reklama
iwi10
Fanka BB :)
Też życzę wszystkim spokojnej nocy może dzisiaj uda mi sie przespać całą noc, Jutro mam badania do zrobienia.
monciaa- spokojnie!!!
tyle miesięcy miałam wentylek i teraz tylko placek płaski może jeszcze wyskoczy :-)
wiesz, panikuję nieco bo po dzisiejszej wizycie nie wiem czego moge sie spodziewac... ale rzeczywiście dzisiaj Szymcio wyprawia dziwne kształty z tego mojego brzucha...
tyle miesięcy miałam wentylek i teraz tylko placek płaski może jeszcze wyskoczy :-)
wiesz, panikuję nieco bo po dzisiejszej wizycie nie wiem czego moge sie spodziewac... ale rzeczywiście dzisiaj Szymcio wyprawia dziwne kształty z tego mojego brzucha...
i nasiusiał
i nasiusiał
ribi - akuratnie oglądałam malca na usg 4D i oglądalismy jego jajeczka i zapytałam się co to za dziwna "fala" wokół jego siuraka jest, a lekarz na to, że właśnie sika:-) i rzeczywiście poczekalismy chwilkę i przestał, po czym dostał czkawki
...............................................
edit:
o boszee... to mój ponad 1000 post :-) ale ten czas leci... a może ze mnie taka gaduła
Ostatnia edycja:
no widze kochane, ze powoli co niektore szykuja sie do ropakowania .
ciesze sie z udanych wizyt i dobrych wiesci, od razu mowie nie przeczytalam wszystkiego za duzo tego plecy mi juz siadaja.
ja ide we wtorek 14 do gina i zobaczymy co z ta moja toska jest czy laskawie obrocila sie dupencja w gore oby bo jakos wizja cc mnie przeraza.
klaudoss widze, ze ty to m,asz wesolo z tym swoim szymonkiem ladnie sie zneca pod koniec na mamusi, czekam na dobre wiesci.
widze, ze nowe dziewczyny sie pojawiaja i witam w naszym gronie.
nic zmykam i czeka mnie samotna noc bo moj ma nocke eh jeszcze oprocz tej 3 masakra, jak ja nie lubie spac sama w lozku.
dobrej nocki ciezarowczki
ciesze sie z udanych wizyt i dobrych wiesci, od razu mowie nie przeczytalam wszystkiego za duzo tego plecy mi juz siadaja.
ja ide we wtorek 14 do gina i zobaczymy co z ta moja toska jest czy laskawie obrocila sie dupencja w gore oby bo jakos wizja cc mnie przeraza.
klaudoss widze, ze ty to m,asz wesolo z tym swoim szymonkiem ladnie sie zneca pod koniec na mamusi, czekam na dobre wiesci.
widze, ze nowe dziewczyny sie pojawiaja i witam w naszym gronie.
nic zmykam i czeka mnie samotna noc bo moj ma nocke eh jeszcze oprocz tej 3 masakra, jak ja nie lubie spac sama w lozku.
dobrej nocki ciezarowczki
Marta70fajnie,że jeszcze wyszłaś do domku,znaczy,że na Ciebie jeszcze nie pora.
Monia to odpoczywaj teraz i czekaj kiedy maluszek będzie chciał wyjść.
Dziewczyny,które mają jutro wizytę-powodzenia i samych dobrych wieści.Ja dziś miałam znowu gości,więc popołudnie musiałam nadrabiać.A teraz już mówię DOBRANOC.
Monia to odpoczywaj teraz i czekaj kiedy maluszek będzie chciał wyjść.
Dziewczyny,które mają jutro wizytę-powodzenia i samych dobrych wieści.Ja dziś miałam znowu gości,więc popołudnie musiałam nadrabiać.A teraz już mówię DOBRANOC.
syla29
Malta -ja miałam tak samo żadnych objawów.Wody mi odeszły ,potem oksytocyna.
Iwi10- nie zawsze brzuch się obniża mi np przy drugiej ciąży chyba się nie obnizył,albo tylko troszkę i tego nie widziałam.Było tak jak pisałam powyzej. Przy pierwszej było trochę inaczej.
Dobranoc wszystkim,miłych snów :-)
Iwi10- nie zawsze brzuch się obniża mi np przy drugiej ciąży chyba się nie obnizył,albo tylko troszkę i tego nie widziałam.Było tak jak pisałam powyzej. Przy pierwszej było trochę inaczej.
Dobranoc wszystkim,miłych snów :-)
Ostatnia edycja:
modlicha83
dobranoc dziewczyny.. ciekawe co się jutro wydarzy.. normalnie co dzień to ciekawiej
reklama
Malutka...
Podziel się: