reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
AsiaK ja mam zastój moczu w nerce i tez ciągle dokucza:-( W moczu tym razem nie miałam czerwonych krwinek, tylko leukocyty, nabłonki, i b. liczne bakterie i białko.
Usg nerki gin robi mi sam na każdej wizycie i jest delikatna poprawa, ważne że nie gorzej.

Tak poza tym na wizycie ok, dzidzia rośnie, tylko powiedział że jest dosyć nisko, ale na szczęście narazie wszystko pozamykane.

U nas też mroźno, brrrr z domu nie chce się wychodzić,a trzeba bo dziś SR i lekcja o połogu.

Wczoraj na SR oglądaliśmy CC i mialam spotkanie z lekarzem...i jestem w szoku bo przy CC trzeba mieć nogi rozlozone tak jak na fotelu ginekologicznym....Przed znieczuleniem nie można jeść 6 godzin , pić 4 godziny....boże jak ja to przeżyję....
Kurcze Ribi przerażasz mnie. Ja mam mieć cesarkę, ale mój gin mówi,że nie będzie sie ze mną umawiał na konkretny dzień, bo poród ma sie zacząć naturalnie i niby jak ja mam przewidzieć kiedy juz nie pić i nie jeść?

U nas -14C na spacer nie pójdziemy, bo co to za przyjemność siedzieć w wózku, bo mój mały tylko bujać by sie chciał, a przy tej pogodzie to juz na bujaczki nie bardzo.
Zamówiłam na all na prezent dla rodziców ramkę cyfrowa i nagramy na nią zdjęcia Piotrusia, a tesciowie dostana na dzień babci i dziadka taka ramke ze zdjęciami już dwójki wnuków a teraz wyslemy im paczke z toruńskimi piernikami.

Ribi- ja tez mam chyba 3 pary- 1 ostatnio kupilismy bo z koncem stycznia jedziemy na urodzinki do chrzesniaczek i mam niebieskie superowe sztruksowe ogrodniczki i do tego wlasnie rajstopki dokupilismy..

moj maz dzwonil- dopiero sie rozmowa skonczyla- jest zmeczony!! i wlasnie wraca do pracy.. a ja troche ogarne mieszkanko i pojde chyba na dluzszy spacer, bo mi goraco!!!!

biala- ja polecam taka ksiazeczke do wozka/lozeczka http://allegro.pl/lamaze-ksiazeczka-do-lozeczka-i1344308670.html kupilam ostatnio uzywana za 20zl bo nowe drogie sa. u mnie na studiach zwracali uwage na nie i na Zabawy Fundamentalne http://allegro.pl/listing.php/search?string=zabawy+fundamentalne&country=1 wykorzystywalam je w pracy.. wiec jak ua mi sie to pozycze sobie:)

Ostatnia edycja:
dziewczyny co do tej CC i że nie można jeść i pić to tyczy się to tylko planowanego zabiegu. Z resztą podobno przed porodem kobieta ma znacznie zmniejszony apetyt więc organizm sam wie co i jak....a na sali porodowej poza cukierkiem czy czekolada nic innego nie zjecie raczej...więc bez paniki:)

Cześć Dziewczyny, od jakiegoś czasu co dzień Was podczytuję i postanowiłam, że choć jest już poźno (chodzi mi o to że termin tuż tuż) to zacznę się udzielać na forum. Ale jak to mówią lepiej późno niż wcale... Prawdę mówiąc pozazdrościłam Wam tej atmosfery i tego że dzielicie się na co dzień przeżyciami, dolegliwościami itd. Witam więc Was gorąco ze zmrożonego Wrocławia!

A ja znów wczoraj nie miałam chwili żeby do was zaglądnąc, więc czeka mnie nadrabianie! Ale musze się pochwalic że byliśmy z m na zakupkach, i kupiliśmy kołyske:happy:(bardzo się ciesze, niestety puki co jest złożona, więc nie moge sie za bardzo pochwalic, ale jak tylko ja złożymy, to wrzuce fotki- bardzo podobna jest do tej którą ma klaudos) . A poza tym kupiliśmy jeszcze wanienke, becik, ręcznik z kapturkiem i zamówiliśmy wózek także jestem bardzo zadowolona z wczorajszych zakupów!:-)

reklama
Do góry