reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
Witam, ja jak zwykle tylko na chwilę... nakaz lezenia niestety nadal mnie obowiązuje.
We wtorek byłam na wizycie u ginka i mam już termin porodu - oczywiście przez cc - tu się nic nie zmieniło ( o ile Misiowi nie zechce się wyskakiwac szybciej).
Do szpitala mam się zgłosic 20 grudnia, a 21 grudnia moj synek ma się pojawic na świecie. O ile wszystko pojdzie jak nalezy to 24 zostanę wypisana do domu. Teraz tylko muszę uwazac na siebie ze zdwojoną siłą. A zatem będę jednak grudniową mamą... Całuski:-)

Witam, ja jak zwykle tylko na chwilę... nakaz lezenia niestety nadal mnie obowiązuje.
We wtorek byłam na wizycie u ginka i mam już termin porodu - oczywiście przez cc - tu się nic nie zmieniło ( o ile Misiowi nie zechce się wyskakiwac szybciej).
Do szpitala mam się zgłosic 20 grudnia, a 21 grudnia moj synek ma się pojawic na świecie. O ile wszystko pojdzie jak nalezy to 24 zostanę wypisana do domu. Teraz tylko muszę uwazac na siebie ze zdwojoną siłą. A zatem będę jednak grudniową mamą... Całuski:-)
Kochana ciesze się,że wszystko ok.. ale bedziecie milei Prezencior:)

ja wrocilam ze spacerku z psem- jestem wykonczona a to tylko 30minut, zolwim tempem:(

no to gratulacje:) czekamy na info o rozwoju sytuacji:)
Czyli świąteczny prezent będzie:)

a ja dziś kupiłam karuzelę dla mojego maluszka http://wroclaw.gumtree.pl/c-Sprzedam-wszystko-dla-dziecka-karuzela-do-lozeczka-W0QQAdIdZ245511063 klaudoos Ty masz ta samą?

To cudownie, że na Święta bedziesz miała taka niespodziankę, boskie bedziesz miała te Święta :-) Tak odpoczywaj kochana, fajnie, ze sie odzywasz od czasu do czasu do Nas :-)

Witam się dzisiaj z Wami.Ale mam nadrabiania,nie było mnie jeden dzień,bo nawet nie miałam netu(malowaliśmy pokoik chłopców).Zaraz zacznę doczytywać co się działo.Witam, ja jak zwykle tylko na chwilę... nakaz lezenia niestety nadal mnie obowiązuje.
Do szpitala mam się zgłosic 20 grudnia, a 21 grudnia moj synek ma się pojawic na świecie. O ile wszystko pojdzie jak nalezy to 24 zostanę wypisana do domu. Teraz tylko muszę uwazac na siebie ze zdwojoną siłą. A zatem będę jednak grudniową mamą... Całuski:biggrin2:
Gratuluję.Prezentu na święta nie mogło być lepszego,obyś wytrwała.

Wiem wiem...chcieli od stycznia zawiesić....tak jak od stycznia mają wprowadzić większy vat.tez nie maja gdzie oszczednosci szukac .....sobie nie ujma to pewne,... miejmy nadzieję ze na chceniu się skończy...A jeszcze bylo coś takiego ze ten 1000 zł się dostawało becikowego plus jednorazowa zapomoga w wys tez 1000zł (mówię tu o mops albo gops)jeśli dochod na jednego członka rodziny nie przekraczal 504 zł...czyli razem mozna było mieć 2000zł.No ale to było 4 lata temu,a teraz nie wiem jk jest,ale zawsze kto pyta...nie blądzi,,,jak to mówią.a o ten zasiłek co miesiąc -Tak co miesiąc bylo 46zł,a zwiększyli na 68zł

Blondi-zgadzam się z Tobą...myślą ze nawalą...i polki będą masowo rodzić....bo tysiaka dostaną,dali by przez 2 lata 1000zł co miesiąc albo przez rok ,to jakaś pomoc by byla.A moim zdaniem więcej dzieci się rodzi nie dlla tego tylko dlatego ze dzieciaki z wyżu demogr,zalozyły rodziny....i rodzą dzieci.no ale i tysiac sie przyda:-D

reklama
Blondi-zgadzam się z Tobą...myślą ze nawalą...i polki będą masowo rodzić....bo tysiaka dostaną,dali by przez 2 lata 1000zł co miesiąc albo przez rok ,to jakaś pomoc by byla.A moim zdaniem więcej dzieci się rodzi nie dlla tego tylko dlatego ze dzieciaki z wyżu demogr,zalozyły rodziny....i rodzą dzieci.no ale i tysiac sie przyda:-D

Dokładnie tak! napewno nikt nie planuje dziecka dla ich zasra.... 1000zł, ale wiadomo, że jak juz dziecko jest na świecie to takie 1000zł troszku odciązy! Pewnie że powinni co m-c wypłacać kase, albo jednorazowo, ale taką, ze mozna było coś konkretnego kupić:-)
Pomarzyć możemy :-)

Do góry