C
claudia4you
Gość
Bryy
muszę wychodzić na ten mróz, szczerze mówiąc lubię taką pogodę - oby tylko ślisko nie było
muszę wychodzić na ten mróz, szczerze mówiąc lubię taką pogodę - oby tylko ślisko nie było
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Klaudoos - ja dokładnie tak miałam wczoraj w nocy, aż się poryczałam w pewnym momencie przy odwracaniu. Przy każdej zmianie pozycji budziłam się i stękałam. Cały dzień miałam spokój i nic mnie nie bolało, za to wieczorem bałam się iść spać. To rwanie to jakaś masakra - więc poukładałam sobie poduszek i poszłam spać na półsiedząco. I nie obudziłam się o dziwo ani raz.no wlasnie podkladam poduszke, spie na 2 duzych 2 jaskach i 1 duza pod brzuchem- rogala juz sie pozbylam, bo troszke niewygodnie mi bylo!
nie wiem czy te bole to nie zrosty po cięciu.. cholera nie wiem.. juz 2gi dzien boli, teraz np. nie boli ale jak sie przewroce na bok, lub zmienie pozycje to sie zaczniejakas masakra!!
no dobra uspokoilyscie mnie! choc tak jak piszesz boje sie kolejnej nocy i tego bólu!Klaudoos - ja dokładnie tak miałam wczoraj w nocy, aż się poryczałam w pewnym momencie przy odwracaniu. Przy każdej zmianie pozycji budziłam się i stękałam. Cały dzień miałam spokój i nic mnie nie bolało, za to wieczorem bałam się iść spać. To rwanie to jakaś masakra - więc poukładałam sobie poduszek i poszłam spać na półsiedząco. I nie obudziłam się o dziwo ani raz.
możesz włożyć do lodówki na talerzyku i przykryć - nic im się nie stanie jeśli jest w nich tylko mąka ziemniaczana, bo jeśli jest również mąka pszenna to się rozlepią.damquell moja teściowa wytłumaczyła mi proporcje w ten sam sposóbkluski już ulepione i teraz tylko na wrzątek wrzucić
A powiedz mi czy moge je przetrzymać surowe do jutra pod ściereczką? Pytam bo część zjemy dziś na obiad a drugą część chciałabym na jutro.
no dobra uspokoilyscie mnie! choc tak jak piszesz boje sie kolejnej nocy i tego bólu!i pomyslec,że to pikuś przy porodowych bólach
bylam po mandarynki bo chyba joasiab napisala ze je a mi na samą mysl slina kapie.. wiec poszlam kupilam, do tego wafelki na wage.. hmmm u nas na polnocy zimno i wieje, ale sniegu juz brak!