reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

no moze sie wlaczyc u nas taki guziczek.. hehe:)

a swoja droga na ostatniej wizycie moj zakrecony gin pow zze mam zrobic toxo przed porodem i tylko to , a adzis wypisal, ze hbs, cos tam jeszcze morfologia i mocz a o toxo nie wspomnial! ten to jest zakrecony jak gwizdek jednak!

ja mam zrobić hbs, mocz i morfologie a w czwartek ide na wymaz GBS (wyniki po 3-4 dniach - ciekawe czy zdążę odebrać :-D )

reklama
klaudoos fajnie się prezentuje ten body gorset:-)

Tylko oczywiscie wpieprz.... tu mega laskę, ktorej chyba nie bardzo potrzebny taki gorset...:wściekła/y:

Chyba po to żebyśmy w kompleksy powpadały:-(
no wlasnie wszedzie daja laski i fajnie to wyglada:) a co do czego przychodzi to mi sie zwija na walkach hihi..

Mój mąż poszedł z Wiki na sanki więc mam chwilkę.

Klaudoos ciekawa jestem jak się ten gorset będzie sprawdzał. Ja mam zamiar ćwiczyć brzuszki. Po ciąży z Wiki robiłam 300 brzuszków dziennie. 150 rano i 150 wieczorem. I brzusio miałam płaski jak deska. Mam nadzieję, że teraz też tak będzie.

ja wlasnie do mojego mowilam wczoraj ze jak tylko dojde do siebie robie brzuszki- nie ma bata i nie wiem czy przypadkiem to co mi wisi nie zostaje juz do chirurgicznego usuniecia! bo lekarz mnie kiedys przestrzegal ze jak za szybko schudne to bedzie takie cos.. i co? jest ciaza a od pepka cos wisi:(

monciaa dentosept zakupiony - taki żel mam , raz posmarowałam ale na razie bez zmian:-(

poleżałam troszkę ale mam wrażenie że mi prawa część twarzy od tego zęba puchnie.....
szlag , nie chcę iść do dentysty i brać antybiotyki :no:
mierzę temperaturę czy nie mam gorączki
ostatnim razem jak napuchłam miałam 39 stopni

claudusia- lepiej idz, antybiotyk podany- zabije stan zapalny, a lepiej dla malego by nie bylo stanu zapalnego!

na razie nie opuchłam więc spróbuję wytrzymać, jeszcze dentoseptem będę smarować, wtedy miałam twarz spuchniętą i temperaturę
teraz jeszcze nie mam

poczekamy
jak się pogorszy będzie trzeba iść

A mnie dzisiaj jakos na sprzatanie naszlo i tak chodze od rana i ogarniam mieszkanko;) mam nadzieje ze to jeszcze nie syndrom wicia gniazda :-) i jeszcze mnie ochota na ciasto czekoladowe naszla wiec chyba rusze sie do sklepu po produkty.
Claudia wspolczuje bolu zeba ale tez uwazam ze powinnas isc do dentysty i starac sie go wyleczyc..

reklama
.
Claudia wspolczuje bolu zeba ale tez uwazam ze powinnas isc do dentysty i starac sie go wyleczyc..

Dziewczynki ja już chciałam zrobić ten ząb wcześniej a le to jest leczenie kanałowe- nie tknęła mi go dentystka
trzeba RTG zrobić a w ciąży nie można.
Ja to przeboleje, póki nie mam temperatury i nie puchnę to dam radę....
A zęba mogę dopiero po porodzie zrobić i wezmę się solidnie za niego
Dzisiaj póki boli pozostaje dieta - tylko płynne jedzenie

klaudoos nie strasz nas kochana

joasiab a długo tak ćwiczyłaś?
ja to nie wiem czy bym dała radę zrobić 10 brzuszków - silna baba z Ciebie

Do góry