reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Ale wy tu pyszności jecie :) Nutella :)

Ja ugotowałam zupkę, dzisiaj pomidorowa z kluseczkami a na drugie jeszcze nie mam pomysłu :) Rafał z Wiki robią pociąg wg pomysłu Pana robótki z Cbeebes :)

U nas za oknem sypie śnieg :)

reklama
Ale wy tu pyszności jecie :) Nutella :)

Ja ugotowałam zupkę, dzisiaj pomidorowa z kluseczkami a na drugie jeszcze nie mam pomysłu :) Rafał z Wiki robią pociąg wg pomysłu Pana robótki z Cbeebes :)

U nas za oknem sypie śnieg :)

Dla mnie to ty masz pyszności - pomidorowa z kluseczkami - no uwielbiam :-D
a teraz się posyciłam kawałkiem "chatki" od teściowej - dam się pokroić za to ciasto

A ja właśnie ściągnęłam pranie :) Pieluszki tetrowe, flanelowe, pościel, ochraniacze na szczebelki, prześcieradła dla Tomcia :) Teraz powiesiła kombinezony bo mam ich aż 3 na zimę i ocieplaną kurteczkę :) JEszcze mi zostały do wyprania 2 kocyki i to już będzie wszystko :) Wyglądało by na to, że wszystko gotowe :) Jeszcze tylko moja torba do szpitala i będzie OK. Tyle, że do tej torby to ja jeszcze nie mam chyba nic poza biustonoszami i szlafrokiem :)

klaudoos u mnie taka temperatura to norma,no moze wieczorem jest cieplej bo rozpalamy w kominku.a tak to latam po domu w ciepłym swetrze..
kate1980 uważaj kochana,ja okna juz sobie odpuszczę,nie mam siły.
dzis dzieciaki zapędzę do sprzatania,odkurzania i mycia podłóg.jutro mam gości na obiadku,takze zaraz wędruję do kuchni:tak:,aby tylko skurcze mnie znow nie złapały.
no ja w domciu chodze w bluzce na ramiaczkach bo mam uderzenia goraca.. a jak tylko założę spodnie dresowe, to leje się ze mnie pot! jakaś masakra!

cześc, ja znowu tylko na chwilkę, bo malowanie w trakcie a ja pod tą folią nie wytrzymam i duszno jak cholera :-(

monciaa - z czego robisz inhalację, bo mi też zaczyna zatykać zatoki od paru dni
kate - ja też jestem cała w strachu , że gdzieś sie pośliznę i upadnę. Niestety sąsiedzi mają w nosie posypywanie oblodzonego chodnika, a szczególnie pochyłych podjazdów :wściekła/y:
modlicha - też siedzę bez sensu i nic nie mogę zrobić, bo malowanie :-( nawet nie wiem czy dziś uda się skończyć i wieczorem posprzątać, bo tylko słyszę niecenzuralne słowa mojego M... Cały dom rozgracony, ale mam to w nosie - jak skończy w poniedziałek, to w poniedziałek. Głową muru nie przebijesz, a denerwować się nie będę.

I podpinam się do prośby kate odnośnie starania się o drugie dziecko zaraz po pierwszym :-)

To tyle. Znikam. Na szczęście idziemy na obiad do teściowej

Ostatnia edycja:
:) znów pospałam dłuzej, za to noc miałam nie spokojna budziłam sie kilka razy, najpierw zgaga mnie męczyła, a potem jakieś głupie sny... ale się wyspałam ogólnie:-)
Mąż pojechał na fuchę ojciec go wziął na dwa dni i ma zarobić 200zł (so, nd) więc się cieszymy:-)
Jakoś ostatnio wpadło Nam trochę kasy jestem bardzo szczęśliwa :-) jedna babcia dała, druga dała, moi rodzice cos tam dali, szwagier zapłacił za te paczki co rozwieźlismy i tak Wam powiem się zrobiło 500zł dodatkowo w tym miesiącu :-D

monciaa - a mówiłam, że prześpisz spokojnie noc, a widzisz i mąż na zakupach sprawdził się :-)
tonia - bez komentarza :(
joasiab - to juz widzę wyprawka dla Skarba gotowa :-)
claudia - to co u Was juz rekolekcje sie zaczęły? ja też czasem chodzę w sobotę, jak wiem, ze w niedziele np. mam gości i nie będę mogła iść :p

reklama
Do góry