F
fogia
Gość
Hej dziewczynki
u nas aura taka jak i Was ziiimno - 15, rano świeciło słoneczko i było piękniiiiie patrząc przez okno. ;-)
My dziś kiblujemy z Fifciem w domku, lodówka pełna więc nie wystawimy nosa nawet za drzwi.
u nas aura taka jak i Was ziiimno - 15, rano świeciło słoneczko i było piękniiiiie patrząc przez okno. ;-)
My dziś kiblujemy z Fifciem w domku, lodówka pełna więc nie wystawimy nosa nawet za drzwi.
u mnie jest tak samo jak i u Ciebie, mimo, że chodzę do ginia prywatnie.Dziewczyny mam takie pytanie:-) Jak wygladaja wasze wizyty u ginekologa??
z tym jedzeniem to się nie martw, z nerwów i tak pewnie nie będziesz mogła nic przełknąć. A o tym, że się przyjmuje taką pozycję podczas cc to nie wiedziałam. Mnie położyli na normalnym stole operacyjnym, próbowali znieczulić, jak nie wyszło to dali narkozę i tyle pamiętam. A jak się obudziłam to też na płasko.Wczoraj na SR oglądaliśmy CC i mialam spotkanie z lekarzem...i jestem w szoku bo przy CC trzeba mieć nogi rozlozone tak jak na fotelu ginekologicznym....Przed znieczuleniem nie można jeść 6 godzin , pić 4 godziny....boże jak ja to przeżyję....
ja też jeszcze nie chcę. Mam jeszcze tyle do zrobienia ..... Czekam do 1 stycznia, a później już mi wszystko jedno. ;-)Dziewczyny a co wy już rodzić chcecie???
ja dla takiego maleństwa rajtuzek nie planuję. Jak dla mnie za bardzo obciskają brzuszek. Na początku będę zakładać tylko pajacyki, śpioszki. Mam też trochę tzw. półśpiochów.dziewczyny czy wy kupujecie dla swoich maleństw rajtuzki? tzn czy takie maleństwo powinno je nosić czy nie/ Pytam bo nie mam....