reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Ja już po sprzątaniu. Mam dosyć. Mąż poszedł więc mam cały wieczór dla siebie. Robię herbatę, włączam tvn i oglądam rewolucje. A potem Mam talent. Jak oglądacie też to na kogo stawiacie w finale. Bo ja na tego niewidomego Pawła albo na tego rege kolesia bo fajnie śpiewa. Miłego wieczoru.

reklama
klaudoos rozumiem Cię...ja przed ciążą tez odzywiałam się lekko, mało węglowodanów i jak zaszłam w ciąże to mialam wiecznie ochote na węglowodany tak jakby oraganizm chciał sobie odrobić to czego mu brakowlo wczesniej, teraz juz mi sie chyba unormowało....po ciąży znowu chce sie odżywiać tak jak wcześniej ( chociaż teraz raczej moja dieta (styl zywienia) jest podobna do poprzedniej chociaz na wiecej sobie pozwalam np.slodycze czy pieczywo, wczesniej prawie wcale tego nie jadłam).
A jak po ciazy nie bede mogła sobie dac rady ze swoja waga to znowu wybiore sie do dietetyczki, bo w diety cud nie wierze.....chcociaz przy karmieniu piersią to mysle ze siła rzeczy będziemy jesc lekkostarwnie i małokalorycznie i zero slodyczy:D

Kate mi sie osttanio podobal ten zespół me myself and I (chyba tak sie nazywaja) ale w ogole Ty wokaliści wszyscy maja fajne głosy....

Ja już po sprzątaniu. Mam dosyć. Mąż poszedł więc mam cały wieczór dla siebie. Robię herbatę, włączam tvn i oglądam rewolucje. A potem Mam talent. Jak oglądacie też to na kogo stawiacie w finale. Bo ja na tego niewidomego Pawła albo na tego rege kolesia bo fajnie śpiewa. Miłego wieczoru.

Ja też chyba będę oglądać :-)

stawiam na tego co śpiewa rege
albo na tą parę co tańczy :-)
..............................................................
napisze do Was potem jeszcze

a co do jedzenia przed ciążą i w trakcie to jem te same śmieci - wszystko , tyle że w ciąży jem więcej
na diecie byłam raz przez kilka dni
a raz stosowałam aby zrzucić kilka kilo (jeszcze jak chodziłam do szkoły) swój sposób - jadłam wszystko ale do godziny 18:00
po 18:00 tylko
herbata bez cukru
woda
jabłko

w ciągu tygodnia traciłam około 0,5 - 1,0 kilo nie odmawiając sobie

tak aż doszłam do swoich 50 :-)(czyli zrzuciłam 5 kilo w około miesiąc)

Odnosnie Mam talent Ja tez ogladam i uwazam ze w tej edycji wyjatkowo bylo duzo fajnych wokalistow i ciezki wybor jest.JA nie wiem na kogo stawiac zobacze jak dzisiaj wystapia jak im pojdzie to w trakcie programu moze obstawie :) A na onecie pisza ze bukmacherzy obstawiaja zwyciestwo Magdy Welc.

claudia zazdrosze tak szybkiej przemiany materii:-) u mnie niestety z tym gorzej....jadłam malo, cwiczyłam i nie chudłam..w koncu sie wkurzyłam i poszłam do dietetyczki...schudłam do 55 kilo i tak mi sie utzrymywało, cały czas jadłam wg jej zalecen czyli nie diety cud a rozsadne zywienie, potem instensywniej zaczelam cwiczyc i waga mi sie wahała 52,5-53 czułam sie fajnie w tej wadze i zaszłam w ciąże, po ciaży mam nadzieje szybko szybko wrócić do 53 kilo a moje marzenie i cel to 50 kilo ale zobaczymy jak to wyjdzie:-)

klaudoos rozumiem Cię...ja przed ciążą tez odzywiałam się lekko, mało węglowodanów i jak zaszłam w ciąże to mialam wiecznie ochote na węglowodany tak jakby oraganizm chciał sobie odrobić to czego mu brakowlo wczesniej, teraz juz mi sie chyba unormowało....po ciąży znowu chce sie odżywiać tak jak wcześniej ( chociaż teraz raczej moja dieta (styl zywienia) jest podobna do poprzedniej chociaz na wiecej sobie pozwalam np.slodycze czy pieczywo, wczesniej prawie wcale tego nie jadłam).
A jak po ciazy nie bede mogła sobie dac rady ze swoja waga to znowu wybiore sie do dietetyczki, bo w diety cud nie wierze.....chcociaz przy karmieniu piersią to mysle ze siła rzeczy będziemy jesc lekkostarwnie i małokalorycznie i zero slodyczy:D
ja przez kilka miesiecy bralam meridię, a potem byłam na dukanie- schudlam od lipca do kwietnia 55kg ale w polowie kwietnia jakas siła wyzsza zasysała mnie:) przez to mdlalam, musialam jesc troche wiecej, potem bylam wiecznie zmeczona i spiaca ( a to tylko ciąza).. no ale coz od 5-7tyg ciazy mimo ze sie pilnowalam i nie jadlam duzo wiecej- staralam sie wiecej wody pic przytylam od razu 8kg! hmmm... i tak lecialo z dnia na dzien..

klaudoos organizm sam musiał sobie wyrównac wage i pewnie stąd te 8 kg od razu....ja na dzien dobry 2 kilo przytyłam wcale więcej nie jedzac.....a na dukanie jest teraz moja mama od sierpnia schudła skubana 10 kg albo i wiecej (wazy teraz chyba z 55 kilo) i jest szczuplejsza ode mnie i generalnie lepiej wygląda niż ja. Nigdzie z nia na miasto nie chodze bo w kompleksy wpadam;-)

Klaudoss ja też kiedyś byłam na Meridii ale to niebezpieczny lek. Nie bierz tego więcej. Ja w ubiegłym roku jadłam normalnie i codziennie ćwiczyłam na orbitreku który kupilismy z m po 15-20 minut. I w ciągu 1,5 miesiąca schudłam 7 kg.
Po ciąży w ciągu pół roku muszę zżucić 30 kg. Zobaczymy

Co do wagi, to ja w ciąży jak na razie 10 kilo więc ważę 79. A to dużo bo jestem niska. Ale przed ciążą trochę schudłam a po ciąży mam zamiar wrócić do swojej wagi max. 60 kilo. Jestem uparta więc dam radę. A sposób mam od lat ten sam. MNIEJ ŻRYJ :-D 4 do 5 posiłków dziennie i zero jedzenia po 18. I czasem ćwiczenia. Chudnie się powoli ale nie ma jo jo i organizm nie szaleje. Nie wiem tylko jak odstawię słodycze, bo nigdy ich nie lubiłam a teraz się nimi zajadam jak głupia. ;-)

reklama
dziewczyny wszytskie razem schudniemy:-) teraz kazda pisze ile przytyła a juz niedługo będziemy sie chwalic ile która schudła:-D

Do góry