joasiab to jak jestes popuchnieta to na pewno po porodzie duzo kilo będziesz miala mniej... i szybciutko wrócisz do swojej wagi. ja to juz sie nie moge doczekac jak ten maly ssaczek wyssie ze mnie zbedny tluszczyk
reklama
modlicha83
Fanka BB :)
I ja się witam wieczorowo..
też oglądam mam talent..
poczytałam co tam u Was i widzę, że większość pracowicie spędziła sobotę - ja też!! od 13.00 - zdjeliśmy kartony, folię z klatki schodowej, poodkurzaliśmy, pomyliśmy i w końcu jest czysto W poniedziałek mam nadzieję pożegnamy pana robotnika - ma skończyć jeszcze łazienkę i pomalować sypialnię..
jumabe - imprezowy macie styczeń, a tu może kolejny solenizant dojdzie
joasiab - to teraz możesz spokojnie czekać na poród!! ciekawe kiedy ja będę miała wszystko gotowe
monciaa - udanej imprezki!!
martusia - dobrze, że się nie potłukłaś!!
gabriella - ja się z tym jeszcze nie spotkałam, żeby nie wydali wyniuków, a chodzę państwowo
Udanego wieczoru brzuchatki!!!
też oglądam mam talent..
poczytałam co tam u Was i widzę, że większość pracowicie spędziła sobotę - ja też!! od 13.00 - zdjeliśmy kartony, folię z klatki schodowej, poodkurzaliśmy, pomyliśmy i w końcu jest czysto W poniedziałek mam nadzieję pożegnamy pana robotnika - ma skończyć jeszcze łazienkę i pomalować sypialnię..
jumabe - imprezowy macie styczeń, a tu może kolejny solenizant dojdzie
joasiab - to teraz możesz spokojnie czekać na poród!! ciekawe kiedy ja będę miała wszystko gotowe
monciaa - udanej imprezki!!
martusia - dobrze, że się nie potłukłaś!!
gabriella - ja się z tym jeszcze nie spotkałam, żeby nie wydali wyniuków, a chodzę państwowo
Udanego wieczoru brzuchatki!!!
C
claudia4you
Gość
aniwar ja nie mam dobrej przemiany materii tylko zespół drażliwego jelita
wykryli mi to rok temu
czasem to było uciążliwe - latanie do WC kilkanaście razy dziennie przy stresie - to mi pomogło schudnąć
monciaa - pokaż fryzurkę
ribi jak już rzeczy przyjdą to się pochwal
jestem zmęczona troszkę , idę oglądać mam talent
wykryli mi to rok temu
czasem to było uciążliwe - latanie do WC kilkanaście razy dziennie przy stresie - to mi pomogło schudnąć
monciaa - pokaż fryzurkę
ribi jak już rzeczy przyjdą to się pochwal
jestem zmęczona troszkę , idę oglądać mam talent
A ja oglądam mam talent i wyprasowałam już 6 koszul dla męża. Od rana coś robię i jak zrobiłam sobie trzy godziny przerwy to mi się zaczęło nudzić. A że jutro idę szukać po marketach jakiś nie wywrotnych butów to pewnie mi zejdzie więc lepiej teraz poprasować. Tempo mam spoko, jedna koszula na 20 minut więc się nie męczę. Ale gdzieś czytałam, że takie sprzątanie itp. to syndrom wicia gniazda przed porodem. Może coś w tym jest. :-)
dziewczyny a ja mam takie pytanie po jakim czasie od urodzenia będziecie wychodzić ze swoim maleństwem na dwór? Wiem, że najpierw będziemy hartować nasze pociechy ale taki pierwszy spacer? Czy to prawda, że trzeba czekać aż 3 tygodnie?
claudia to chyba nie fajnie tym jelotem...wspołczuje;-(
ribi własnie pol godziny temu rozmawiałam z mama dokładnie na ten temat ja w sumie nie wiem tez jak z tym wychodzeniem...tak sobie mysle ze jak beda duze mrozy takie -10 badz wieksze to nie bede wychodzic....mama mi radziła ze pierwszy spacer to po 3 tygodniach a takto zeby werandowac...wiesz tez wszytsko zalezy jak szybko dojdziemy do siebie po porodzie i bedziemy mialy sile na spacerki...a po za tym latem to pewne nawet po tygodniu mozna zaczac spacerowac a zima to jednak troche inaczej....te 3 tygodnie w domu moga nie byc takim zlym pomyslem...
ribi własnie pol godziny temu rozmawiałam z mama dokładnie na ten temat ja w sumie nie wiem tez jak z tym wychodzeniem...tak sobie mysle ze jak beda duze mrozy takie -10 badz wieksze to nie bede wychodzic....mama mi radziła ze pierwszy spacer to po 3 tygodniach a takto zeby werandowac...wiesz tez wszytsko zalezy jak szybko dojdziemy do siebie po porodzie i bedziemy mialy sile na spacerki...a po za tym latem to pewne nawet po tygodniu mozna zaczac spacerowac a zima to jednak troche inaczej....te 3 tygodnie w domu moga nie byc takim zlym pomyslem...
Tysia25
Fanka BB :)
hej dziewczyny! Żyję dziś jest okej, nie jestem już napuchnięta czuję się dobrze mamy gości, także nie udzielam się dzisiaj za bardzo, bo nie mam czasu, miłego wieczoru, buziaki:*
Ja przy Wiki wyszłam w sumie po 9 dniach, ale to był październik. Myślę, że wszystko zalezy od pogody. Ale pewnie minimim 2 może 2,5 tyg.dziewczyny a ja mam takie pytanie po jakim czasie od urodzenia będziecie wychodzić ze swoim maleństwem na dwór? Wiem, że najpierw będziemy hartować nasze pociechy ale taki pierwszy spacer? Czy to prawda, że trzeba czekać aż 3 tygodnie?
Widzę, że tu temat diety sie pokazał, ja narazie o tym nie myślę bo narazie na plus mam 8kilo.
Ribi ja chłopców też rodzilam zimą i na spacery wychodzilam po ok 2 tyg, zaczynałam od werandowania. Nie wychodzilam jeśli było więcej niż -10, lub jak wiatr był. No i zaczynałam od 10 minut i wydłużałam ten czas. Zawsze można położną podpytać na wizytach domowych o spacer czy też inne nurtujące nas sprawy.
Martusia aż mnie zmroziło jak czytałam, że upadłaś...najważniejsze że wszystko ok. Uważaj na siebie.
A ja dziewczyny dziś jestem wypruta z energii, oglądam tem Mam Talent i właściwie nie wiem o co chodzi. Mam nadzieje, że jutro już będzie ok. I łydki mam takie zcierpnięte takie to nieprzyjemne. Mi zaczyna ta ciaża ciążyć już i chcę już mieć ją za sobą. Marudzę, wiem ale jakoś tak mi zle i beznadziejnie.
Ribi ja chłopców też rodzilam zimą i na spacery wychodzilam po ok 2 tyg, zaczynałam od werandowania. Nie wychodzilam jeśli było więcej niż -10, lub jak wiatr był. No i zaczynałam od 10 minut i wydłużałam ten czas. Zawsze można położną podpytać na wizytach domowych o spacer czy też inne nurtujące nas sprawy.
Martusia aż mnie zmroziło jak czytałam, że upadłaś...najważniejsze że wszystko ok. Uważaj na siebie.
A ja dziewczyny dziś jestem wypruta z energii, oglądam tem Mam Talent i właściwie nie wiem o co chodzi. Mam nadzieje, że jutro już będzie ok. I łydki mam takie zcierpnięte takie to nieprzyjemne. Mi zaczyna ta ciaża ciążyć już i chcę już mieć ją za sobą. Marudzę, wiem ale jakoś tak mi zle i beznadziejnie.
reklama
Podziel się: