Witam forumowiczki i nowe mamusie!!!
mi dzisiaj spało się w miarę okej, budziłam się co dwie godz.anie co chwilka
m wczoraj wieczorem kupił mi takie mleczko na zgage, malox, bardzo mi pomogło, a tylko 1 łyżeczkę wypiłam i okej!
nullini ja z tym jedzeniem teraz mam tak samo, wcześniej to musiałam dojadać między posiłkami:/ jakiś owoc , jogurcik, słodycz, a teraz to muszę się zmuszać do śniadania nawet, a obiad to dopiero po 16 jak m przyjeżdza z pracy,ogólnie co rano mam jakieś dziwne rozwolnienie, takie jednorazowe, nic mnie boli, ani żołądek, ani jelitka:/ może to już te oczyczszanie przed porodem?
dziewczyny powiedzcie jakie uczucia wam towarzyszą przy napinaniu się brzuszka?? bo ja już nie wiem, czy to mała mi się tak wypina czy to macica:/ w nocy dzisiaj miałam taki napięty, a mała spała, także nie sądze, że to dzidzia...
a tak z innej beczki to m wczoraj mi zamówił koszule do karmienia i staniki na all, mam nadzieję, że szybko przyjdą, bo chce już torbę mieć w pogotowiu
w tyg.zamawiamy wózek i fotelik,m ma wybrać jakiś konkretny
podesłałam mu kilka linków do pracy, mam nadzieję, że siary nie zrobi, i wybierze jakiś ładny
na obiad dziś fasolka z wczoraj, zupy nie gotuję, muszę dziś zająć się pokojem dla małej i zrobić pranie m, bo zaraz będzie piszczał, że skarpetek nie ma
powodzenia na wizytach, i oby nic się tam jeszcze nie skracało dziewczyny!!