reklama
witam się i ja od rana chodze po bankach...i dopiero wróciłam. Słuchajcie już nie kuleję...rwa trochę mi odpuściła chyba jednak będzie możliwośc porodu SN a nie CC Ale zobaczymy....to dopiero drugi dzień mojego uzdrowienia
Doczytam Was i zaraz może coś dopieszę
Malutka...
Fanka BB :)
Malta my zamawialiśmy w Będzinie w sklepie bo dość atrakcyjne ceny mają podam linka do tego sklepu:
Sklep Dziecice Marzenia
możesz tam zadzwonić Bardzo duży wybór mają
Sklep Dziecice Marzenia
możesz tam zadzwonić Bardzo duży wybór mają
Wyszukiwarka Torrentów - Torrent Scan na tej stronie szukam filmow a sciagam przez uTorrentTeż ściągacie?
Na jakim programie?
na razie po spacerze musze nabrac sil, bo odechcialo mi sie od nadmiaru tlenumonia-t czyli poszukiwania wózka trwają?? i jak idzie, masz coś na oku??
klaudoos tylko nie przesadzaj z tym sprzątaniem bo znowu odchorujesz, czego Ci oczywiście nie życzę.
dzidzi przezyje to- spokojnie!! najwazniejsze bys Ty miala sily!! i pamietaj wylecz do konca, by nie bylo powiklan!!!!Dziewczyny no tak, wkładki laktacyjne, sztućce i termometr tez mam spakowane. Co do majtek siateczkowych to ja kupiłam zwykłe bawełniane bo nienawidzę tych aptecznych. Co do rzeczy dla dziecka to u nas trzeba mieć tylko swoje pampersy i chusteczki. Poza tym nic.
A ja już po lekarzu. niestety początek anginy i dostałam znowu Duomox Jak to moje maleństwo zniesie drugi raz antybiotyk???
to cudowniewitam się i ja od rana chodze po bankach...i dopiero wróciłam. Słuchajcie już nie kuleję...rwa trochę mi odpuściła chyba jednak będzie możliwośc porodu SN a nie CC Ale zobaczymy....to dopiero drugi dzień mojego uzdrowienia
dziewczynki a tu coś dla Was Malowanie
Malutka gdzie zamawiałas wózek, możesz polecić sklep?
Dziewczynki, jezeli zamawiałyscie juz wózeczki to podpowiedzcie gdzie:-) Moze tam znajdę moj kolorek:-)
Producent wzkw i artykuw dziecicych - TAKO - wzki dziecice, wzki lalkowe, spacerowe...
gdynianka1
Mama Michałka i Majeczki
Witam, troszkę nadrobiłam zaległości i wiem co u was słychac. Mam nadzieję, że z Martą70 i jej dzieciątkiem jest wszystko w porządku.
Dzisiaj tak mocno stwardniał mi brzuch, że nawet nie czuję ruchow mojego Miśka i zastanawiam się czy nie podjechac do szpitala, ale pewnie odrobinę panikuję. Już odmierzam jak żołnierz dni do "wyjścia", rowno za 14 dni Miś powinien się urodzic.
Pisałyście o torbach do szpitala, ja zdecydowaam się na średniej wielkości walizeczkę na kołkach, wszystko mam już spakowane poza biustonoszami do karmienia, bo zamowiliśmy z allegro, przyszły tylko, ze trochę dla mnie za małe i teraz czekamy na nową paczkę. Mam nadzieję, że dotrą na czas.
Pozdrawiam was gorąco i uciekam do znienawidzonego już przeze mnie łożka
Dzisiaj tak mocno stwardniał mi brzuch, że nawet nie czuję ruchow mojego Miśka i zastanawiam się czy nie podjechac do szpitala, ale pewnie odrobinę panikuję. Już odmierzam jak żołnierz dni do "wyjścia", rowno za 14 dni Miś powinien się urodzic.
Pisałyście o torbach do szpitala, ja zdecydowaam się na średniej wielkości walizeczkę na kołkach, wszystko mam już spakowane poza biustonoszami do karmienia, bo zamowiliśmy z allegro, przyszły tylko, ze trochę dla mnie za małe i teraz czekamy na nową paczkę. Mam nadzieję, że dotrą na czas.
Pozdrawiam was gorąco i uciekam do znienawidzonego już przeze mnie łożka
C
claudia4you
Gość
klaudoos my przez ARESA ściągamy
też dużo tam idzie znaleźć , gdyby nie to , już całkiem nie byłoby co oglądać.
Blondi trzymaj się
też dużo tam idzie znaleźć , gdyby nie to , już całkiem nie byłoby co oglądać.
Blondi trzymaj się
reklama
Blondi84
Mamusia Maciusia :)
Ribi witaj w klubie, mi tez minęlo drugi dzień chodzę normalnie ALE ULGA! Czyli jednak to nie od obciążenia, a musiał Nam dzidziulek uciskać na jakiś nerw skoro masaże śrdenio pomagały, a ostanio nic nie robiłam jakoś i samo znikło, a mały daje czadu od kilku nocy musiał odciążyć nerw SUPER ŻE NAM MINĘŁO! Oby tak do końcawitam się i ja od rana chodze po bankach...i dopiero wróciłam. Słuchajcie już nie kuleję...rwa trochę mi odpuściła chyba jednak będzie możliwośc porodu SN a nie CC Ale zobaczymy....to dopiero drugi dzień mojego uzdrowienia
Dzieki Kochana!Blondi trzymaj się
Podziel się: