Blondi84
Mamusia Maciusia :)
Witam:-)również czekam na dzidzię,jestem w 33 tygodniu.
witamy :-) napisz cos więcej o sobie:-)
zapraszamy do zapoznania się z regulaminem i dołączenia suwaczka :-)
Styczeń 2011
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam:-)również czekam na dzidzię,jestem w 33 tygodniu.
Kochana ciesze się,że wszystko ok.. ale bedziecie milei PrezenciorWitam, ja jak zwykle tylko na chwilę... nakaz lezenia niestety nadal mnie obowiązuje.
We wtorek byłam na wizycie u ginka i mam już termin porodu - oczywiście przez cc - tu się nic nie zmieniło ( o ile Misiowi nie zechce się wyskakiwac szybciej).
Do szpitala mam się zgłosic 20 grudnia, a 21 grudnia moj synek ma się pojawic na świecie. O ile wszystko pojdzie jak nalezy to 24 zostanę wypisana do domu. Teraz tylko muszę uwazac na siebie ze zdwojoną siłą. A zatem będę jednak grudniową mamą... Całuski:-)
Witam, ja jak zwykle tylko na chwilę... nakaz lezenia niestety nadal mnie obowiązuje.
We wtorek byłam na wizycie u ginka i mam już termin porodu - oczywiście przez cc - tu się nic nie zmieniło ( o ile Misiowi nie zechce się wyskakiwac szybciej).
Do szpitala mam się zgłosic 20 grudnia, a 21 grudnia moj synek ma się pojawic na świecie. O ile wszystko pojdzie jak nalezy to 24 zostanę wypisana do domu. Teraz tylko muszę uwazac na siebie ze zdwojoną siłą. A zatem będę jednak grudniową mamą... Całuski:-)
Witam, ja jak zwykle tylko na chwilę... nakaz lezenia niestety nadal mnie obowiązuje.
Gratuluję.Prezentu na święta nie mogło być lepszego,obyś wytrwała.We wtorek byłam na wizycie u ginka i mam już termin porodu - oczywiście przez cc - tu się nic nie zmieniło ( o ile Misiowi nie zechce się wyskakiwac szybciej).
Do szpitala mam się zgłosic 20 grudnia, a 21 grudnia moj synek ma się pojawic na świecie. O ile wszystko pojdzie jak nalezy to 24 zostanę wypisana do domu. Teraz tylko muszę uwazac na siebie ze zdwojoną siłą. A zatem będę jednak grudniową mamą... Całuski
nie ja mam inna- ty masz fajniejszą pod kątem że zwierzaczki się "ruszają". taniutko kupiłas!no to gratulacje czekamy na info o rozwoju sytuacji
Czyli świąteczny prezent będzie
a ja dziś kupiłam karuzelę dla mojego maluszka karuzela do łóżeczka - Ubranka, Zabawki, Wózki dla dzieci - Gumtree Wrocław klaudoos Ty masz ta samą?
...............mam już termin porodu - oczywiście przez cc - .................
Do szpitala mam się zgłosic 20 grudnia, a 21 grudnia moj synek ma się pojawic na świecie. O ile wszystko pojdzie jak nalezy to 24 zostanę wypisana do domu. .....................
Blondi-zgadzam się z Tobą...myślą ze nawalą...i polki będą masowo rodzić....bo tysiaka dostaną,dali by przez 2 lata 1000zł co miesiąc albo przez rok ,to jakaś pomoc by byla.A moim zdaniem więcej dzieci się rodzi nie dlla tego tylko dlatego ze dzieciaki z wyżu demogr,zalozyły rodziny....i rodzą dzieci.no ale i tysiac sie przyda