reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Spokojnie....ja myslę że to nic groźnego....na tym etapie ciąży co my jesteśmy to takie bóle pewnie są normalne bo szykujemy sie do porodu....ale jak znajdziesz cos ciekawego daj znac:-)

tak więc wyczytałam , że takie kłucia na tym etapie ciązy, to jest wstawianie się główki w kanał rodny....ale dziewczyny na jakimś forum pisały, że niedługo po tych kłuciach to urodziły.:/ także, nie wiem co myśleć, cóż będę się obserwować:)

reklama
Witam:-):-) Nie mam teraz za bardzo jak zagladac na forum ale widze ze niektore szykuja sie do rozpakowania:):):) Moja siostra stwierdzila dzisiaj ze brzuszek mi sie obnizyl... zobaczymy:) I widzialam ze ktoras z was pisala ze przed porodem waga spada, wiec teraz bede obserwowac swoja:)
marta70 ciesze sie ze juz wszystko w porzadku:):):) Ale pewnie juz bys chciala urodzic:)
monciaa,tonia ale wam zazdroszcze, wyglada na to ze juz niedlugo bedziecie ze swoimi maluszkami:):)) Dużo zdrówka życze:)
klaudos powodzenia jutro na wizycie!!!! Oby same dobre wiesci były:):):)
Wczoraj w koncu wrócil moj chlopak - teraz moge spokojnie rodzic hihi:-) rozlozyl juz dzisiaj łózeczko i stoi kolo naszego, mamy zamiar przemalowac jeszcze szybko pokoj, podoba mi sie taki intensywny żółyt kolor, ale zobaczymy:):)
tysia ja równiez odczuwam takie kłucia, szczegolnie z prawej strony i przypominaja mi one bol tak jak przed okresem, tak jakby bolal mnie prawy jajnik.. czasem jak mnie w nocy zlapie to naprawde sie boje:( Ale lekarz powiedzial ze tak ma byc wiec nie martwmy sie na zapas:*:*

Doczytalam co tam sie u Was dzialo wieczorem i zmykam zaraz spac.
Tysia nie denerwuj sie, na tym etapie ciazy takie bole pewnie beda coraz czesciej. Mam nadzieje ze nocka minie Ci spokojnie.
Dobranoc i kolorowych snow brzuchatki!

Witam się :) już bardzo późno, ale podczytałam Was trochę, nie dam rady nadrobić wszystkiego chociaż mam zaległości tylko z pół dnia... <szok> takiej produkcji to dawno nie było :)

Dziś miałam gości więc popołudniu nie zdołałam wejść:) musiałam posprzątać domek, znaczy odkurzyć i zmyć podłogi :-) i byłam wykończona :p to jednak 5 pomieszczeń, więc nie mało :p

monciaa - gratuluję udanej wizyty :) witaj w gronie dużych niemowlaczków, mój tez może z wagą 4kg przyjść na świat, dlatego mam nadzieje, że nie przenoszę i w ciągu 3 tyg będzie rozwiązanie:-D

marta70 -dobrze że wszystko wporzatku, w domku wygodniej i lepiej:-)

kashyaa - zgadzam się z Tobą, ze dziewczyny mają mega produkcje :-D gratuluję udanej wizyty na USG:-)

............................................................................
Dziewczyny przeleciałam wszystkie tematy, no piszecie bardzo duzo:-), kiedys wystarczylo, że co trzy dni wchodziłam na inne tematy (oprócz głównego, zakupków i oczywiście grupy zamkniętej, bo na tych tematach obowiązkowo kilka razy dziennie bywam), ale teraz produkujecie o wiele więcej, trudno nadązyć :-)

Dobranoc :-) Nie chce mi się spac, ale nie ma nikogo juz to znikam :-)

Ostatnia edycja:
1. mozna gdzieś jeszcze rtęciowy kupić? termometr?
u nas w mieście już wycofali i w aptekach szans na taki nie ma

2. miałam do czoła i elektroniczny i oba oszukiwały w porównaniu do rtęciowego
czy mierzyłam sobie czy Kai!

nawet jak byłam w szpitalu pani mi zmierzyła tym do czoła i wyszło że mam 35,2 stopnia! a tak naprawdę miałam wg rtęciowego i samopoczucia prawie 39 stopni!!!
-----------------------------------------
BLONDI
niedługo będzie fajna rocznica Waszego bycia razem 4 lata 4 miesiące 4 dni :) a tak zauważyłam

Kochane czy bola Was uda?
Nie wiem czy to od wczorańszego sprzątania, czy to poprostu dolegliwość ciążowa:-)
Mały tak szaleje w brzusiu że już muszę wpychac mu te wszystkie części które wystawia spowrotem bo mnie to boli:p

Gabriella - :-D faktycznie za dwa dni będzie fajna długość naszej znajomości :p

reklama
DZIEŃ DOBRY WSZYSTKIM!!!
Pół nocy nie spałam, tak mnie bóle jakieś nawiedzały, to pewnie po wczorajszym badanku, nie chcę w najbliższych dniach urodzić bo M wraca 15 lub 16 grudnia więc do końca 37tyg muszę wytrzymać.

Blondi Ty cierpisz na bezssenność?? Wczoraj ostatnia, dziś pierwsza...
Tuniczka fajna i tania , chociaż na koniec ciąży już chyba nie warto takich kupować, ja kieruj się tym faktem że niedługo będzie trzeba karmić bobasa piersią i szukam rzeczy rozpinanych.

Gabriella z tego co wiem to termometru rtęciowego już nigdzie nie kupisz, wycofali ze sprzedaży a te co mamy w domu można zanieść do apteki by w prawidłowy sposób były wyrzucane a nie ze zwykłymi śmieciami domowymi.

Klaudoos jeszcze raz powodzenia życzę, czekam na suuuperrrr wieści!!!!!!!

Jeśli ktoś jeszcze ma dziś wizytkę to także życzę powodzonka:):):)

Miłego dnia wszystkim życzę!!!!

Blondi, bolą mnie nie tyle uda co biodra, jakbym się poobijała.

Do góry