reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Claudia - fajny masz ten avatarek zostaw go.. a jak to zrobiłaś, że masz połączone konta.. ja też jestem na facebooku..
a z tym brzuchem to powiedz koniecznie, jak ja miałam cały czas napięty to na obserwacji w szpitalu wylądowałam, a jak nie spina się, aż tak bardzo to weź sobie dodatkowy magnez, to ci nie zaszkodzi, a może pomóc :)

Ribi - z tą" głową w chmurach" to w ciąży co chwilę chodzę..

Weszłam w Twój profil - panel kontrolny
w zakładkach po lewej stronie na dole masz połączenie z facebook

ja jakoś tam coś pozmieniałam i mi połączyło konta

reklama
Ribi kurczę co za baba jakby jej korona z głowy spadła gdyby zrobiła to od razu-współczuję.
Claudia z tym twardym brzuchem to uważaj,ciągle gdzieś chodzisz,może trzeba byłoby już trochę poodpoczywać?
Ja dziś na obiadek robię gołąbki,od rana z nimi walczę,ale już pomaleńku się gotują zanim chłopcy wrócą będą gotowe.Na dwa dni obiadek z głowy,jutro mogę sobie leniuchować.

Claudia - ja mam tak, że zawsze myje włosy rano, kiedys też brałam prysznic rano, ale odkąd jestem w ciąży i jeszcze zaczęły doskwierać bóle, np: rwa kulszowa mnie meczyła, to zaczełam się kąpać wieczorem jak jest mąż, bo i naczej bym z wanny nie wyszła, więc tak naprawdę też nad wanna się rano schylam i myje włosy, potem susze i prostuje taki rytuał od kilkunastu już lat :) Poprostu muszę umyć włosy przed wyjściem z domu ... wtedy wyglądają ładnie :p

blondi też uwielbiam cynamon....w każdej jego postaci....dodaje go do kawy, mam olejek eteryczny do kominka , uwielbiam tę przyprawę:)

A poniżej pokój mojego Maćka w wersji remontowej:) mam nadzieję, że do piątku się wyrobią

Uploaded with ImageShack.us

a tutaj pierwsze pranie ciuszków

Uploaded with ImageShack.us

Ribi oby wszystko póżniej było ok,taki remont......Ale póżniej już będzie tylko ładnie,ładnie...A pranko super niech się suszy,potem prasowanko.:-)

ariska, u mnie też powtórne badanie po kuracji globulkami...

przyszlirodzice,
ze schylaniem też mam problemy, chociaż buty staram się sama sobie zakładać, ale usiąść inaczej, niż rozchylonymi nogami nie da rady :-)

Ribi,
ja do mojego albumu ślubnego też się zabieram, jak pies do jeża, a to dlatego, że chciałabym zdjęcia najpierw ładnie obrobić, a to kuuupę czasu zajmuje :-(

damquelle,
z organizacją w domu mam tak samo, zawsze ja muszę pamiętać o rocznicach, urodzinach, zakupach, rachunkach, wizytach, dlatego kalendarz to coś, bez czego nie funkcjonuję ;-)

Claudia - ja mam tak, że zawsze myje włosy rano, kiedys też brałam prysznic rano, ale odkąd jestem w ciąży i jeszcze zaczęły doskwierać bóle, np: rwa kulszowa mnie meczyła, to zaczełam się kąpać wieczorem jak jest mąż, bo i naczej bym z wanny nie wyszła, więc tak naprawdę też nad wanna się rano schylam i myje włosy, potem susze i prostuje taki rytuał od kilkunastu już lat :) Poprostu muszę umyć włosy przed wyjściem z domu ... wtedy wyglądają ładnie :p

No ja mam podobnie nie bardzo wyjdę z domu bez umytych włosów...
a nad wanną by mi się wygodniej myło niż nad prysznicem, bo gorzej się schylić

jolwww chodzę już znacznie mniej, czasem jak nawet z biurka wstaję to nie mogę się wyprostować tak mnie na dół ciągnie i kłuje...koszmar

reklama
O albumie slubnym piszecie haha Ja swoj juz ponad 5 lat robie i nadal nie widac konca bo kiedys zaczelam ale jakos na skonczenie mi czasu brakuje :))

Do góry