reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

reklama
Damqelle Ja jedyne co umiem robic to na drutach i tylko prawe i lewe oczka nic wiecej nigdy nie probowalam.Ale powiem Ci ze jak tak czytam o Twoich zdolnosciach to nawet myslalam juz o tym zeby w internecie poszukac wlasnie jakis pierwszych krokow na drutach lub szydelku.No i pozniej musialabym zainwestowac w szydelko i welne jakas bo niestety nie posiadam takich rzeczy w domu.

Narobiłyście mi smaczka na ciasto :-)

Małżon wysłany do sklepu, zaraz się zabieram za robienie Rafaello, chyba do jutra nie wytrzyma, czuję, że zjem caaałą blachę (no, może na pół z małżonem, niech ma :-D)

Damqelle Ja jedyne co umiem robic to na drutach i tylko prawe i lewe oczka nic wiecej nigdy nie probowalam.Ale powiem Ci ze jak tak czytam o Twoich zdolnosciach to nawet myslalam juz o tym zeby w internecie poszukac wlasnie jakis pierwszych krokow na drutach lub szydelku.No i pozniej musialabym zainwestowac w szydelko i welne jakas bo niestety nie posiadam takich rzeczy w domu.
Tu znalazłam coś takiego :)
Myślę że warto - bo szydełko jest dla mnie prostsze od drutów i szybciej widać efekty :) A wystarczą małe rzeczy - buciki, czapeczka czy kocyk dla maluszka można zrobić w jeden dzień

index.php
http://www.greyworm.net/majka/index.php?go=robotki/kurs_szydelkowania

Ostatnia edycja:
Dziewczynki dzwoniłam do gina, pozwolił mi wziąć paracetamol - wzięłam 1 tabletkę i ząbek nie boli
nie dotykam go póki co...:-D

Może będzie udany wieczór

claudia powinnaś go iśc zrobić porządnie i będziesz miała spokój...jak widzisz od jakiegoś czasu daje Ci się we znaki i nie ma co się zastanawiać...jak urodzisz to naprawdę nie będziesz miała czasu

reklama
Claudia nic napewno się nie stanie od tej jednej tabletki paracetamolu, nie ma sensu się męczyć. I tak Cię podziwiam, ja juz dawno ryczała bym z bólu bo ból zęba to jedyny, którego nie potrafię znieść. AAAA, nie żuj gumy, bo znowu będzie boleć.

Do góry