reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Blondi, też coś dzisiaj mam problemy z oddychaniem i mega zgagą, co jest o tyle dziwne, że zgaga zawsze dokucza mi w nocy, w dzień daje mi spokój :frown:
Mam tak samo odnośnie zgagi, zawsze wieczorem przed snem i czasem trzyma nawet do połowy nocy i spać nie daje:-( i tez dziwne bo dziś w dzien mam zgage :-(

Ostatnia edycja:
reklama
ribi, blondi, klaudoos Dziewczyny tylko, ze u mnie sprawa wyglada troche inaczej - ktos zal. konto na mnie i ja bym nic nie wiedziala gdybym nie dostala przedsadowego wezwania do zaplaty na kilkaset zlotych...
no i sie ruszylo... o szczeg. nie bede pisac...

Ostatnia edycja:
ja zgage mam praktycznie po wszystkim. Żebra mnie bolą i dychać ciężko a w nocy przewrócić się na drugą stronę to masakra bo przekręcając sie z lewego na prawy bok jak leżę na plecach czuję jakby mi kto jakiś kamień położył na piersi ;/

ribi, blondi, klaudoos Dziewczyny tylko, ze u mnie sprawa wyglada troche inaczej - ktos zal. konto na mnie i ja bym nic nie wiedziala gdybym nie dostala przedsadowego wezwania do zaplaty na kilkaset zlotych...
no i sie ruszylo... o szczeg. nie bede pisac...

Współczuję, ale to ktos znajomy? Pewnie tak bo musiał znać dane wszyskie, bo allegro sprawdza, a TY nie miałaś konta na allegro, na jeden adres nie da sie chyba konta załozyć... zreszta sama nie wiem, może jakoś któras z Nas będzie mogła pomóc, ale musiałabys napisać co dokładnie się Ci przytrafiło, różne zawody dziewczyny maja może akurat któraś podpowie co i jak?

ariska - współczuje i dołanczam do grona ciezko dychających:-(

Ostatnia edycja:
claudia - fajny odcinek, ale powtórka, juz wszystko znów zaczynają powtarzać... ciekawe czemu...

Zaraz wróci mąż z pracy od brata, ciekawe jak tam mu minął dzionek coprawda pisał smski i dzwonił, ale w 4 oczy to napewno lepiej się rozmawia :-) już w Siewierzu jest to zaraz będzie :-)

Znalazłam na forum temat, "Zawiercie" zszokowałam się, fajniutko, może się czegoś ciekawego o porodach dowiem u Nas w regionie, może poznam jakąś dziewczyne i będziemy sie po porodach odwiedzać:-)

reklama
jak by ktoras ze styczniowek byla po prawie to niech mi pomoze - moze mi powie czego sie moge spodziewac...
z gory dziekuje - wszystkie szczegoly podam na priv.

Kochana ja nie jestem w stanie Ci pomóc,ale jestem w szoku! Każdemmu się to może przytrafić....trzymam kciuki. Myślę, że któras będzie mogła coś mądrego napisać i Ci pomóc....

Do góry