reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
a ja właśnie się zdenerwowałam,bo dzwoniłam do księgowej , że potrzebuję zaświadczenie do banku o zarobkach na wczoraj a ona , że może je wystawić jutro a wpt dopiero wysłać....aż mi się płakać chce....bo to dla nas sprawa życia i śmierci...

masakra....jak człowiek jest bezsilny wb niektórych spraw...

A JA wlasnie sobie poczytalam na temat cwiczen po porodzie i postanowilam ze kupie pas poporodowy duzo kobiet to chwali i nie wiem czy kogos to zainteresuje ale moze wkleje link jak szybko mozna zaczac cwiczyc po porodzie Mama fit – kiedy i jak zacząć ćwiczyć po porodzie? - Ciążowy.pl Jest tam jak dla mnie ciekawa informacja ze np dziecko trzeba nakarmic przed ciwczeniami czego nie wiedzialam.A czy ktoras z Was bedzie kupowac ten pas poporodowy?

Masakra normalnie!! Przyjeżdżam do lekarza, a tam już tylko położna "spóźniła się pani" .. coś mi się godziny poprzestawiały byłam po 10.00, a ona do 10.00 przyjmowała:baffled:.. Jutro mam się zgłosić o 8.30, bałam się, że będzie problem z L4, ale położna mnie uspokoiła.. uff..

Klaudoos - życzę ci, żeby to już ostatni raz tak z tym brzuchem się musiałaś schylać.. podziwiam Cię.. a teraz to już nic nie rób, tylko leniu....j:-D

Ariska - na pewno następne badania będą już w porządku!!

Ribi - współczuję ci - tak to jest u nas z tą "bezduszną" biurokracją:-(

Hej Dziewczynki...i ja się witam:)
Ribi-Moze zadzwoń do niej jeszcze raz i poproś ze to bardzo wazne dla Ciebie...
niektórzy są podli i nie idą na rękę,a co jej by szkodziło.Kurczę ja bym powiedziała co i jak ze bardzo mi zalezy....i prosili na juz...chyba ze juz próbowałaś i ta baba to małpa jakaś

Ja dziś ok,pęcherz niestety dalej boli...
ale ni się chce słodkiego ...mniam.........a nic n ie mam..........buuu

Kurcze ostatnio wchodzilam na grudniówki to było 14 dzieciaczkow juz wczoraj weszłam to juz 20 ,a dziś nie wchodzilam...:-)

ribi nie zazdroszcze, ale nie denerwuj sie, tak jak piszesz na niektore rzeczy nie mamy wplywu a nerwy i stres nic nie pomoga....a czemu dzis go nie moze wystawic??

Gosia Ja planuje kupic taki pas:-) i zabrac sie za cwiczenia najszybciej jak na to pozwoli mi moj stan poporodowy i Bartus...

Wróciliśmy z miasta i zakupów, pozałatwiane troszkę mamy , kupione śrubki do łóżeczka - może je dzisiaj skręcimy
...........................................................................................
wiem klaudoos,że mam konta połączone ale nie widziałam że tak to działa ze zdjęciami...

jeżeli Wam mój avatar nie przeszkadza to zostawię go oki? nie chce mi się zmieniać na razie - chyba że wolicie tamten

jolwww
, monciaa ja pod prysznicem tez czasem myję włosy, tyle że prysznic biorę wieczorem, a jak wieczorem umyję głowę to rano już mam tłuste włosy

niedługo i tak już chyba nie będę dawać rady myć tak głowę

ariska oby się poprawiły wyniki

mam wiadomość na gorącej linii od marty70

.........................................................................

kurde brzucho mam twardy ostatnio częściej....
na wizycie o tym powiem

dzis pani ksiegowa ma inne ważne rzeczy .... jakaś masakra....ale mam nadzieje, że pamięta że ciężarnym się nie odmawia bo myszy ją zjedzą więc jednak się uda dziś....

modlicha jak Ty poszłaś do tego lekarza? Chyba z głową w chmurach:)

martusia ja ostatnio słodkie wcinam w postaci cini minis....mniam:)

modlicha -dobrze, ze na jutro Ci przełozyli, postaraj się juz pamiętać :-)
ariska - nie martw się o mocz napewno następne wyniki będą juz dobre:-)
ribi - współczuje sfochowanej księgowej ;/ Powodzenia :)/ uwielbiam cni minis, bo uwielbiam cynamon :)

Powodzenia na wizytach ( bo nie pamietam która z Was pisała, że ma dzis wizytę oprócz ariski i modlichy oczywiście)

Na obiad dzis usadzę jajka bo jakos weny nie mam:-( pogoda beznadziejna, siąpi deszcz, a my dziś z mężem podjedziemy na bp, obejrzę torby do szpitala może weźmiemy jak będą fajne nawet dwie jedna normalna druga na kółkach:-/ musze na pocztę podskoczyć bo awizo było w skrzynce musiałam nie słyszeć kiedys listonosza, a juz długo czekam na aspirator Frida do noska, no i dzis Szkoła Rodzenia :) niestety ostatnie zajęcia :( 8 spotkań po 2h w sumie a zleciało ...
Miłego dzionka:)

reklama
Claudia - fajny masz ten avatarek zostaw go.. a jak to zrobiłaś, że masz połączone konta.. ja też jestem na facebooku..
a z tym brzuchem to powiedz koniecznie, jak ja miałam cały czas napięty to na obserwacji w szpitalu wylądowałam, a jak nie spina się, aż tak bardzo to weź sobie dodatkowy magnez, to ci nie zaszkodzi, a może pomóc :)

Ribi - z tą" głową w chmurach" to w ciąży co chwilę chodzę..

Ostatnia edycja:
Do góry