reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

b_iala dziękuję ;-)

a tak to się pochwalę , że była u mnie koleżanka i przyniosła mi prezent na urodziny - zestaw z LUKSJA (pewnie sama go dostała w swoje urodziny - 28.listopad - ale to nieważne)

Ja jej w tym roku nic nie dałam, bo już nie jesteśmy przyjaciółkami jak kiedyś, jakoś się to zatarło

Ale karta się odwróciła

w zeszłym roku ona dostała ode mnie kosmetyki za 50zł a ja od niej nic

reklama
Oj ta nasza Marta70 się tam stresuje biedna, najgorsze co może być to czekanie bezsilnie na rozwój wydarzeń.

a ja jakoś tak wzięłam i sprawdziłam moją torbę czy tam napewno wszystko jest bo jakoś tak dziwnie się czuję i tak jakoś brzuch inaczej czuję nawet nie wiem jak to opisać. Może po prostu gorszy dzień mam, nie wiem sama.

Claudia a ja znowu coś przeoczyłam???
masz urodzinki dziś??

Ostatnia edycja:
Ja sterylizator mam. Właśnie dziś od teściowej dostałam taki do mikrofali. Jakbym nie dostała, to pewnie bym nie kupowała, tylko wygotowywała wszystko.

Właśnie jak to jest z tym wyparzaniem rzeczy dla dziecka??
butelki, zabawki , smoczki?

Jak to zrobić
włożyć tylko do wrzątku?

Witam:-)
Ja dzisiaj padnięta strasznie bo troszke sie nachodziłam z prezentami dla siostrzenic i siostrzencow:p Dobra ciocia ze mnie:p I jak na swoj wiek to naprawde duzo tych dzieciaczków ,,mam,, :-)
Mam nadzieje ze u marty70 wszystko dobrze i ze sie bidulka nie meczy:*:*:*
Mój dylemat z wozkiem zakonczony :-) dostalam od siorki wózek po jej córeczce i jestem zadowolonaaa:)
Pozdrawiam was cieplutko:*:*:*

Właśnie jak to jest z tym wyparzaniem rzeczy dla dziecka??
butelki, zabawki , smoczki?

Jak to zrobić
włożyć tylko do wrzątku?
Mogę Ci napisac jak mnie kiedyś mamcia nauczyła. W garnku zagotowywałam wodę i jak już się gotować zaczynała to wrzucałam smoczki, butelki czy co tam chcialam zdezynfekować i gotowałam wszystko jeszcze 5 minut, potem po prostu wyciągałam z wody i po robocie. Na butelce zwłaszcza z plastiku może być niewielki siwy nalot ale jak kiedyś pytałam połozną to nie trzeba tego wycierać.

reklama
Mogę Ci napisac jak mnie kiedyś mamcia nauczyła. W garnku zagotowywałam wodę i jak już się gotować zaczynała to wrzucałam smoczki, butelki czy co tam chcialam zdezynfekować i gotowałam wszystko jeszcze 5 minut, potem po prostu wyciągałam z wody i po robocie. Na butelce zwłaszcza z plastiku może być niewielki siwy nalot ale jak kiedyś pytałam połozną to nie trzeba tego wycierać.

Aha dzięki
to pewnie też tak zrobię

Do góry