reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
Damqelle Ja jedyne co umiem robic to na drutach i tylko prawe i lewe oczka nic wiecej nigdy nie probowalam.Ale powiem Ci ze jak tak czytam o Twoich zdolnosciach to nawet myslalam juz o tym zeby w internecie poszukac wlasnie jakis pierwszych krokow na drutach lub szydelku.No i pozniej musialabym zainwestowac w szydelko i welne jakas bo niestety nie posiadam takich rzeczy w domu.

Narobiłyście mi smaczka na ciasto :-)

Małżon wysłany do sklepu, zaraz się zabieram za robienie Rafaello, chyba do jutra nie wytrzyma, czuję, że zjem caaałą blachę (no, może na pół z małżonem, niech ma :-D)

Damqelle Ja jedyne co umiem robic to na drutach i tylko prawe i lewe oczka nic wiecej nigdy nie probowalam.Ale powiem Ci ze jak tak czytam o Twoich zdolnosciach to nawet myslalam juz o tym zeby w internecie poszukac wlasnie jakis pierwszych krokow na drutach lub szydelku.No i pozniej musialabym zainwestowac w szydelko i welne jakas bo niestety nie posiadam takich rzeczy w domu.
Tu znalazłam coś takiego :)
Myślę że warto - bo szydełko jest dla mnie prostsze od drutów i szybciej widać efekty :) A wystarczą małe rzeczy - buciki, czapeczka czy kocyk dla maluszka można zrobić w jeden dzień

index.php
http://www.greyworm.net/majka/index.php?go=robotki/kurs_szydelkowania

Ostatnia edycja:
Dziewczynki dzwoniłam do gina, pozwolił mi wziąć paracetamol - wzięłam 1 tabletkę i ząbek nie boli
nie dotykam go póki co...:-D

Może będzie udany wieczór

claudia powinnaś go iśc zrobić porządnie i będziesz miała spokój...jak widzisz od jakiegoś czasu daje Ci się we znaki i nie ma co się zastanawiać...jak urodzisz to naprawdę nie będziesz miała czasu

reklama
Claudia nic napewno się nie stanie od tej jednej tabletki paracetamolu, nie ma sensu się męczyć. I tak Cię podziwiam, ja juz dawno ryczała bym z bólu bo ból zęba to jedyny, którego nie potrafię znieść. AAAA, nie żuj gumy, bo znowu będzie boleć.

Do góry