reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

klaudoos może zadzwoń do gina....może Ci pomoże...kurcze oby to nie bylo nic złego, możę to faktycznie zrosty po operacji. Zadzwoń do lekarza i zapytaj ewentualnie co możesz na to wziąć.
Jeśli chodzi o tablety to mi ostatnio gin powiedział, że można w cięższych przypadkach brać ketonal, już przy mega bólach Tramal(ale to lekarz podaje) a np. amol można stosować , nie ma przeciwwskazań.

reklama
MAdzia... aj akulumator to ja miałam nówkę..bo mój Misiek sprzedaje akumulatory tez w swoim sklepie.. na szczescie prostownik nie jest potrzebny bo on odpala...a co zbiorniczka to spróbujemy.. misiek dolał płynu zimowego ale nie odpuscił.. mam nadzieje ze nie popekają rurki..

u nas dzis piekna zima.. sniegu duzoo.. i nie pada... -10 wiec sie na sanki wybieramy z Tomaszkiem ( niania dzis wzieła wolne ) eh wstaje juz z twardym brzuchem.. wiec raczej lepiej nie bedzie..

KLAUDOS-- wydaje mi sie ze to nie blizna.. tylko skurcze... ja mam 2 blizny jedną po wyrostku ( która wogole mnie nie bolała przy poprzedniej ciazy i teraz i drugą po CC i tez mnie nie boli ..

Dziewczyny wy sie tak nie nastawiajcie na rozpakowywanie.. bo ja to szykuje sie na połowe stycznia.. a nie chce pisac sama ze sobą....

POzdrawiam i miłego dnia.. uciekam sie bawic z Tomaszkiem

poczekam do jutra i zoabcze jak kolejna noc.. bo teraz nie boli.. kiedys mialam slabszy ból zdecydowanie slabszy to powiedzial ze to zrosty. a teraz w swiatecznym pakiecie jeszcze to spojenie rozsadza mi tam.. mam nadzieje ze to skracajaca sie szyjka i kwestia czasu!!

a bole miesieczkowe tez byly w nocy ale z tego co pamietam chyba 3!

Ostatnia edycja:
to i ja się witam :-)
klaudoos-współczuję Ci takich dolegliwości, mnie póki co nie boli spojenie i ogólnie żadnych masakrycznych dolegliwości nie mam.
kręgosłup i zgaga to już chleb codzienny więc nie podaję tego jako jakąś dolegliwość.
dziś mam zamiar zacząć prasować bo już nie mamy co nosić, no i porządki na półkach przy okazji w szafie.
mama dziś przyjedzie pieniążki na łóżeczko przywieźć, bo się uparła, a łóżeczko już pewnie w drodze :-)
idę kombinować jak żelazko odkamienić, macie jakies pomysły? niby ma funkcję samooczyszania ale powiem szczerze średnio to działa.
można dać kwasek cytrynowy?
pozdrawiam

ribi- jak Twoja rwa? bo nie piszesz nic ostatnio..

Kochana ona mnie nieodpuszcza,ale po tej rehabilitacji super. Wczoraj byłam na masażu i przykleili mi nowy plasterek i pomaga. Nadal chodzę jak paralityk ale ten mega ból już mi odpuścił. Mam nieraz takie rwące bóle,ale to już nie to co w zeszłym tyg. Jak śpię to przy zmianie pozycji się budzę, bo boli....ale dziś udało mi się położyć na prawym boku czego nie robiłam od tygodnia:) Więc bez leków samą rehabilitacją tyle udało się osiągnąć.

No i ja się witam! Noc jak zwykle z kilkoma pobudkami żeby iść do Piotrka, kurcze marzę o tym żeby lepiej spał i jadł !!!
U nas dzisiaj piekny dzionek, co prawda -10C ale słoneczko świeci, śniegu troszke napadało, więc raczej problemu przebicia sie z wózkiem nie będę miała. Nie wiem co zrobic na obiad, masakra to ciagłe wymyslanie. Może spaghetti na szybko zrobię. Pozdrawiam wszystkie brzuchatki :)

Kochana ona mnie nieodpuszcza,ale po tej rehabilitacji super. Wczoraj byłam na masażu i przykleili mi nowy plasterek i pomaga. Nadal chodzę jak paralityk ale ten mega ból już mi odpuścił. Mam nieraz takie rwące bóle,ale to już nie to co w zeszłym tyg. Jak śpię to przy zmianie pozycji się budzę, bo boli....ale dziś udało mi się położyć na prawym boku czego nie robiłam od tygodnia:) Więc bez leków samą rehabilitacją tyle udało się osiągnąć.
no to subcio!!! ale musisz sie oszczedzac!!!!!!!! rwa jak sama nazwa mowia potrafi zarwac w najmniej spodziewanym momencie!!!

reklama
Cześć!!

Klaudoos - szczerze współczuję:-( moja pierwsza myśl - ze to może być początek akcji porodowej.. choć dokładnie nie wiem, nigdy nie rodziłam!!!

Ribi - dobrze, że Ci w końcu ulżyło no i żeby już nie wróciło:blink:

A ja zaraz idę sprzątać .. o 13.00 przyjeżdżają moi rodzice, tata pomoże m ustawić meble w sypialni, a mama pomoże sprzątać - kochani są:-D:-D

zajrzę pewnie dopiero wieczorem, więc życzę Wam miłego dnia!!!:-)

Do góry