reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

eevcia - Mi tez twardnieje brzuch około 10 razy na dobę, ale lekarz powiedział że w tych tygodniach to normalne, a nospy nie pije bo szkoda mi chemie w siebie ładować, mam nadzieje, że to nie trzeba pic tej nospy tylko mozna

reklama
co do nospy to ja lykam po1 tabletce....2 razy dziennie rano i wieczorem i jak by mi sie brzuch twardnial i bolał-czyt,skurcze by były to tez mam wziąść.Taka prawda ze dziewczyny z krótkimi szyjkami muszą bardzo uważać bo twardnienie brzucha i skurcze powodować mogą skracanie szyjki...a te ktore mają dlugie to pewnie...po co się faszerować.

Jakaś śpiąca jestem i chyba zrobię sobie herbatki.....mam ochotę na cos słodkiego....a niestety wczoraj we troje zjedliśmy kilogram wafli,dokończyłam mandarynki i nic nie mam:(
Męzuch jutro moze będzie jechał do sklepu to mi kupi ...tak za mną chodzi twix......... i kubuś truskawkowy
Chyba ze doczekam się tych jabłek to nawet surowe jablko mnie zadowoli.
Dopiero 16 sta a ja czuję się jakby byla z 22 juz...w nocy budzilam się co chwila i przekręcałam z boku na bok,a mała nie ruszała się wogle....dopiero zaczęła rozrabiać po 10 ej...

Ostatnia edycja:
Zadzwoniła do mnie przed chwilą zdenerwowana teściowa i przestraszonym głosem spytała czy przez przypadek nie zaczęło się już u mnie. Miała takie silne przeczucie, że coś mi jest. Uspokoiłam ją trochę, ale biedna chyba już tak będzie miała do końca mojej ciąży. I wyobraźcie sobie, że to nie jest jej pierwszy wnuk, ale 10-ty;-) Ciekawa jestem czy moja mama też by tak teraz panikowała...no coż nigdy się o tym nie przekonam...
M przestawił mi kompa do sypialni, więc teraz mam bliżej do niego i mogę co jakiś czas tu zaglądac:-)
Polecałyście sobie filmy, więc i ja kilka polecę:
- 9 kompania (film rosyjski, ale naprawdę świetny)
- Człowiek ringu
- Hooligans cz.1 i 2
to co prawda bardziej tzw. męskie kino, ale ja akurat takie lubię.

joasiu - dziekuje,
kilka tyg. temu zglosilam na policje oszustwo i myslalam, ze sprawa wyjsni sie dosc szybko i bez wiekszego zamieszania. bo zarowno all jak i policja dosc sprawnie ze soba wspolpracuja i nic nie zapowiadalo takiego obrotu sprawy - okazalo sie, ze to jakas grubsza sprawa... prokuratura, zeznania, konfrontacje, itd... nie lubie takich sytuacji... i nie radze sobie ze swoja bezislnoscia i roznymi sugestiami, tymi pytaniami... czekaniem...

gdynianaka - fajnie miec takich milych i otwartych tesciow,
ciesze sie bo moi tesciowie tez sa bardzo kochani i bardzo mi pomagaja. Mame mam daleko i widzimy sie raz w roku. Wierze, ze Twoja Mama byla by teraz z ciebie bardzo dumna i szczesliwa widzac Cie z takim ladnym brzuszkiem.

martusia - ja tez ciage chodze i szukam czegos co moglabym zjesc... ale to chyba stres mna tak kieruje

Ostatnia edycja:
Asiu powiem ci ze w pazdzierniku tez zostalam pierwszy raz oszukana ale nie poszlam na policje.. nie chce sie w ciazy denerwowac a wiedzialam czym to pachnie.. moja glupota bo wczesniej nie sprawdzialm faceta a mial malo komentarzy i bylo to podejrzane..

AsiaK, Klaudoos -wiecie człowiek uczy się na błedach niestety;-(

martusia - no oczywiście jak trzeba ze wzgledów bezpieczeństwa maleństwa to jak najbardziej, ale u mnie ok więc nie będę się faszerować:-)

Dziewczyny mi się często śni, że klikam na forum z Wami, hehe śmiesznie sie czuje jak się obudzę :-)

Dziś mi wyjątkowo duszno, jejku niech się juz brzusio obniża, bo nie wydole, mam wrażenie że tlenu brakuje w pokoju:-(
o zgadze nie wspomne bo pewnie Wy też się męczycie z nią.....

ariska, w szpitalu, w którym ja chcę rodzić trzeba mieć absolutnie wszystko swoje, więc trochę mam do zabrania :frown:

zielona, niestety, opony zawsze wymienia się tak, żeby były takie same na osi, inaczej samochód może wariować w trakcie jazdy :happy2:

Blondi, też coś dzisiaj mam problemy z oddychaniem i mega zgagą, co jest o tyle dziwne, że zgaga zawsze dokucza mi w nocy, w dzień daje mi spokój :frown:

gdynianka miło że teściowa myśli o tobie:) ja niestety nie moge zbytnio na to liczyć z teściową : stosunki grzecznościowe, a mojej strony brak:(
Ja się zbieram zajrzę wieczorem idę kończyć obiadek a potem na ćwiczenia do SR:)
Miłego popołudnia.

reklama
odpukać mi się nie zdarzyło oszustwo,ale ostatnio mój mąż miał problem z babkę ...kupował baterię do laptopa ale po interwencji w all wszystko się wyjaśnilo i skończyło dla nas dobrze.... Trzeba uważać tyle cwaniaczków na all. Z resztą na BB też....mamy przyklad blondi.

Ja zrobiłam przegląd ciuszków....teraz piore białe. Postanowilam wrzucić do prablki na pranie wstępne i właściwe. We wstępnym dosypałam wanisha a we właściwym będzie tylko proszek. Dodam płukanie i powinno być chyba ok.???

Do góry