reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

No witam jak dzisiaj weszłam i zobaczyłam gorącą linie to aż mi serce podskoczyło do góry. Piszecie o torbach i że termin dla nas niektórych jest już tak bliski że w piątku na sobotę miałam również lekkie bóle i obudziłam się o 4 i do 6 nie mogłam spać. I przeraziłam się że jeszcze jestem w proszku i jak zacznę rodzić to nic nie mam przygotowane do szpitala. W sobotę zakupiłam już wózek i chciałam kupić jeszcze do torby rzeczy dla mnie, ale się okazało że mam limit na karcie i nie mogę więcej niż 1000 zł wypłacić i już prawie się z nerwów poryczałam że nawet wózka nie kupie,:wściekła/y: ale na szczęście kuzyn mnie uratował i wózek jest już złożony i czeka na Franka. :-)Wstawię na odp. Wątku. zdjęcie. Na męczyłam się przy składaniu wózka ale jestem szczęśliwa że już jest wózek i fotelik. :-)
Ja sterylizator mam ale wszystko zrobię jak będę już w domku z małym.
A co do psychicznego przygotowania się to też nie jestem jeszcze gotowa i w sumie to nie wiem czy będę na razie jeszcze nie chce rodzić, bo bardzo chciałabym aby mój mąż był i jak by Franek chciał wyjść wcześniej lub dużo się spóźnił to mam lipę i rodzę sama. :-(Więc najfajniej jakby urodził się w terminie, ale wiadomo natura sama sobie wybierze.

Ostatnia edycja:
reklama
Blondi- dzięki za informacje na temat tel. Właśnie się dowiedziałam, że mi nie wymienią i wzieli do naprawy. Aż się we mnie zagotowało...A myśmy włączali go w salonie i bylo wszystko ok, dopiero w sobote wieczorem wszystko padło,a w pt był kupowany. Szkoda, że nie wiedziałam, ze pracujesz w salonie z tel. To sięgnęłabym po rade. Och, szkoda słow... teraz będe czekać na tel do świat....Powiedz mi czy w ogole go naprawiają i pozniej jakoś działa? Bo szlak mnie trafi, jak sie okaze, ze znowu jest cos nie tak. Z drugiej strony, jak moga sprzedawac takie dziadostwo...

Dlaczego nie wymienia na nowy? Ano dlatego, że w umowie jest wpisany numer seryjny telefonu, umowy przedrukowac się nie da, system nie wycofa umowy, nawet w razie pomyłki konsultanta w kilka minut po zatwierdzeniu umowy jest problem zeby wycofać błędy niestety tak to działa, zupełnie nie mają wpływu na to pracownicy.
CO do telefonów jakie przychodza na salon, my konsultanci nie mamy wpływu, jedynie mozna liczyc ze konsultant doradzi telefon ktory nie chodzi do naprawy, ale wiadomo że to tylko sprzet i różnie bywa, czasem klient tez jest uparty na dany model, a my tylko sprzedajemy wiec nie ingerujemy w wybory telefonów, do 2 tygodni bedziecie czekali na naprawę niestety, czy naprawią? trudno powiedzieć, kazdy salon ma jakiś serwis, gdzie wysyłają telefony, najczęsciej to punkt gdzie naprawiaja telefony wszystkich sieci, my taki punkt mielismy w Częstochowie i przyjeżdzał chłopak zabierał telefony od Nas z Orange i innych salonów Era, Plus itd, potem przywoził, my z serwisem mamy mało wspólnego, ale prawda jest taka ze jak jest jakiś felerny telefon to mogą być z nim problemy! Przykro mi! Pamiętaj trzecia naprawa tej samej wady to automatycznie wymiana na nowy telefon! Dlatego jak coś będzie nie tak z tym wyświetlaczem znów odrazu oddawaj na gwarancje, a i jeszcze jedno sprawdź telefon na miejscu w salonie, i jak usterka będzie nadal wogóle nie odbieraj telefonu tylko każ żeby wysyłali jeszcze raz! To wazne jest, zeby to odnotowali, ze nie odebrałaś telefonu bo nie działał jak wrócił, oczywiście Ci tego nie zycze, ale opisuje wszystkie możliwości ...

a my sie wyleżelismy i trochę wyspalismy...w międzyczasie dostałam kilka takich skurczy że aż mąż ze mną oddychał bo się przestarszył... i co chwilę patrzył na mnie czy dobrze się czuję... kochany - tak się o nas troszczy :-)

własnie się zorientowałam, że sama zjadłam pół blachy ciasta:/ Szymek tez się zorientował bo cały czas wariuje :-)

a jak wstałam to zaczęła mnie moja dawna rwa kulszowa boleć... współczuję dziewczynom, które mają to na codzień... ja mam nadzieję, ze do jutra przejdzie bo chodzić nie mogę:/

ja też nie mam sterylizatora - będziemy wyparzac butelki i smoczki we wrzatku, ale za to mam podgrzewacz...

ja tez nie mam sterylizatora i w sumie nie wiem czy mi potrzebny, bede wszystko wyparzac we wrzatku tak jak to moja mama kiedys robila:-)
monciaa rzeczywiscie masz kochanego mężusia:p:p az ciekawa jestem jak moj chlopak zareaguje jak cos zacznie mnie mocniej pobolewac:p ostatnio przed jego wyjazdem zakulo mnie w boku i musialam chwilke polezec, tak sie przestraszyl ze nie chcial jechac:p:p

A ja wpadam znowu jak po ogień. LEżę i odpoczywam. Gardło mnie boli i jak Wiki zaśnie, to zrobię płukankę wodą z solą.
Ja też wyparzałam wszystko we wrzątku i teraz też tak będę. Za to podgrzewacz sobie chwaliłam, chociaż później wszystko w mikrofali podgrzewałam. :)

Dzisiaj jakiegoś doła mam, że aż się popłakałam. Więc nie będę smęcić swoją osobą.

Blondi- wielkie dzieki:) Zobaczymy co z tym tel zrobia. Oby tylko działał i nie było juz problemów z nim.

Joasiab - nie smutaj sie... Jutro będzie nowy lepszy dzionek:) No i kuruj się.

Monciaa- Ty tez odpoczywaj...Oby rwa jak najszybciej przeszła...

Dobry wieczór dziewczynki :) Nie było mnie cały weekend więc nie doczytałam i już raczej nie uda mi się nadrobić tego co tu napisałyście. Mam nadzieję że wszystkie trzymacie się spokojnie. Lecę nadzorować prace mojego syna. A sprzątania - nie wiem kto tak tu nabałaganił skoro nas nie było ;)

hej dziewczyny ja już po wizycie:) mała waży 2400, trochę mało przybrała przez ostatnie 3tyg.:/ ale to róznie z tą wagą... niestety nie dała się sfotografować, bo się schowała:) nic się nie skraca i nie rozwiera, ktg ok, skurczy brak, mam odstawić luteinę,ale za to jakiś stan zapalny mi się napatoczył, muszę brać jakieś globulki i furagine:/ wyniki ok, tylko śladowe ilości białka,na razie lekarz nie podejrzewa zatrucia, bo cała nie puchnę..raczej teraz nie urodzę jego zdaniem:p

reklama
hej dziewczyny ja już po wizycie:) mała waży 2400, trochę mało przybrała przez ostatnie 3tyg.:/ ale to róznie z tą wagą... niestety nie dała się sfotografować, bo się schowała:) nic się nie skraca i nie rozwiera, ktg ok, skurczy brak, mam odstawić luteinę,ale za to jakiś stan zapalny mi się napatoczył, muszę brać jakieś globulki i furagine:/ wyniki ok, tylko śladowe ilości białka,na razie lekarz nie podejrzewa zatrucia, bo cała nie puchnę..raczej teraz nie urodzę jego zdaniem:p

To super wieści , cieszymy się że wszystko gra u Was

Do góry