reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Witam sie z Wami przedpoludniowa pora!
Moja Majeczka posiedziala troszke ze mne przed komp. - musiala zobaczyc bobaska w gniazdeczku :-)

AsiaK ja mam zastój moczu w nerce i tez ciągle dokucza:-( W moczu tym razem nie miałam czerwonych krwinek, tylko leukocyty, nabłonki, i b. liczne bakterie i białko.
Usg nerki gin robi mi sam na każdej wizycie i jest delikatna poprawa, ważne że nie gorzej.

Tak poza tym na wizycie ok, dzidzia rośnie, tylko powiedział że jest dosyć nisko, ale na szczęście narazie wszystko pozamykane.

U nas też mroźno, brrrr z domu nie chce się wychodzić,a trzeba bo dziś SR i lekcja o połogu.

Fajny z niego lekarz - moj taki przewrazliwiony a na zadne usg mnie nie skierowal, a sam tez zadnego nie zrobil... Troche nabralam dystansu do jego osoby,choc bardzo go szanuje.
Bierzesz jakies leki na stale czy tylko jak boli?
Fajnie, ze dzidziulka ma sie dobrze :-)
Ja bede w czwartek u swojego gin. i jestem ciekawa co powie... ale nie spodziewam sie zadnej rewolucji - jestem z nim w kontakcie mailowym i wiem, ze czekaja mnie jeszcze dodatk. wymazy bo czegos w szpit. nie zrobili.
Ciekawe ile zaplace za wizyte - normalnie place 160zl a teraz pewnie 200 bedzie za malo - szkoda ze za chwile sa swieta -chyba prezenty beda skromniejsze bo z jednej wyplaty troche kiepskawo wyprawic wystawne swieta kiedy jeszcze dochodza inne wydatki..

Ribi - kapustka czy buraczki??? :) :)

Dziewczyny pedze siusiu... wpadne jeszcz do Was by nie narobily mi sie zaleglosci :)

reklama
Klaudos.. dzieki miałam podobna innej firmy... bardzo super.. mój Tomus uwielbiał ją ... niestety pozyczył kolezance na spacerku... no i tyle ja widzielismy... ale dziekuje ze mi przypomniałas musze zakupic:) ja moge polecic malutką pluszową grzechoteczkę... mój Tomus uwielbiał sie własnie taką bawic.. jak jeszcze wszystkim stukał sobie w głowe..

Cześć dziewczyny:-). I ja od dluższego c zasu was podczytuję i właśnie dziś doszłam do ostatniego posta i postanowiłam do was dołączyć. Mój termin porodu wg om to 7 styczeń z tym, że moja ciąża to ciąża bliźniacza więc raczej do tego terminu nie dotrwam:no:. Ogólnie czuję się dobrze, najbardziej dokucza mi zgaga oraz drętwienie prawej dłoni. pozdrawiam zimowo wszystkie stycznióweczki i życzę mniej uciążliwych dolegliwości.:tak:

Witam nową mamusię.
Widzę,że dziewczyny już planujecie dokładnie w czym będą "chodziły"Wasze maluszki,fajnie.Ja na razie to co mam to jest,jakoś tak nie martwię się tym.Teraz w sklepach wszystko mają,nie tak jak kiedyś,więc myślę że problemów za bardzo nie będzie.A nie chcę kupować rzeczy,które założę dziecku raz albo w ogóle,one tak szybciutko rosną.A więcej dzieci nie planujemy mieć,więc żeby przeleżało w szafkach to chyba bez sensu,mam nadzieję,że to co mam mi wystaczy.

Witam nowe mamusie:)
Kasik... ciaza bliźniacza.. Gratuluje !!!! i powiem szczeze.. ze mnie to chyba by przeraziła... dobrze ze nie masz wielu dolegliwosc... na tym etapie ciązy... abys dotrzymała do 37 tyg.. tego Ci zycze!!

"Jak informują meteorolodzy, Białystok był minionej nocy najzimniejszym miastem w Polsce. Przy gruncie zanotowano aż minus 33 st. Celsjusza" ----- a wy mówicie ze u was zimno.. to co ja i jolwww mamy powiedziec.. jak u nas prawie Syberia..

Ostatnia edycja:
Witam kolejną nową mamusię i to podójną....takiej u nas nie ma:) Im bliżej terminu tym więcej nas.

Ja za chwilę idę do sąsiadki na kawkę więc odezwę sie później

AsiaK biorę nospę i pije Jana, mało siedzieć, spacerować, leżeć tylko na lewym boku i urosept dorźnie, i w sumie tyle z zaleceń. powiedział że nic więcej nie da się zrbobić i boli coraz częściej bo dzidzia coraz większa. Jakoś trzeba to przetrwać:-) Każda z nas ma swoje dolegliwości najważniejsze że z dzidzią ok. Ja następną wizytę mam 21 grudnia i wtedy też da mi na badania zlecenie, ale niestety wszystkie płatne, bo prywatnie chodzę.
Czy u Was też tak wieje?? Nie dość że -9 to jeszcze ten wiatr.

Ja wlasnie mleczko popijam bo zgaga sie przyplatała jednak....ale dzis mleczko pomocne:-)

ariska Ty mnie nie załamuj z tą zgaga przy porodzie:-(
blondi trzymam kciuki za wizyte...o której masz??

mam niestety bardzo późno bo na 18:10, ale może szybko mi zleci dzionek :-) tymbardziej, że dopiero po 10tej wstałam :-)
A Ty na która masz?

reklama
hej dziewczyny dawno nie zaglądałam do was :)
Witam nową mamusię :) i to taką podwójną gratuluję :*
A Krzysia mam chorego znowu trzeci tydzień w domu siedzi bidak
Dzis miałam wizytę wszystko ok, tylko zmarzłam potwornie

Do góry