reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Widze ze zapewne juz kilka z nas bedzie mialo swoje malenstwa na Swieta;)
Ja jutro wybieram sie do swojej gin i jestem ciekawa co mi powie.
Alez sniegu dzisiaj napadalo. Jak ogladalam w wiadomosciach to cale miasto sparalizowane. Pytalam sie meza co bedzie jak taka pogoda bedzie a my bedziemy musieli jechac na porodowke ale mowi ze zdazy ;) no dzisiaj nie wygladalo to ciekawie :)
Blondi mi sie tez wydaje ze dzieki to liczba ile razy MY podziekowalyśmy, a podziekowano to ile razy NAM podziekowano.Ale pewnosci nie mam.
Zmykam do lozeczka!
DOBREJ NOCY!

reklama
Witam się dziś chyba pierwsza.Na szczęście siostrzeniec wczoraj dojechał cało,ufff.U nas śniegu prawie po kolana,a chyba będę musiała z synem do lekarza.Jakoś wczoraj zaczął się skarżyć,że boli go głowa miał temperaturę(co u niego żadkość),także zadzwonię do rodzinnej,zobaczę ile ludzi,bo nie zamierzam siedzieć w tłumie chorych ludzi na pewno mu to nie pomoże,mnie zresztą też.Miłego dnia życzę wszystkim.

ja też już na nogach. Zjadłam sniadanko i Was doczytałam.
Dziś noc była w miarę ok, mogłam się odwrócić na prawy bok...ale oczywiście jakikolwiek ruch powoduje ból więc śpię, budzę się, odwracam się i zasypiam i tak całą noc.

Zima u nas :) dziś na popołudnie idę na SR ale już tylko na teorię, ćwiczyć nie będę...

blondi jak klikasz dziękuję, to oznacza, że dziękujesz komuś za dany post i wtedy pod avatarem masz Dzięki (czyli ile Ty podziękowałaś) i podziękowano: czyli ile dziewczyn Ci podziękowało:)

mi już któryś " z rzędu gin mówi" że łatwy poród (w miarę oczywiście)
będą miały te które mają miękkie szyjki i dość krótkie
no i mają dobrze "rozłożone" kości miednicowe-biodrowe

reszta raczej się pomęczy :(

Witam z rana :happy2:
Za mną niestety kolejna, nieprzespana noc, już nie wiem, jak sobie z tym radzić... Położyłam się o 23 (myślałam, że jak się przetrzymam trochę, to szybciej zasnę), i wierciłam się w pościeli dobrą godzinę. Później obudziłam się o 4 i do 6 nie zasnęłam, a o 7 już wstałam. Mąż spał na kanapie, ale to i tak niewiele mi pomogło, tylko tyle, że on się wyspał. Czasem w nocy mam ochotę wyć, już nie tylko płakać, bo męczy mnie ta bezsenność okropnie... Lekarz mi powiedział, że mogę brać Relanium przed snem, ale nie chciałabym się faszerować lekami uspokajającymi...

klaudoos, ja się nie zgadzam na taki podział, że te, które w ciąży cierpią, szybciej mają rodzić, jak do początku 8 miesiąca na nic nie narzekałam i wolałabym mieć szybki i łatwy poród ;-)

Miłego dnia Mamusie, niech i u Was (tak, jak u mnie) zawita słoneczko :-)

klaudoos, ja się nie zgadzam na taki podział, że te, które w ciąży cierpią, szybciej mają rodzić, jak do początku 8 miesiąca na nic nie narzekałam i wolałabym mieć szybki i łatwy poród ;-)

Miłego dnia Mamusie, niech i u Was (tak, jak u mnie) zawita słoneczko :-)
a ja sie tylko łudzę,że tak będzie:-p:-)

swoja drogą jestem załamana.. nic nie spałam:wściekła/y: mam DOSYC!!!!! ale mnie ku*** boli brzuch:szok: dziewczyny boli mnie jak po operacji kiedy nie mogłam wstać, normalnie w środku mnie rwie :no: nie mogłam się przekręcać z boku na bok, wstawać, ból niesamowity:wściekła/y: mąz mówi przez sen,że przesadzam a ja sie az poplakalam, czułam jakby cos się rozrywało!!!! błagam niech któras powie,że tak miala i niech powie od czego to!!!!!! do tego bol- w spojeniu!! nigdy z taką siła nie mialam takiego bólu! pewnie w dzien bede odsypiać:dry:

Witam i ja:-)

A ja już po porannej gimnastyce w formie odśnieżania, sporo tego było ale dałam radę chociaż godzinka zeszła
a teraz lecę się jeszcze zdrzemnąć co prawda nocka przespana tzn od 2 do 7 więc nie było źle ale oczy mi się same zamykają.
Córa dzisiaj w szkole do 13.30 więc zdążę się i zdrzemnąć i obiadek zrobić.

Klaudoos współczuję Ci takich bóli, ja takich nie doświadczyłam więc Ci nie pomogę ale może warto byłoby się skontaktować z ginem

Miłego dnia i do później...

Klaudoos współczuję,a ten ból jest ciągły? Nie wiem co mogę Ci poradzić może rzeczywiście spróbuj się przespać teraz,ja zawsze pod brzuch podkładam poduszkę,tak aby nic nie przeszkadzało,bo chyba mieszka tam straszny wygodniś,bez poduszki pod brzuchem jeszcze nie udało mi się zasnąć,nawet w nocy jak przekręcam się na drugi bok,to poduszka musi być.:-D

no wlasnie podkladam poduszke, spie na 2 duzych 2 jaskach i 1 duza pod brzuchem- rogala juz sie pozbylam, bo troszke niewygodnie mi bylo!
nie wiem czy te bole to nie zrosty po cięciu.. cholera nie wiem.. juz 2gi dzien boli, teraz np. nie boli ale jak sie przewroce na bok, lub zmienie pozycje to sie zacznie:( jakas masakra!!

reklama
Dzień Dobry

U nas pobudka o 4 bo Wiki nos chciała wysmarkać i do 6 nie zasnęła. Teraz jeszcze śpi :) Teściowie znowu ją zabierają abym mogła sobie leżeć, zresztą powiedzieli, że cały tydzień może u nich pobyć w ciągu dnia abym się nie przemęczała tylko odpoczywała.

Klaudoss ja też mam takie kłucie na szyjkę i krocze mnie boli.

A co do porodów to ja myślę, że jednak tak szybko mnie nie weźmie :) Zobaczymy
Popiszę później jak Wiki już pójdzie :)

Do góry