reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Co do wskazań do cc ze względu na krotkowzrocznosc, to jaka to musi być duża wada??? Orientujecie się???
Z tego, co ja wiem, to sama krótkowzroczność już nie jest wskazaniem, musi się jeszcze coś dziać z siatkówką. Ja mam -5,5 i -6,5 - i nikt o cesarce nawet nie wspominał... no i też nic mi się nie pogorszyło po porodach... Ale to chyba najlepiej zapytać okulisty - bo to on wystawia zaświadczenie w razie czego, że są wskazania do cc.

reklama
Oj Kochane pichcenie obiadkow....ja nie mam chęci ani weny....mąż dziś póxno wróci więc mogę jakieś śmieciuchy pojeść. Za chwilę idę robić pierwsze pranie:) Wczoraj kupiłam proszki dla dziciów i dziś pierwsze pranka robię:)
Ogólnie coś zimno mi i spiąca jestem....
A właśnie dziewczyny jutro przychodzą robić pokój dzidzi taką rozpierduchę wczoraj zrobiłam u dewelopera....oby już było tak jak ma być....

damquell nie wiem czy wczoraj doczytałaś ale śniłaś mi się przedwczoraj Rudziutka:) że Ty i martusia urodziłyście dziewczynki....:) ale dziwny ten sen był bo stałyśmy gdzieś na stacji pkp....:)

Co z marta70 czy klaudia ma jakieś info?

damquell nie wiem czy wczoraj doczytałaś ale śniłaś mi się przedwczoraj Rudziutka:) że Ty i martusia urodziłyście dziewczynki....:) ale dziwny ten sen był bo stałyśmy gdzieś na stacji pkp....:)

Co z marta70 czy klaudia ma jakieś info?

Serio? Na stacji to ja bym się bała urodzić ;) Za to mi się ostatnio śniło że urodziłam w domu :)
Jejku, jak ja już bym chciała

No i właśnie co z tą Martą?

Serio? Na stacji to ja bym się bała urodzić ;) Za to mi się ostatnio śniło że urodziłam w domu :)
Jejku, jak ja już bym chciała

No i właśnie co z tą Martą?

Nie z Martą 70 tylko z martusią.....ale jaja śnią mi się dziewczyny z forum....:)

Słuchajcie czy znacie taką stronkę Elegancki Manicure Japoński w Studiu Max ja właśnie kupiłam sobie manicure za 10 zł (umówiłam się na piątek w przyszłym tyg). Co chwilę sa nowe oferty. Odnajdzie swoje miasta może coś fajnego będzie.

PYTANIE: Czy można użyć wanishu do prania dziecięcych ciuszków? Bo niektóre używane mają plamki.

Ostatnia edycja:
claudia popatrzę:)-lubię komedie,z resztą to różne filmy...małż ostatnio ściągnął piranie bo miała być z lektorem,a tu lipa....dopiero z napisami teraz jest...a ja to leniwa jestem...więc poczekam na lektora.
Ja mogę polecić film adrenalina,adrenalina 2,transporter,jeden i 2,(lubię filmy z tym aktorem)szybcy i wściekli i dalsze części.
podobał mi sie najnowszy szerlock holmes,teraz czekam jak wrzucą śniadanie do łóżka,skrzydlate świnie...bo do kina raczej się nie wygramolę...oglądała któraś??warto ???

Damqelle-my we trzy byłyśmy we śnie Ribi.....Swoją drogą moze gdzieś kiedyś się spotkamy:)jak stałyśmy razem na tej stacji:) Ze Mną na razie chyba ok
A marta70 jest w szpitalu i claudia pisała od niej info na gorącej lini.....martwię się o nie.....

Ribi -Ja pralam w wanishu,nawet namoczyłam plamę na noc....poźniej wyprałam w normalnym proszku i drugie pranie w dzidziusiowym proszku i mi ładnie poschodziło.

Ostatnia edycja:
Czesc Kochane!
Poczytalam sobie co tam sie u Was dzieje ale wiecej napisze nastepnym razem...
mam koszmarny dzien - kiepsko reaguje na stres - poplakalam juz sobie i wcale nie jest mi lepiej
Pozdrawiam Was

martusia - ja mam nadzieję że jak już będzie ciepło i nasze maluszki w miarę odrosną uda nam się zorganizować w końcu jakieś styczniówkowe spotkanie w realu :)

reklama
Do góry