przez 6 miesięcy brzuszki i brzusio doszedł do siebie. Ale ja to zawsze miałam fioła na punkcie brzucha. Nigdy nie miałam nawet fałdki na brzuchu. Uwielbiam płaski brzusio :) Mam nadzieję, że wrócę :)

nie strasze.. wzielam no spe- przeszlo! aczkolwiek od kilku dni (3) mam regularne przepowiadajace- ginek mowi ze bdb.
ale mecza mnie bo zle sie oddycha no i nieprzyjemne uczucie- niestety! czekam na malzona bo rybki i kapustki sie nie moge doczekac.. a jutro mam ochote no sledzia w smietanie z puree.. no ale zobaczymy pewnie skonczy sie na pizzy- ostatnia w ciazy:)

Claudia były czasy co przez 3 lata codziennie. Ale po ciąży z Wikunią ćwiczyłam przez 6 miesięcy brzuszki i brzusio doszedł do siebie. Ale ja to zawsze miałam fioła na punkcie brzucha. Nigdy nie miałam nawet fałdki na brzuchu. Uwielbiam płaski brzusio :) Mam nadzieję, że wrócę :)
Zazdroszczę samozaparcia, ja nigdy nie miałam płaskiego brzucha, zawsze fałdki

klaudoos to dobrze, przygotowujesz się już pełną parą....

Klaudoos mnie po wczorajszej wizycie też skurcze łapały co chwilę, wogóle ostatnio mnie nawiedzają, jeszcze niedawno ich nie czułam a teraz czasami zaboli.
Claudia wybierz się lepiej do dentysty bo stan zapalny jesli się zrobi to niedobrze dla małego, no i może podleczysz trochę antybiotykiem w razie czego.
Fogia świetnie że jesteś już, zastanawiałam się właśnie gdzie się podziałaś. Mam nadzieję że w końcu ten cukier unormujesz.
Joasiab ja tez po każdej ciąży robiłam brzuszki, mi wystarczało po 100 rano i wieczorem, myślę że to najlepszy sposób na ujędrnienie skóry.

Czesc, wreszcie dotarłam do ostatniego posta, uff. Od wczoraj miałam mamę w domu, więc nie miałam kiedy zasiąść przy kompie, ale udało się nadrobić :-) Mama zabrała Anię do siebie do poniedziałku, więc mam zamiar cały weekend gnić w łóżku i nic nie robić, ale fajnie... Ostatnio wszystko sprawia mi problem, nawet wsiąść do auta i gdzieś pojechać, bo nie można się swobodnie rozkraczyć :-D
Klaudoos to może zastosuj się do tych zaleceń lekarza, może małe bzykanko pomoże i będziesz mieć już spokój ;-)
Claudia dołączam się do życzeń: samych cudownych chwil!!! Oby ząbek przestał boleć, też nie mógł sobie jakiegoś innego dnia wybrać, tylko akurat dziś?
joasiab podziwiam za te brzuszki, ja ich nienawidzę, ale za to mam zamiar wrócić do biegania, mam nadzieję że znajde na to czas...

klaudoos - kochana ,Ciebie bierze na poważnie:) zajadaj te pyszności bo niedługo nie będziesz mogła:)
ja idę się połozyć bo nalatałam się troszkę

ticker.php

klaudoos może zrób sobie wcześniej święta... wiesz żeby nie było że 12 potraw nie zjesz bo będziesz karmiła:)

Słuchajcie co do brzuszków to mój mąż robi 6 Videra czy jakoś tam się nazywa i jestem w szoku....mój mąż już prawie skończył serię na brzuch to kaloryfer...pierwszy raz coś takiego u mojego Tomiego widzę....a jesteśmy już razem jakiś czas. Więc zamiast klasycznych brzuszków polecam

Aerobiczna 6 Weidera - sposób na płaski brzuch

Niedługo się szykuję bo do teściowej jedziemy,
albo po 18 albo po 19 autobusem

Do jutra mnie nie będzie
i nie wiem czy potem dam radę Was nadrobić

reklama
Tez kiedys robilam 6 Weidera ale w zyciu nie udalo mi sie dojsc do konca.. Trzeba miec duuuuzo samozaparcia ale moze po porodzie trzeba sie bedzie zmobilizowac;)
Claudia milego wieczoru u tesciowej:) odpoczywaj!

Do góry