reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
Ja nie daję naklejek, jak już pisałam nie chcę na razie robić nić w tym wynajmowanym mieszkaniu, może jeszcze na coś wpadniemy :-)

Wrzuć jakieś fotki:) może nas zainspirują?:)

Tylko z daleka bo z bliska coś mi aparat szaleje. 1.jpg2.jpg3.jpg

Załączniki

• DSC07022.jpg
    DSC07022.jpg
    8,1 KB · Wyświetleń: 23
monia-t - ja robię inhalacje z soli fizjologicznej (taka jedna ampułka kupiona w aptece starcza mi na jedną inhalację) z tym, że ja mam specjalny sprzęt do robienia inhalacji chyba nebulizator się nazywa; tam wlewam tą jedną ampułkę roztworu soli i zakładam maseczkę na nos i usta i tak przez 30 minut siedzę sobie i wdycham.

blondi - miałaś rację, że kolejna nocka będzie przespana; myśle że duża zasługa należy sie też inhalacjom :-) a co do męża...hmmm... prawie wszystko kupił:-) tylko że dzwonił z kilkanaście razy :-D

moj wlasnie czysci ramy okienne terpentyna- ale bije w całym mieszkaniu, az mi łzy z oczu lecą! potem odkurzanko, kurze i chyba wyczyscimy dywany, jak nie on to ja dam rade, bo dzis nawet nawet się czuję!

a mój odświeżył łóżeczko i teraz schnie przy kaloryferku:-) trochę mu w tym pomogłam, ale Szymusiowi to się chyba nie podobało że mamcia tak pracuje bo się wiercił i wyginał na wszystkie strony:-D myslę, że w poniedziałek je z powrotem złoży (bo we wtorek z rana wyjeżdża na cały tydzień do Kazimierza Dolnego), a jak wróci to już zrobimy przemeblowanie w sypialni i postawimy juz łózio :-)
.....................................................................

boziu... dopiero teraz zauważyłam, że to mój już 851 post a ja jestem z wami od września (gaduła ze mnie) :-D

A ja odkurzyłam, umyłam podłogi i zaraz mi plecy pękną. Mąż mnie wkurzył przez telefon bo rozebrałam drzwiczki kuchenki aby umyć i nie mogłam złożyć i mówię mu, że to zrobi jak wróci i już jakieś wywody. Sama sobie powoli naprawiłam przy cholernych nerwach. A on za to będzie jadł obiad o piątej i niech mnie pocałuje w ..... Wogóle od rana noszą mnie cholerne nerwy. A teraz jak jeszcze mi została łazienka i obiad do zrobienia to wogole eksploduje. Chyba hormony znów zaczynają swoją jazdę.

reklama
Ja rano sie w Wami i przywitałam i nawet nie wiem kiedy znowu usnełam...wiele z was pisze ze dzis mam mega energie a ja wlasnie przeciwnie...umyłam tylko podłoge, zjadłam obiad i wstawiłam pranko i jestem dętka....nie wiem czy to mnie jeszcze trzymaja te czwartkowe zakupy...bo wtedy naprawdę sie umęczyłam az sama byłam zaskoczona ze tak dadzą mi sie we znaki...

Ja dzis znowu sama cały dzionek bo mój M. w pracy i to na popludnie:-( fajnie, ze jest praca ale szkoda ze nie taka, że może miec wszytstkie weekendy wolne i wtedy mamy czas dla siebie...no ale trudno jutro niedzielka i sobie pobędziemy razem:-)

Ochh jaka mi ochotę na ten krem snikersowy claudia narobiła pychotka:-) a zauwazylam ze przez caly tydzien nie jadłam nic słodkiego bo jakos apetytu nie miałam...to moze dzis sobie zaszaleje z czymś slodkim:-)

Fajne te naklejki, jakby nasz Bartus miał sam pokój to bym poszalała, ale z nami w sypialni to nie chce tak duzo motywów dziecięcych bo mam wrażeni, że mi zagracą:-) ja w ogóle lubie styl minimalistyczny im mniej takich drobiazgów tym lepiej.....ale to każdy ma swój gust i każdemu co innego sie podoba:-) chociaż tak jak mowie gdybysmy mieli dla Niego osoby pokoj to wtedy bym sobie bardziej poszalała z tymi wszystkimi akcesoriami:-)

Oj Kate na mój gust to hormony Ci szaleja na maksa:-) pamietaj tylko spokój może nas uratowac i policz do 10:-)

Do góry