reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

claudia choc Cie poczestuje... nawet oddam.. tylko niech tak na mnie nie patrzą...

ariska... po co bedziesz ogladac:p ja Ci powiem : jedz wszystko tylko w rozsadnych ilosciach :) hihi

uciekam dziewczyn nogi wyciagnac zanim bubek wstanie.. a znajac jego to tylko wyciagne i wstanie :) pa

reklama
A mnie moj kupił książkę Szymona Hołowni "Monopol na zbawienie" w sumie sama sobie ja wybrałam:) Ale się ciesze, warta przeczytania:) A co do słodkiego, też ostatnio zjadłam prawie całe Merci:)

b_iala, ja dostałam dużą pakę M&Msów i też chyba nie skończę wcinać, póki się nie skończą :-)
Ja też sterylizatora nie mam, czytałam gdzieś, że to zupełnie zbędny wydatek, mało z tego, nawet butelek jeszcze nie mam, tak się jakoś nastawiłam na karmienie cycem, że zapomniałam o tym zakupie :happy:

klaudoos - dziękuję za pamięć :-)
skurcze są rzadsze niż wczoraj, brzuchol stawia się co chwilę, ale nie było wyjścia dzisiaj zrobiliśmy ostatnie zakupki dla Szymcia i już koniec. Jeszcze tylko zostało nam kupić lampke nocną i koniec przynajmniej do porodu :-) zrobiłam dzisiaj też ostatnie pranie dla niuni a jutro reszta prasowanka... czuję, że to już niedługo a ja muszę ze wszystkim zdążyć... i do tego dzisiaj mnie znów przeczyszcza:/

zaraz ide leżeć bo przez te moje latanie dzisiaj boli mnie tez kręgosłup...

PS klaudoos - ta babka wyszła pyszna i taaaaka duża :-)

Witajcie,
Kurcze miałam do nadrobienia 16 stron, chyba oszalałyście z tym tempem pisania.
Ja byłam z Wiki w poradni reumatologicznej i ma tylko ćwiczenia zapisane.
Nocka u mnie okropna, bo krocze mnie boli okropnie i chodze jak kaczka dosłownie. Nogi mnie bolą :(

Widzę, że poruszałyście tematy porodów, ja swój kiedyś opisywałam więc powtarzać się nie będę. Ja jutro zaczynam dopiero 36 tydzień więc Tomcio też niech czeka jeszcze bo to troszkę za wcześnie.
Kurcze gardło mnie coś boli i mam jakiś kiepski dzień dzisiaj w ogóle więc wybaczcie, że nie będę odpisywała każdej z was.

klaudoos - dziękuję za pamięć :-)
skurcze są rzadsze niż wczoraj, brzuchol stawia się co chwilę, ale nie było wyjścia dzisiaj zrobiliśmy ostatnie zakupki dla Szymcia i już koniec. Jeszcze tylko zostało nam kupić lampke nocną i koniec przynajmniej do porodu :-) zrobiłam dzisiaj też ostatnie pranie dla niuni a jutro reszta prasowanka... czuję, że to już niedługo a ja muszę ze wszystkim zdążyć... i do tego dzisiaj mnie znów przeczyszcza:/

zaraz ide leżeć bo przez te moje latanie dzisiaj boli mnie tez kręgosłup...

PS klaudoos - ta babka wyszła pyszna i taaaaka duża :-)
to sie ciesze ze smakowala:) i zrobilas mi smaku!! kurcze..

Ja też nie mam sterylizatora i nie będę kupować, a wyparzać to chyba tylko smoczek będę. Dziś leniu****e i zbieram siły na jutro bo zaczynam prać ubranka:) A dziś będę towarzyszyć m w malowaniu łóżeczka:)
Miłego popołudnia

reklama
Do góry