reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
blondi - super pokoik:-)

klaudoos - moje siuski jakis czas temu tez sie "zmieniły" ale teraz znów wróciły do normy... a pamietam jak sie zastanawiałam nad ich nową wonia :-D

witam Was w ten piękny dzionek -mój poszedł do sklepu

blondi - super :tak:

dziewczyneczki życzę udanej i spokojnej niedzieli - zajrza jeszcze potem do Was - buziaki

No i mamy kolejna niedziele ostatnio czas mi szybko leci ale chyba dlatego ze tyle rzeczy mi jeszcze brakuje a jak juz bede miala wszystko i bede spakowana to bedzie mi sie ciagnal bo nie bede mogla sie doczekac. Kate Ja tez ostatnio doswiadczylam tych hormonow-na zakupach- najpierw pol godziny mierzylam kurtki i kozaki i sie z mezem usmailismy jak Ja w niektorych wygladalam kurtkach jak worek z ziemniakami a buty w kostkach takie zaduze ze wygladaly jakbym miala noge w 3 miejscach zlamana.I tak po smianiu nagle wszystko sie odwrocilo i zlapalam dola i same lzy mi zaczely w sklepie leciec szok az mi glupio bylo bo nie moglam opanowac.Wiec trzymaj sie kochana :)Klaudos Ja mam inny zapach ale sluzu musze sie czesto myc i zmieniac bielizne bo mnie drazni a moczu to tylko kolor mam inny duzo ciemniejszy. A u mnie sniegu nie ma czytam ze jest prawie w calym uk a u nas tylko temperatura coraz nizsza :( To milej niedzieli i rodzinnej :)

Witam się i JA :)
Dopiero wstałam po 10 tej,znaczy raz juz wstałam po 6 zrobiłam herbatkę m i kanapkę ,sobie tez i jeszcze się połozyłam..dopiero jak miś wstał to przyszedl mnie obudzić....i śniadanko mu dałam...teraz wcina...dzielił się danio z mają...
Marta-to udanego obiadku rodzinnego
Ribi-Cudna ta pościel,az mi się oczy zaśmiały do tej seledynowej...lubię takie kolory...z resztą każda ladna:)
Blondi-No pokoik boski:)bardzo fajnie wygląda ten kontakt
Monciaa-Hi hi -teraz pewnie szymuś odsypia wczorajsze balety:)to dobrze ze impreza udana i ze poszlaś...
klaudoos-moje siuśki tez inaczej pachną....więc nie jesteś sama,z resztą to pachną to nie wiem czy to dobre określenie

cześć dziewczynki! ja pospałam sobie do 10 prawie dzisiaj:) wczoraj goście poszli sobie ok 1 i to jeszcze gdzieś na imprezę:/ ale ja już oo 23 byłam wykończona i spiąca, ale jakoś wytrzymałam,m też sobie popił wczoraj, może nie dużo, ale jak sobie robił kanapkę, to rozbił cały słoik majonezu:) wrrrr..i w całej kuchni szkło,ale sprzątnął na szczęście:) teraz pojechał z psem na wybieg, ale jak wróci zagonie go do ogarniania mieszkanka, obiad mam z wczoraj, pomidórówka z ryżem, schab pieczony, jakieś frytki do tego i looz:) nie będe się wysilała..u nas piękna pogoda dziś, słoneczko świeci i jest sporo śniegu, miłej niedzieli wam życzę:*

A my popijamy kawusię :) M z Wiki grają w grę a ja siedzę sobie u niej w pokoiku i zaglądam do was :)

Moje siuśki też mają inną woń. A w dodatku od kilku dni mam jakieś dziwne upławy. Muszę jutro napisać o tym do mojego gina, bo wizyta dopiero za 2 tyg.

Ribi, piękna ta pościel jak z bajki, nad jakim kolorkiem się zastanawiacie?

Klaudoos, też ostatnio zauważyłam że siusie inaczej wonią, zwłaszcza z nocy, myślałam że już mi odbija do reszty i sobie coś wmawiam ale widzę, że tu dużo takich przypadków.

A my po kościółku już, za godzinkę obiad, kurczaczek z ananasem, ryż i suróweczka z pekinki...

reklama
Witam się Kochane, ciesze się, ze tak pozytywnie oceniacie pokoik dla małego i tą naklejkę :-)
Ja biorę się za obiad bo po obiedzie wpadają rodzice :-) miłego dnia dziewczyny :-)

ribi - sliczna posciel :-)

Do góry