reklama
marta70 dobrze, że juz jestes w domku i że z wami wszytsko dobrze:-) a w domku pewnie ze lepiej, bo takie patrzenie na inne porody może działac tylko stresująco....to mowisz ze jednak dziewczyny decydowaly sie na to znieczulenie....
oj tak,na 8 rodzących tylko jedna nie wzięła.tak to potwierdzały ze znieczulenie pomagało,a dostawały je przy 4 cm.rozwarcia,a lekarz od razu pytał czy chcą
C
claudia4you
Gość
witam Cię Marta70, właśnie napisałam na gorącej linii , że wychodzisz do domu :-)
syla29
Fanka BB :)
Marta70 - dobrze że już wszystko ok u Was:-).
U mnie w szpitalu też lekarz pyta o znieczulenie.Jeśli rodząca chce to dają bez problemu.
Życzę wszystkim milutkiego popołudnia :-)
U mnie w szpitalu też lekarz pyta o znieczulenie.Jeśli rodząca chce to dają bez problemu.
Życzę wszystkim milutkiego popołudnia :-)
claudia- jesli dziewczyny sie zgodza to na goracej linii nie edytuj posta tylko pisz jeden pod drugim, bo nie wyswietla sie ze jest nowy post.. ja pytalam o marte wczoraj a nie widzialam na goracej nowego postu co wy na to?
reklama
Marta 70 dobrze ze wrocilas do domku obys jeszcze kilka dni pobyla w dwupaku.
U mnie w szpitalu znieczulenie bezplatne i podobno daja bez wiekszych problemow. Ja jeszcze nie wiem czy bede brala ale nie nastawiam sie ani w jedna ani w druga strone. Wyjdzie w praktyce
U mnie w szpitalu znieczulenie bezplatne i podobno daja bez wiekszych problemow. Ja jeszcze nie wiem czy bede brala ale nie nastawiam sie ani w jedna ani w druga strone. Wyjdzie w praktyce
Podziel się: