reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Hej dziewczynki. Ja tylko wpadłam napisac jak było u diabetologa. Za godzinkę do gina na USG jadę.
A w poradni Pani doktor mnie pochwaliła i mam spokój aż do Świąt Bożego Narodzenia, wtedy mam się pokazać, no chyba że coś by się działo z cukrami, to prędzej :) Nie przytyłam nic co prawda, ale to i tak nie jest źle. Zrobili mi jakieś badanie krwi średniej z ostatnich 3 miesięcy cukrów i miałam super wyniczek :) Normy były 4-6.2 a ja miałam 5.6 :)
Teraz to już się nie mogę doczekać podpatrywania naszego kochanego bobaska na USG, taka jestem ciekawa jak rośnie :)
Napiszę Wam jak wrócę co i jak i ponadrabiam co tam u Was się działo na spokojnie :)
Miłego popołudnia :)

Nadrobiłam Wasze zaległosci i mnie naszło na nutelle .... swieze buleczki, ciepłe mleko i nutella na sniadanie pychotka

No po takim śniadanku to bym chyba miała cukier z 200 i od razu bym spała jak kamień...

klaudoos - śliczny pokoik i te kołyski mi się też bardzo podobają, chciałam taką do dużego pokoju na dzień ale cena jest wysoka...

monciaa Zdrowia, szczęścia i słodyczy Ewcia Tobie życzy :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej brzuchatki. Właśnie wróciłam z pracy i ległam na kanapie. Śniegu przez osiem godzin nasypało masakrycznie i nadal sypie.
Monciaa dużo zdrowia, szczęścia, szóstki w lotto i oczywiście bezbolesnego rozwiązania. :-)
Ja dziś nic nie robię tylko kąpiel, obiadek i wylegiwanie się przed tv. No może poczytam trochę nudną literaturę fachową czy jakoś to się zwie, bo sobie wzięłam z pracy. Hormony się uspokoiły, jak sobie popłakałam to pomogło i ogólnie dziś mam super humorek. A w sobotę ubieram choinkę i już się nie mogę doczekać. ;-) Ale ogólnie dziś lajcik bo poniedziałek.Pozdrawiam.

Tysia25 kurcze no te komentarze nie sa fajne ale JA zawsze zanim zamowie czytam komentarze o sprzedawcy nigdy jeszcze nic nie zamowilam przed i staram sie wlasnie tam gdzie sie da za pobraniem wiem ze drozej nie raz wychodzi ale mam pewnosc ze kasy nie strace.A JA po wizycie u poloznej ktora sie spoznila 45 minut i nie podobalo jej sie moje cisnienie 128/90 i mam przyjsc za tydzien w poniedzialek na kontrole a jakby mi sie krecilo w glowie i bylo slabo mam jechac odrazu do szpitala.Boje sie ze mi sie powtorzy z pierwszej ciazy w 36 tygodniu wyladowalam w szpitalu ale teraz nie moge sobie na to pozowlic bo nie mam co z synem zrobic.Boze zeby bylo wszystko ok do samego konca.

ja już jestem, wymasowali mnie i chyba trochę lepiej się czuję:) u nas śniegu multum, na ulicach zawrotna prędkość śrdenio ok 40 km/h. Chyba jeszcze nie wszyscy zmienili opony...a ja już mam zimowe:) Za chwilkę zrobie obiadekschabowy, ziemniaczki i kapusta modra (gotowa). Mam nadzieję, że mojemu mężusiowi posmakuje

Oj a ja sie drzemnęlam...obudziłam sie o 14.....uwielbiam spac w taka pogode...za oknem zawierucha, sniegu mnostwo a ja w cieplym domku:-)
Byłam z psiakiem na spacerze...on taki malutki skakał jak sarenka prze te zaspy ale chyba mu sie podobalo:-) nochala w snieg wkladał i tak fajnie prychał:-D pocieszny ten moj york:-)

klaudoos pokoik bardzo mi sie podoba....ładnie tam urządziliście:-) Szymuś będzie w 7 niebie:-)

MONCIA STO LAT,STO LAT :-)

ariska
wspołczuje nauki.....

Klaudoos super pokoik,no i ta kołyska...boska.
Tysia spróbuj może coś przez allegro uda się załatwić.
Fogia współczuję choroby synka,szkoda że takie dzieci dopadają takie nieprzyjemności.
Ewcia gratuluję wyników na wizycie,oby tak dalej.
A mój m właś nie wrócił z pracy,normalnie powinien być godzinę temu,ale miasto takie zasypane,że szybciej się nie dało...I dalej sypie,a drogowcy lulu....Ztego co widzę większość Polski zasypana,normalnie przyszła zima.

Ja też jolwww czekam na męża i zastanawiam się na którą dotrze. Rano do pracy jechał 2 godziny a z tego co czytam w internecie to wcale nie jest lepiej na drogach. Chyba jeszcze poczekam z wstawianiem ziemniaków, najwyżej będą się gotować jak już będzie.

Ja dziś wyszłam tylko na chwilę i nie było jeszcze tak zimno, śnieżek sypał. Całkiem miły miałam ten spacer do sklepu i z powrotem. Ale chodniki niestety słabo odśnieżane. Teraz już robi się coraz zimniej. Najgorzej, że w środę ma być ponoć w dzień jakieś -17 a ja muszę wtedy do lekarza komunikacją miejską się udać. Chyba się opatulę jak to tylko możliwe i będę wyglądać jak jedna wielka kulka :).

reklama
Do góry