reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

marta70 super że już w domku i wszystko jest w porządku! Trzymaj się i dużo odpoczywaj:)
Ja uciekam zajrze wieczorem, jade do tych Katowic po wyniki badań. mam nadzieje że będą ok.
:-)Miłego popołudnia

reklama
marta70 dobrze, że juz jestes w domku i że z wami wszytsko dobrze:-) a w domku pewnie ze lepiej, bo takie patrzenie na inne porody może działac tylko stresująco....to mowisz ze jednak dziewczyny decydowaly sie na to znieczulenie....

oj tak,na 8 rodzących tylko jedna nie wzięła.tak to potwierdzały ze znieczulenie pomagało,a dostawały je przy 4 cm.rozwarcia,a lekarz od razu pytał czy chcą

ticker.php

Marta70 - dobrze że już wszystko ok u Was:-).
U mnie w szpitalu też lekarz pyta o znieczulenie.Jeśli rodząca chce to dają bez problemu.
Życzę wszystkim milutkiego popołudnia :-)

ja jeżeli będę mogła urodzić SN to nie chcę znieczulenia...na chwilę obecną bo wiecie jak to bywa....jak zaczyna boleć to postanowienia można sobie darować:)

claudia- jesli dziewczyny sie zgodza to na goracej linii nie edytuj posta tylko pisz jeden pod drugim, bo nie wyswietla sie ze jest nowy post.. ja pytalam o marte wczoraj a nie widzialam na goracej nowego postu:( co wy na to?

reklama
Marta 70 dobrze ze wrocilas do domku:) obys jeszcze kilka dni pobyla w dwupaku.
U mnie w szpitalu znieczulenie bezplatne i podobno daja bez wiekszych problemow. Ja jeszcze nie wiem czy bede brala ale nie nastawiam sie ani w jedna ani w druga strone. Wyjdzie w praktyce ;)

Do góry