reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

claudia4you, nie miałam prawie w ogóle, ale zauważyłam, że odkąd pije soki, czyli 2/3 dni jakieś, to mam tę cholerną zgagę, jak piłam tylko wodę było okej, zaczęło się od gości, m kupił cały karton soków, i tak zostały, a ja popijałam..wczoraj na wieczór wypiłam cały litr karotki truskawkowo jabłkowej:/ tak mi smakowała, ale zaraz po tym cofały mi się te kwasy żołądkowe..:/

reklama
claudia4you, nie miałam prawie w ogóle, ale zauważyłam, że odkąd pije soki, czyli 2/3 dni jakieś, to mam tę cholerną zgagę, jak piłam tylko wodę było okej, zaczęło się od gości, m kupił cały karton soków, i tak zostały, a ja popijałam..wczoraj na wieczór wypiłam cały litr karotki truskawkowo jabłkowej:/ tak mi smakowała, ale zaraz po tym cofały mi się te kwasy żołądkowe..:/

No widzisz, ja właśnie po sokach też mam, po takich gęstych to w szczególności....

marta a ten porplazor to są tabletki
może to i lepiej, że dostałam taką nauczkę wczoraj, zanim zjem coś słodkiego 5 razy się zastanowię

Ribi- zamówilam! mezowi napisalam,ze nie ma na co czekac bo okres realizacji 10dni:szok: i wysylka wiec za jakies 2 tyg beda:tak:albo i 3 bo to okres przedswiateczny.

No widzisz, ja właśnie po sokach też mam, po takich gęstych to w szczególności....

marta a ten porplazor to są tabletki
może to i lepiej, że dostałam taką nauczkę wczoraj, zanim zjem coś słodkiego 5 razy się zastanowię

kapsułki dostepne bez recepty.7 szt. ok 10 zł.ja biore je juz od 4 mies.dzień w dzień,a po ostatnim pobycie w szpitalu 2 razy dziennie.są na pewno bezpieczne,a pomagaja bardzo.

ticker.php

klaudoos ja też ostatnio przechodzę podobne bóle, boli zarówno przy chodzeniu jak i przy leżeniu, czuje jakby ciągnięcie w tym miejscu w którym miałam usuwany guz endometrialny, wydaje mi się że to te zrosty teraz tak bolą przy maksymalnym naciągnięciu macicy. A jak by tego było mało to spojenie łonowe też tak boli że chodzę po domu jak paralityk. Na szczęście jutro mam wizytę więc się podpytam co i jak. Najgorzej że w nocy nie można spać bo ból nie odpuszcza:wściekła/y: Mam nadzieję że nie będzemy się z tymi dolegliwościami męczyć aż do samego porodu :-(

reklama
witam :)
widze, ze noce niezbyt mile ja na szczescie miala dobra choc miska o 0:30 przyszla do nas ale o 3 dostala eksmisje do swojego lozeczka i spala do 6:45 . mnie wczoraj mloda dala znac ze parowki jej nie pasuja i sniadanko wyladowalo w kibelku. jezu jak mi sponiewieralo zoladek :no: a strasznie sie wymiotuje przy takim duzym brzuchu :-( boli z kazdej strony. pozatym tesciu dziala mi na nerwy i juz mam dosc i non stop sie czepia mnie eh szkoda slow.
dziewcxzyny a spicie duzo w ciagu dnia? ja ostatnio musze choc na chwile isc spac bo mam dosc

Do góry