reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Hejka:-)
Oj aniwar widze ze jbrzuszek juz sie przygotowuje, dobrze ze jutro masz wizyte u lekarza, bedziesz spokojniejsza:*
Ja dzisiaj o dziwo drugi dzien dobrze sie czuje, tylko oczywiscie dzidzia uciska na pęcherz i co chwilke latam siusiu:-) Zdarza mi sie tez popuszczac przy kichnieciu aale to normalne:) Brzuszek tez mi sie napina dosyc czesto ale puki co chwilowe lezenie lub zmiana pozycji pomaga:* Najgorzej jak jestem gdzies w miescie na zakupach:)
Życzę Miłego Dnia:*:*

reklama
dlatego leżę i się oszczędzam,ale naprawdę już jest dużo lepiej....zobaczymy jak będzie dalej,bo może jednak ta cesarka mnie ominie?:)

Kochana a brałaś nospę? Wiesz coś na rozluźnienie....chociaż może zelży trochę ten ból....
jak w nocy mnie znowu dopadnie to biore podwojna dawke, choc kurcze brzuch nie twardnial tylko bolalo w srodku- ale doslownie bolalo jak swiezo po cieciu- dziewczyny po CC wiedzą o czym piszę!

czesc Dziewczyny:-)
ja po nocce w miare ok, usnełam po 2 wstałam po 8 nie jeste źle.
kaludoos wspolczuję tych bóli....powiem Ci ze ja od wczoraj mam parwie non stop bole miesiączkowe (teraz tez) jakbym zaraz miała okres dostac sie czuje....i brzuch mam jak kamień ale to doslownie cały nie tak jak wczesniej ze podbrzusze teraz juz nawet pod zebrami...boli przy tym dosyc mocno.....i kluje mnie w szyjce (wczoraj tez dosyc mocno...tzn mocniej niz zwykle)....wczoraj nawet jak lezałam (wczesniej tylko przy chodzeniu a odpoczynek pomagal teraz niestety nie)....moze z twoim bolem to pikuś ale cos zaczynam czuc ze moj oraganizm wariuje i sie przygotowywuje. W każdym bądź razie wczoraj aż miałam lzy w oczach. A brzuch to czuje jak mięknie i twardnieje i tak w kolko.....
ribi dobrze, że ta rwa troche Ci odpuściła i czujesz ulgę:-) oby tak dalej:-)
moj ginek jest ogólnie zakrecony- wg niego nie ma co panikowac na tym etapie wszsytko sie moze dziac i bolec:( ach jesli bede 2raz w ciazy za pare lat to zmieniam gina na bank! fakt ze jak mu powiedzialam o spojeniu to kazal wejsc na samolot i sprawdził jak sie sprawy mają0 stwierdzil ze miednica sie rozciąga, od tego momentu jak sprawdzal, wciskał i uciskał własnie mnie bardziej boli!

Witam dziewczyny:-)

U nas tez mroźnie- jakies - 7C ale za to słonecznie:-)

Klaudoos jezeli mogę poradzic to ja na twoim miejscu chociaz bym telefonicznie z ginkiem sie skontaktowala... Jak powie ze to normalne to trzeba przeleżec i precierpiec, a moze doradzi przyjechac???
Lepiej dmuchac na zimne.

Ja mam dzisiaj wizyte u swojego gina o 14 i troche sie boje bo od tygodnia mam jakies kłucia, skurcze i ciagle brzuch napiety. Więc musze o tym powiedziec a to oznacza włażenie na samolot no i ...badanie, a to znowu bedzie na pewno bolesne a juz z pewnoscia nie przyjemne:-(

Miłego dnia Kobietki:-)
tak jak pisalam wyzej mam gina dziwolaga! mam tylko nadzieje, że to już nie potrwa długo!

czekam na kurierów i chciałabym sie polozyc, ale cos czuje ze trzeba bedzie z psem wyjsc ii dopiero bde mogla sie przespac!

Ribi po jakim czasie przyslali Ci rzeczy z paybacku? bo chce ladowarke zamowic i nie wiem czy na swieta dojdzie

witam was, miałam koszmarną noc - zjadłam dużo słodkiego i od północy do 2:00 nie spałam...
odbijało mi się jedzeniem, wracało mi się wszystko, myślałam że skończę na WC
do tego ból łydki - nie mogłam nią ruszyć -koszmar
sama jestem sobie winna :wściekła/y::wściekła/y:
Ale widzę , że nie tylko ja jestem po ciężkiej nocce

idę zrobić porządek ze sobą

klaudoos ja wszystko dostałam w ciągu 14 dni więc spokojnie na święta dostaniesz. Wszystko zależy od tego czy mają rzecz na miejscu.

klaudoos kiedy zamawiasz literki? bo ja bym chciała w grudniu zamówić,bo czas leci:)

Ostatnia edycja:
hej ja dzisiaj miałam chyba najgorszą noc w całym 3 trymestrze..:/ zgaga niesamowita, nawet renne nie skutkowało, wypiłam w nocy hektolitry mleka i praktycznie nie spałam, non stop siusiu, zgaga, i drętwienie łapek:( a od rana już kilka razy brzuszek mi się napiął, i od tego mleka dostałam rozwolnienia, na dodatek już 4 dzień ma cały czas mdłośći:/ nie mam ochoty nawet na śniadanie..też mnie boli krocze, brzuszek ciągnie i ciężko zmieniać pozycję:/ ale ja myślę, że część tych dolegliwości, jest od wczorajszego biegania po centrum handlowym,i mam za swoje...zauważyłam ,że wysypało mnie pieprzykami! na samej twarzy mam trzy! na piersiach i szyi, masakra ja w zyciu miałam tylko 1 na brzuszku i nigdzie więcej! czytałam, że to od zmian hormonalnych..też tak macie?
klaudoos uważaj na siebię i lepiej weź nospe i nie szalej w domku, ja też właśnie wzięłam forte:* w Bielsku też śniegu kupa, Joker na balkonie siedzi i się wietrzy, nie przeszkadza mu ten mróz w ogóle:) zresztą to pies polarny jak piszą:p na obiad jeśli znajdę siły, to będzie barszcz ukraiński i fasolka po bretońsku dla m:) jak na razie nie ruszam się z łóżka, po południu wstawię pranie, żeby m miał co robić jak wróci:) wczoraj na zakupach kupił sobie super wielofunkcyjną tarkę i wygodną obieraczkę:p bo to on mi wszystko tarkuje , kroi i sieka, to mówi, że musi mieć porządnego sprzęta, patrzał nawet na blender, bo ostatnio 1,5 tarkował pyry na babkę:p ale 6.12 w biedronce będą tanie markowe blendery brauna i maszynki zelmera oraz garnki na wagę ze stali nierdzewnej! więc jeśli któraś ma braki warto zajrzeć!

i ja się witam z rana:-)
klaudoos wytrzymaj jeszcze troszkę,widzę ze Twoj ginek taki jak mój zakręcony.własnie dzwoniłam do mojego bo w nocy czułam się podobnie jak Ty,a on skubany ze jak cos to mam jechac do szpitala i tyle:no: a dodatkowo się stresowałam bo moj M był w nocy w pracy:no:.teraz trochę przeszło,choć pewnie większośc dnia przeleżę.jutro idę na USG.
wiecie co boję się ze prezentów nie zdążę kupić:( bo sama juz jakoś boję się jechac do warszawy,a moj ma teraz duuzo pracy:(

ticker.php

hej ja dzisiaj miałam chyba najgorszą noc w całym 3 trymestrze..:/ zgaga niesamowita, nawet renne nie skutkowało, wypiłam w nocy hektolitry mleka i praktycznie nie spałam, non stop siusiu, zgaga, i drętwienie łapek:( a od rana już kilka razy brzuszek mi się napiął, i od tego mleka dostałam rozwolnienia, na dodatek już 4 dzień ma cały czas mdłośći:/ nie mam ochoty nawet na śniadanie..też mnie boli krocze, brzuszek ciągnie i ciężko zmieniać pozycję:/ ale ja myślę, że część tych dolegliwości, jest od wczorajszego biegania po centrum handlowym,i mam za swoje...zauważyłam ,że wysypało mnie pieprzykami! na samej twarzy mam trzy! na piersiach i szyi, masakra ja w zyciu miałam tylko 1 na brzuszku i nigdzie więcej! czytałam, że to od zmian hormonalnych..też tak macie?
klaudoos uważaj na siebię i lepiej weź nospe i nie szalej w domku, ja też właśnie wzięłam forte:* w Bielsku też śniegu kupa, Joker na balkonie siedzi i się wietrzy, nie przeszkadza mu ten mróz w ogóle:) zresztą to pies polarny jak piszą:p na obiad jeśli znajdę siły, to będzie barszcz ukraiński i fasolka po bretońsku dla m:) jak na razie nie ruszam się z łóżka, po południu wstawię pranie, żeby m miał co robić jak wróci:) wczoraj na zakupach kupił sobie super wielofunkcyjną tarkę i wygodną obieraczkę:p bo to on mi wszystko tarkuje , kroi i sieka, to mówi, że musi mieć porządnego sprzęta, patrzał nawet na blender, bo ostatnio 1,5 tarkował pyry na babkę:p ale 6.12 w biedronce będą tanie markowe blendery brauna i maszynki zelmera oraz garnki na wagę ze stali nierdzewnej! więc jeśli któraś ma braki warto zajrzeć!

oj to widzisz podobnie jak ja
a ty masz ogólnie zgagę czy po czymś konkretnym??
ja mam po słodkim, nawet herbatę muszę pić bez cukru.....

może ty też możesz uniknąć tej zgagi

klaudoos ja wszystko dostałam w ciągu 14 dni więc spokojnie na święta dostaniesz. Wszystko zależy od tego czy mają rzecz na miejscu.

klaudoos kiedy zamawiasz literki? bo ja bym chciała w grudniu zamówić,bo czas leci:)
qrcze no wlasnie wlekamy z zakupem cholerka, bo szkoda kasy:( ciagle cos wypada.. dzis zapytam mezucha i podejmiemy ostateczna decyzje!

ach wiesz co? nie ma na co czekac:) zamawiam zaraz:) zaplace karta kredytowa splace w styczniu, w duszy!

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny,
widzę że nie tylko ja z takimi dolegliwościami, martwie się i od rana denerwuję dziś na wizytę na 14 i boje się oby było wszystko wporządku(wyniki moczu znów gorsze:()
Zyczę wszystkim dobrego samopoczucia:)

reklama
oj to widzisz podobnie jak ja
a ty masz ogólnie zgagę czy po czymś konkretnym??
ja mam po słodkim, nawet herbatę muszę pić bez cukru.....

może ty też możesz uniknąć tej zgagi

ja dzięki mojemu polprazolowi nie wiem co to zgaga,jedyny plus ze muszę brac te leki codziennie:tak:

malutka nie denerwuj się ,będzie ok:)
ticker.php

Do góry