reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
Aaaa to o sklep chodzilo:zawstydzona/y: ale sierota ze mnie:-) czytalam cos wczesniej o sprayu i juz mi sie pokickalo jak przeczytałam tyle postów:-)

dziewczyny nie wiem w sumie n ajkim watku poruszyc ten temat to porusze na ogolnym....
Jak robicie z butelkami i smoczkami do butelek i smoczkami dla dzidzi? tzn czy sterylizujecie je jeszcze przed narodzinami i wstawiacie do szafki zeby byly w gotowosci czy dopiero jak dzidzia bedzie w domu?
I tez sie zastaanwiam....bo mam sterylizator...i czy butelki i smoczki (mam 2) wystarczy wysterylozowac w tym urzedzeniu np raz w tygodniu a takto tylko np wrzatkiem zalewac i myc po kazdym karmieniu czy trzeba sterylizowac po kazdym uzyciu?
Bo jak po kazdym to przy dwoch butelkach to nic nie bede robic tylko sterylizowac....zakladajac oczywiscie ze bede ich uzywac....a mam nadzieje ze bede karmic piersia i nie bedzie takiej potzreby zeby codziennie tyh butelek uzywac...

reklama
ja poki co wyparzylam butle i smoczki- w razie czego biore do szpitala!

damqelle- kobieto zyjesz?????? odezwij sie!!!!

ja nie mam sterylizatowa wcale, bedę się opierać na starych sposobach i weparzać we wrzątku smoczki i ewentualne butelki. Narazie nie wyparzam, zrobie to jeśli będzie taka konieczność bo to 10 min roboty.
Też przegladam te strony i zauważyłam że damqelle nam znikła mam nadzieję ze wszystko ok i po prostu siedzi i robi anioly lub jakieś inne wspaniałosci.
Coraz więcej mamuś nam ucieka i kilka dni się nie odzywa, no ale koniec ciaży napewno każda z nas inaczej przechodzi.

Do góry