reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

ja chce spirytus- któras z dziewczyn dala "przepis" na wyprawce albo SR ze strzykawka! juz mam zakupione wszystko tylko rozcienczyc!

ja dałam przepis ze strzykawką:-) jest na ciekawostkach...

.........................................................................................
posprzatane, poodkurzane, ja wypindrzona, ciasta czekają, winko też...
idę jeszcze ziemaniczki poobierać na obiad i można odpoczywać:-)

Ostatnia edycja:
reklama
moncia - super, że wszystko gotowe, Ty też :-)
wszystkiego najlepszego życzę no i oczywiścei udanej imprezki :-)
nie znam jakiegoś super przepisu na tort...
taki najszybszy to robię biszkopt, kroję na 2 warstwy, nasączam czymś, daję owoce i bitą śmietanę ubitą (500ml) z 2 śmietan-fix'ami, do bitej śmietany można dodać wiórki kokosowe. na wierzchu przebranie owocami. taki lekki wychodzi, w miarę fajny, a nie trzeba się narobić
nie jestem specjalistką w tortach...

biala - to fajnie, że jest postęp w nocy i Tomuś kolejną noc przespał! oby tak dalej i wszystko idzie w dobrym kierunku! :-)

weronika - ja chyba będe używała takich gazików jednorazowych, od razu nasączonych, LEKO

wyszliśmy z Jaśkiem na pół godziny na dwór, tylko na podwórko, ale tak strasznie sypie, wieje jak nie wiem co, ale te pół godziny wytrzymaliśmy żeby się trochę przewietrzyć.
Jaśkowi się podobało na początku :-) biegał od zaspy do zaspy, ale jak się przewrócił 2 razy, a rękawiczek nie chciał założyć, to mu ręce skostniały i przestało mu się podobać :sorry:;-) w końcu udało mi sie wcisnąć mu ręce w swoje rękawiczki.
ja trochę poodśnieżałam, bo w sumie śnieg sypki, nie było za ciężko.
ale i tak robota syzyfowa bo ciągle sypie jak nie wiem co...
ale przynajmniej warstwa trochę cieńsza będzie dla męża na wieczór:-)

Oj jestem ale jakos nie tryskam energia ani humorkiem :/

Monciaa wszystkiego naj naj lepszego Duzo usmiechu,radosci spelnienia marzen

Jumabe tez mam ciagle głoda w brzuszku, zjadlam juz troszke a ciagle mnie ssie:-)
Dzis cukier po posiłku 129....ehhhh

Tysia ja prasuje na stole, wygodnie siadam przy stole i prasuje:-)

Joasiab no to gratulacje dla kuzynki

Klaudoos piekny pokoik masz przygotowany dla synusia Sliczny kącik masz!!!

Ehhh znikam do wyrka odzyskac dobry humorek , moze sie uda

a do mnie zadzwonila mama, pogadalysmy, pogadalam jej o mojej pracy co i jak i tak sie zdenerwowalam, ze az rozwolnienia dostalam:szok: i musialaysmy konczyc.. czasem wkurza mnie atmosfera w robocie- jak pracowalam, to z kolezankami codziennie klnelysmy.. odkad jestem na zwolnieniu, nie pamietam kiedy przeklnelam:-) chyba sie zdrzemne..

u nas zima w pełni.. normalnie tak pruszy ... bialo za oknem... tylko ten wiaterek troche kicha.. mam nadzieje ze na wieczór przestanie bo chetnie bym wyszła z Tomciem i z Miskiem na krótki spacerek z sankami... no ale jak bedzie tak pruszyc to brak przyjemnosci.. zupke juz ugotowałam i zjadłam.. i zrobiłam sobie sałatke z pekińskiej... patrze na nią i niewiem gdzie wcisnąc.. jakos tez mi sie spac zachciało wiec moze sie zdrzemne.. Tomus ucina własnie drzemkę popołudniową..
Dominika mam nadzieje ze bedzie coraz wiecej tych nocek przespanych... narazie zdarza sie jedna w miesiacu.. :) ale zawsze cos.. licze ze moze i dzis zasnie i wstanie ładnie .. no zobaczymy...
jakos dzis na BB cicho...

no ja się biorę za porządki, właśnie mi sie przypomniało, że nie wzięłam leków o 12:/ wkurzyłam się, bo czekam na te firanki już 2 tydzień, nikt nie odbiera z tej firmy co zamówiłam, ani tel. ani mail :/ ehh..nie wiem co robić..i czy to zgłaszać gdzieś na all..:/

tysia... a ta osoba na all.. cos jeszcze wystawia ?? jesli tak to moze tam inny numer podany spróbuj zadzwonic a jak nic nie da to zgłaszaj na all..

Dziewczyny a ja leżę nadal. Strasznie mnie kłuje w podbrzuszu nawet jak leżę. Nadal czekam na info od mojego gina.

Idę tylko pozmywać i coś zjeść bo w brzuszku mi burczy.

reklama
witajcie po kilku dniach nieobecności.
od dziś już jestem w domu,mam nadzieję że jakos sie odnajdę w tej nowej sytuacji :-)
niestety zakończenie pracy nie wyszło jak sobie wyobrażałam, ale napiszę na zamkniętym więcej.
poza tym u nas zimno i mroźno, nawet się nie chce nosa za drzwi wytykać :-)
a dziś mam wizytę u mojej ginki o 16:30, a w sobotę usg więc obaczymy jak tam nasza Alusia się miewa :-)
napiszę i doczytam Was jutro.
pozdrowienia

Do góry