reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

claudia4you, nie miałam prawie w ogóle, ale zauważyłam, że odkąd pije soki, czyli 2/3 dni jakieś, to mam tę cholerną zgagę, jak piłam tylko wodę było okej, zaczęło się od gości, m kupił cały karton soków, i tak zostały, a ja popijałam..wczoraj na wieczór wypiłam cały litr karotki truskawkowo jabłkowej:/ tak mi smakowała, ale zaraz po tym cofały mi się te kwasy żołądkowe..:/

reklama
claudia4you, nie miałam prawie w ogóle, ale zauważyłam, że odkąd pije soki, czyli 2/3 dni jakieś, to mam tę cholerną zgagę, jak piłam tylko wodę było okej, zaczęło się od gości, m kupił cały karton soków, i tak zostały, a ja popijałam..wczoraj na wieczór wypiłam cały litr karotki truskawkowo jabłkowej:/ tak mi smakowała, ale zaraz po tym cofały mi się te kwasy żołądkowe..:/

No widzisz, ja właśnie po sokach też mam, po takich gęstych to w szczególności....

marta a ten porplazor to są tabletki
może to i lepiej, że dostałam taką nauczkę wczoraj, zanim zjem coś słodkiego 5 razy się zastanowię

Ribi- zamówilam! mezowi napisalam,ze nie ma na co czekac bo okres realizacji 10dni:szok: i wysylka wiec za jakies 2 tyg beda:tak:albo i 3 bo to okres przedswiateczny.

No widzisz, ja właśnie po sokach też mam, po takich gęstych to w szczególności....

marta a ten porplazor to są tabletki
może to i lepiej, że dostałam taką nauczkę wczoraj, zanim zjem coś słodkiego 5 razy się zastanowię

kapsułki dostepne bez recepty.7 szt. ok 10 zł.ja biore je juz od 4 mies.dzień w dzień,a po ostatnim pobycie w szpitalu 2 razy dziennie.są na pewno bezpieczne,a pomagaja bardzo.

ticker.php

klaudoos ja też ostatnio przechodzę podobne bóle, boli zarówno przy chodzeniu jak i przy leżeniu, czuje jakby ciągnięcie w tym miejscu w którym miałam usuwany guz endometrialny, wydaje mi się że to te zrosty teraz tak bolą przy maksymalnym naciągnięciu macicy. A jak by tego było mało to spojenie łonowe też tak boli że chodzę po domu jak paralityk. Na szczęście jutro mam wizytę więc się podpytam co i jak. Najgorzej że w nocy nie można spać bo ból nie odpuszcza:wściekła/y: Mam nadzieję że nie będzemy się z tymi dolegliwościami męczyć aż do samego porodu :-(

reklama
witam :)
widze, ze noce niezbyt mile ja na szczescie miala dobra choc miska o 0:30 przyszla do nas ale o 3 dostala eksmisje do swojego lozeczka i spala do 6:45 . mnie wczoraj mloda dala znac ze parowki jej nie pasuja i sniadanko wyladowalo w kibelku. jezu jak mi sponiewieralo zoladek :no: a strasznie sie wymiotuje przy takim duzym brzuchu :-( boli z kazdej strony. pozatym tesciu dziala mi na nerwy i juz mam dosc i non stop sie czepia mnie eh szkoda slow.
dziewcxzyny a spicie duzo w ciagu dnia? ja ostatnio musze choc na chwile isc spac bo mam dosc

Do góry