reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
blondi - super pokoik:-)

klaudoos - moje siuski jakis czas temu tez sie "zmieniły" ale teraz znów wróciły do normy... a pamietam jak sie zastanawiałam nad ich nową wonia :-D

witam Was w ten piękny dzionek -mój poszedł do sklepu

blondi - super :tak:

dziewczyneczki życzę udanej i spokojnej niedzieli - zajrza jeszcze potem do Was - buziaki

No i mamy kolejna niedziele ostatnio czas mi szybko leci ale chyba dlatego ze tyle rzeczy mi jeszcze brakuje a jak juz bede miala wszystko i bede spakowana to bedzie mi sie ciagnal bo nie bede mogla sie doczekac. Kate Ja tez ostatnio doswiadczylam tych hormonow-na zakupach- najpierw pol godziny mierzylam kurtki i kozaki i sie z mezem usmailismy jak Ja w niektorych wygladalam kurtkach jak worek z ziemniakami a buty w kostkach takie zaduze ze wygladaly jakbym miala noge w 3 miejscach zlamana.I tak po smianiu nagle wszystko sie odwrocilo i zlapalam dola i same lzy mi zaczely w sklepie leciec szok az mi glupio bylo bo nie moglam opanowac.Wiec trzymaj sie kochana :)Klaudos Ja mam inny zapach ale sluzu musze sie czesto myc i zmieniac bielizne bo mnie drazni a moczu to tylko kolor mam inny duzo ciemniejszy. A u mnie sniegu nie ma czytam ze jest prawie w calym uk a u nas tylko temperatura coraz nizsza :( To milej niedzieli i rodzinnej :)

Witam się i JA :)
Dopiero wstałam po 10 tej,znaczy raz juz wstałam po 6 zrobiłam herbatkę m i kanapkę ,sobie tez i jeszcze się połozyłam..dopiero jak miś wstał to przyszedl mnie obudzić....i śniadanko mu dałam...teraz wcina...dzielił się danio z mają...
Marta-to udanego obiadku rodzinnego
Ribi-Cudna ta pościel,az mi się oczy zaśmiały do tej seledynowej...lubię takie kolory...z resztą każda ladna:)
Blondi-No pokoik boski:)bardzo fajnie wygląda ten kontakt
Monciaa-Hi hi -teraz pewnie szymuś odsypia wczorajsze balety:)to dobrze ze impreza udana i ze poszlaś...
klaudoos-moje siuśki tez inaczej pachną....więc nie jesteś sama,z resztą to pachną to nie wiem czy to dobre określenie

cześć dziewczynki! ja pospałam sobie do 10 prawie dzisiaj:) wczoraj goście poszli sobie ok 1 i to jeszcze gdzieś na imprezę:/ ale ja już oo 23 byłam wykończona i spiąca, ale jakoś wytrzymałam,m też sobie popił wczoraj, może nie dużo, ale jak sobie robił kanapkę, to rozbił cały słoik majonezu:) wrrrr..i w całej kuchni szkło,ale sprzątnął na szczęście:) teraz pojechał z psem na wybieg, ale jak wróci zagonie go do ogarniania mieszkanka, obiad mam z wczoraj, pomidórówka z ryżem, schab pieczony, jakieś frytki do tego i looz:) nie będe się wysilała..u nas piękna pogoda dziś, słoneczko świeci i jest sporo śniegu, miłej niedzieli wam życzę:*

A my popijamy kawusię :) M z Wiki grają w grę a ja siedzę sobie u niej w pokoiku i zaglądam do was :)

Moje siuśki też mają inną woń. A w dodatku od kilku dni mam jakieś dziwne upławy. Muszę jutro napisać o tym do mojego gina, bo wizyta dopiero za 2 tyg.

Ribi, piękna ta pościel jak z bajki, nad jakim kolorkiem się zastanawiacie?

Klaudoos, też ostatnio zauważyłam że siusie inaczej wonią, zwłaszcza z nocy, myślałam że już mi odbija do reszty i sobie coś wmawiam ale widzę, że tu dużo takich przypadków.

A my po kościółku już, za godzinkę obiad, kurczaczek z ananasem, ryż i suróweczka z pekinki...

reklama
Witam się Kochane, ciesze się, ze tak pozytywnie oceniacie pokoik dla małego i tą naklejkę :-)
Ja biorę się za obiad bo po obiedzie wpadają rodzice :-) miłego dnia dziewczyny :-)

ribi - sliczna posciel :-)

Do góry