reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

no moze sie wlaczyc u nas taki guziczek.. hehe:)

a swoja droga na ostatniej wizycie moj zakrecony gin pow zze mam zrobic toxo przed porodem i tylko to , a adzis wypisal, ze hbs, cos tam jeszcze morfologia i mocz a o toxo nie wspomnial! ten to jest zakrecony jak gwizdek jednak!

ja mam zrobić hbs, mocz i morfologie a w czwartek ide na wymaz GBS (wyniki po 3-4 dniach - ciekawe czy zdążę odebrać :-D )

reklama
klaudoos fajnie się prezentuje ten body gorset:-)

Tylko oczywiscie wpieprz.... tu mega laskę, ktorej chyba nie bardzo potrzebny taki gorset...:wściekła/y:

Chyba po to żebyśmy w kompleksy powpadały:-(
no wlasnie wszedzie daja laski i fajnie to wyglada:) a co do czego przychodzi to mi sie zwija na walkach hihi..

Mój mąż poszedł z Wiki na sanki więc mam chwilkę.

Klaudoos ciekawa jestem jak się ten gorset będzie sprawdzał. Ja mam zamiar ćwiczyć brzuszki. Po ciąży z Wiki robiłam 300 brzuszków dziennie. 150 rano i 150 wieczorem. I brzusio miałam płaski jak deska. Mam nadzieję, że teraz też tak będzie.

ja wlasnie do mojego mowilam wczoraj ze jak tylko dojde do siebie robie brzuszki- nie ma bata i nie wiem czy przypadkiem to co mi wisi nie zostaje juz do chirurgicznego usuniecia! bo lekarz mnie kiedys przestrzegal ze jak za szybko schudne to bedzie takie cos.. i co? jest ciaza a od pepka cos wisi:(

monciaa dentosept zakupiony - taki żel mam , raz posmarowałam ale na razie bez zmian:-(

poleżałam troszkę ale mam wrażenie że mi prawa część twarzy od tego zęba puchnie.....
szlag , nie chcę iść do dentysty i brać antybiotyki :no:
mierzę temperaturę czy nie mam gorączki
ostatnim razem jak napuchłam miałam 39 stopni

claudusia- lepiej idz, antybiotyk podany- zabije stan zapalny, a lepiej dla malego by nie bylo stanu zapalnego!

na razie nie opuchłam więc spróbuję wytrzymać, jeszcze dentoseptem będę smarować, wtedy miałam twarz spuchniętą i temperaturę
teraz jeszcze nie mam

poczekamy
jak się pogorszy będzie trzeba iść

A mnie dzisiaj jakos na sprzatanie naszlo i tak chodze od rana i ogarniam mieszkanko;) mam nadzieje ze to jeszcze nie syndrom wicia gniazda :-) i jeszcze mnie ochota na ciasto czekoladowe naszla wiec chyba rusze sie do sklepu po produkty.
Claudia wspolczuje bolu zeba ale tez uwazam ze powinnas isc do dentysty i starac sie go wyleczyc..

reklama
.
Claudia wspolczuje bolu zeba ale tez uwazam ze powinnas isc do dentysty i starac sie go wyleczyc..

Dziewczynki ja już chciałam zrobić ten ząb wcześniej a le to jest leczenie kanałowe- nie tknęła mi go dentystka
trzeba RTG zrobić a w ciąży nie można.
Ja to przeboleje, póki nie mam temperatury i nie puchnę to dam radę....
A zęba mogę dopiero po porodzie zrobić i wezmę się solidnie za niego
Dzisiaj póki boli pozostaje dieta - tylko płynne jedzenie

klaudoos nie strasz nas kochana

joasiab a długo tak ćwiczyłaś?
ja to nie wiem czy bym dała radę zrobić 10 brzuszków - silna baba z Ciebie

Do góry