reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

tysia moze jeszcze nic straconego!!!!!! ja bym uruchomila centrum sporów! ja na spodnie czekalam ponad tydzien, ale dzisiaj doszly, a na 1 paczke juz czekam prawie 2 tyg..

reklama
hej dziewczynki :frown:

u nas masakra, Fifi ma jelitówkę i tak się biduś męczył od 4 do 8 rano, że aż mi się serce kroiło. Rano byliśmy u lekarki, potwierdziła moje przypuszczenia. Całe szczęście, że trochę mu już odpuściło i zaczął pić, może najgorsze już za nami.

Pisałyście o zimie - moje miasto sparaliżowane przez śnieg. Wieje, sypie, śniegu po kolana. A ja się ogromnie cieszę, że nie muszę dziś nigdzie jechać autem.

Postanowiłam też, że nie będę czekać do wizyty tylko sama zrobię sobie jutro to obciążenie glukozą 75. W czwartek mam ginia to od razu stawię się z kompletem badań.

dziękuję Wam za wszystkie odpowiedzi na temat rożków

wróciliśmy z miasta, ogórkowa na piecu i odpoczynek,
na polku super 0 stopni i śnieżek lekko sypie
.........................................................................................
klaudoos świetne rzeczy - super pokoik

tysiu-- moze allegro pomoze Ci chociaz kase odzyskac... kurcze..niezaciekawie wygladają te komentarze..
Fogia--- Duzo zdrówka dla Filipka.. masz moze Jagody w domu..?? u nas pomagają. jak Tomus ma biegunkę...

Tysia, duuużo tam tych negatywów jest, ja wszędzie gdzie mozliwość zamawiam za pobraniem,
nie stresuję się przynajmniej że kasa przepadła.

Fogia, zdrówka dla Fifka, mój Remek juz wydobrzał po jelitówce ale trzymało go dosyć mocno.

Joasieńka, powodzenia na wizycie, czekamy na wieści

Joasiab, odpoczywaj moja droga, może jakieś ścięgno albo coś sobie naciągnęłaś i dlatego tak boli...mam nadzieję że przestanie.

A u nas zimno, wieje wiatr i jest -6 stopni. Ludzie chodzą poubierani jak na syberii, tylko nosy im widać, pogodę mamy naprawdę nieprzyjemną.

fogia- boziu boziu..moja chrzesniaczka ma wlasnie szkarlatyne i jelitówke- 5latka mówi ze pupcie rozsadza jej:( orsenic (jak dobrze pamietam) polecam na dzieciową jelitówkę!

reklama
My mamy w domu orsalit na ta jelitówkę smak malinowy. U mnie problem by chłopcy to pili jesli jest konieczność, no ale warto podawac bo to dobrze nawadnia organizm

Do góry