reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama

ribi - akuratnie oglądałam malca na usg 4D i oglądalismy jego jajeczka i zapytałam się co to za dziwna "fala" wokół jego siuraka jest, a lekarz na to, że właśnie sika:-) i rzeczywiście poczekalismy chwilkę i przestał, po czym dostał czkawki :-D

...............................................
edit:

o boszee... to mój ponad 1000 post :-) ale ten czas leci... a może ze mnie taka gaduła :-D

Ostatnia edycja:
no widze kochane, ze powoli co niektore szykuja sie do ropakowania :).
ciesze sie z udanych wizyt i dobrych wiesci, od razu mowie nie przeczytalam wszystkiego za duzo tego :( plecy mi juz siadaja.
ja ide we wtorek 14 do gina i zobaczymy co z ta moja toska jest czy laskawie obrocila sie dupencja w gore oby bo jakos wizja cc mnie przeraza.

klaudoss widze, ze ty to m,asz wesolo z tym swoim szymonkiem ladnie sie zneca pod koniec na mamusi, czekam na dobre wiesci.

widze, ze nowe dziewczyny sie pojawiaja i witam w naszym gronie.
nic zmykam i czeka mnie samotna noc bo moj ma nocke eh jeszcze oprocz tej 3 masakra, jak ja nie lubie spac sama w lozku.

dobrej nocki ciezarowczki

Marta70fajnie,że jeszcze wyszłaś do domku,znaczy,że na Ciebie jeszcze nie pora.
Monia to odpoczywaj teraz i czekaj kiedy maluszek będzie chciał wyjść.
Dziewczyny,które mają jutro wizytę-powodzenia i samych dobrych wieści.Ja dziś miałam znowu gości,więc popołudnie musiałam nadrabiać.A teraz już mówię DOBRANOC.

Malta -ja miałam tak samo żadnych objawów.Wody mi odeszły ,potem oksytocyna.
Iwi10- nie zawsze brzuch się obniża mi np przy drugiej ciąży chyba się nie obnizył,albo tylko troszkę i tego nie widziałam.Było tak jak pisałam powyzej. Przy pierwszej było trochę inaczej.

Dobranoc wszystkim,miłych snów :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry