reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
witam się i ja:) od rana chodze po bankach...i dopiero wróciłam. Słuchajcie już nie kuleję...rwa trochę mi odpuściła:) chyba jednak będzie możliwośc porodu SN a nie CC :) Ale zobaczymy....to dopiero drugi dzień mojego uzdrowienia:)
Doczytam Was i zaraz może coś dopieszę:)

Też ściągacie?
Na jakim programie?
Wyszukiwarka Torrentów - Torrent Scan na tej stronie szukam filmow a sciagam przez uTorrent

monia-t czyli poszukiwania wózka trwają?? i jak idzie, masz coś na oku??

klaudoos tylko nie przesadzaj z tym sprzątaniem bo znowu odchorujesz, czego Ci oczywiście nie życzę.
na razie po spacerze musze nabrac sil, bo odechcialo mi sie od nadmiaru tlenu:)

Dziewczyny no tak, wkładki laktacyjne, sztućce i termometr tez mam spakowane. Co do majtek siateczkowych to ja kupiłam zwykłe bawełniane bo nienawidzę tych aptecznych. Co do rzeczy dla dziecka to u nas trzeba mieć tylko swoje pampersy i chusteczki. Poza tym nic.

A ja już po lekarzu. niestety początek anginy i dostałam znowu Duomox :( Jak to moje maleństwo zniesie drugi raz antybiotyk???
dzidzi przezyje to- spokojnie!! najwazniejsze bys Ty miala sily!! i pamietaj wylecz do konca, by nie bylo powiklan!!!!

witam się i ja:) od rana chodze po bankach...i dopiero wróciłam. Słuchajcie już nie kuleję...rwa trochę mi odpuściła:) chyba jednak będzie możliwośc porodu SN a nie CC :) Ale zobaczymy....to dopiero drugi dzień mojego uzdrowienia:)
to cudownie:)

dziewczynki a tu coś dla Was:) Malowanie

Witam, troszkę nadrobiłam zaległości i wiem co u was słychac. Mam nadzieję, że z Martą70 i jej dzieciątkiem jest wszystko w porządku.
Dzisiaj tak mocno stwardniał mi brzuch, że nawet nie czuję ruchow mojego Miśka i zastanawiam się czy nie podjechac do szpitala, ale pewnie odrobinę panikuję. Już odmierzam jak żołnierz dni do "wyjścia", rowno za 14 dni Miś powinien się urodzic.
Pisałyście o torbach do szpitala, ja zdecydowaam się na średniej wielkości walizeczkę na kołkach, wszystko mam już spakowane poza biustonoszami do karmienia, bo zamowiliśmy z allegro, przyszły tylko, ze trochę dla mnie za małe i teraz czekamy na nową paczkę. Mam nadzieję, że dotrą na czas.
Pozdrawiam was gorąco i uciekam do znienawidzonego już przeze mnie łożka

klaudoos my przez ARESA ściągamy
też dużo tam idzie znaleźć , gdyby nie to , już całkiem nie byłoby co oglądać.

Blondi trzymaj się

reklama
Ribi witaj w klubie, mi tez minęlo drugi dzień chodzę normalnie ALE ULGA! Czyli jednak to nie od obciążenia, a musiał Nam dzidziulek uciskać na jakiś nerw skoro masaże śrdenio pomagały, a ostanio nic nie robiłam jakoś i samo znikło, a mały daje czadu od kilku nocy musiał odciążyć nerw :) SUPER ŻE NAM MINĘŁO! Oby tak do końca :)

Blondi trzymaj się
Dzieki Kochana!

Do góry