reklama
C
claudia4you
Gość
Ale wy tu pyszności jecie Nutella
Ja ugotowałam zupkę, dzisiaj pomidorowa z kluseczkami a na drugie jeszcze nie mam pomysłu Rafał z Wiki robią pociąg wg pomysłu Pana robótki z Cbeebes
U nas za oknem sypie śnieg
Dla mnie to ty masz pyszności - pomidorowa z kluseczkami - no uwielbiam
a teraz się posyciłam kawałkiem "chatki" od teściowej - dam się pokroić za to ciasto
A ja właśnie ściągnęłam pranie Pieluszki tetrowe, flanelowe, pościel, ochraniacze na szczebelki, prześcieradła dla Tomcia Teraz powiesiła kombinezony bo mam ich aż 3 na zimę i ocieplaną kurteczkę JEszcze mi zostały do wyprania 2 kocyki i to już będzie wszystko Wyglądało by na to, że wszystko gotowe Jeszcze tylko moja torba do szpitala i będzie OK. Tyle, że do tej torby to ja jeszcze nie mam chyba nic poza biustonoszami i szlafrokiem
no ja w domciu chodze w bluzce na ramiaczkach bo mam uderzenia goraca.. a jak tylko założę spodnie dresowe, to leje się ze mnie pot! jakaś masakra!klaudoos u mnie taka temperatura to norma,no moze wieczorem jest cieplej bo rozpalamy w kominku.a tak to latam po domu w ciepłym swetrze..
kate1980 uważaj kochana,ja okna juz sobie odpuszczę,nie mam siły.
dzis dzieciaki zapędzę do sprzatania,odkurzania i mycia podłóg.jutro mam gości na obiadku,takze zaraz wędruję do kuchni,aby tylko skurcze mnie znow nie złapały.
cześc, ja znowu tylko na chwilkę, bo malowanie w trakcie a ja pod tą folią nie wytrzymam i duszno jak cholera :-(
monciaa - z czego robisz inhalację, bo mi też zaczyna zatykać zatoki od paru dni
kate - ja też jestem cała w strachu , że gdzieś sie pośliznę i upadnę. Niestety sąsiedzi mają w nosie posypywanie oblodzonego chodnika, a szczególnie pochyłych podjazdów
modlicha - też siedzę bez sensu i nic nie mogę zrobić, bo malowanie :-( nawet nie wiem czy dziś uda się skończyć i wieczorem posprzątać, bo tylko słyszę niecenzuralne słowa mojego M... Cały dom rozgracony, ale mam to w nosie - jak skończy w poniedziałek, to w poniedziałek. Głową muru nie przebijesz, a denerwować się nie będę.
I podpinam się do prośby kate odnośnie starania się o drugie dziecko zaraz po pierwszym :-)
To tyle. Znikam. Na szczęście idziemy na obiad do teściowej
monciaa - z czego robisz inhalację, bo mi też zaczyna zatykać zatoki od paru dni
kate - ja też jestem cała w strachu , że gdzieś sie pośliznę i upadnę. Niestety sąsiedzi mają w nosie posypywanie oblodzonego chodnika, a szczególnie pochyłych podjazdów
modlicha - też siedzę bez sensu i nic nie mogę zrobić, bo malowanie :-( nawet nie wiem czy dziś uda się skończyć i wieczorem posprzątać, bo tylko słyszę niecenzuralne słowa mojego M... Cały dom rozgracony, ale mam to w nosie - jak skończy w poniedziałek, to w poniedziałek. Głową muru nie przebijesz, a denerwować się nie będę.
I podpinam się do prośby kate odnośnie starania się o drugie dziecko zaraz po pierwszym :-)
To tyle. Znikam. Na szczęście idziemy na obiad do teściowej
Ostatnia edycja:
ariska
Fanka BB :)
a u mnie dziś gołąbki mój siedzi w domu u siebie i dalej remontuje czekam na niego bo wieczorem ma przyjechac
Blondi84
Mamusia Maciusia :)
znów pospałam dłuzej, za to noc miałam nie spokojna budziłam sie kilka razy, najpierw zgaga mnie męczyła, a potem jakieś głupie sny... ale się wyspałam ogólnie:-)
Mąż pojechał na fuchę ojciec go wziął na dwa dni i ma zarobić 200zł (so, nd) więc się cieszymy:-)
Jakoś ostatnio wpadło Nam trochę kasy jestem bardzo szczęśliwa :-) jedna babcia dała, druga dała, moi rodzice cos tam dali, szwagier zapłacił za te paczki co rozwieźlismy i tak Wam powiem się zrobiło 500zł dodatkowo w tym miesiącu
monciaa - a mówiłam, że prześpisz spokojnie noc, a widzisz i mąż na zakupach sprawdził się :-)
tonia - bez komentarza
joasiab - to juz widzę wyprawka dla Skarba gotowa :-)
claudia - to co u Was juz rekolekcje sie zaczęły? ja też czasem chodzę w sobotę, jak wiem, ze w niedziele np. mam gości i nie będę mogła iść
Mąż pojechał na fuchę ojciec go wziął na dwa dni i ma zarobić 200zł (so, nd) więc się cieszymy:-)
Jakoś ostatnio wpadło Nam trochę kasy jestem bardzo szczęśliwa :-) jedna babcia dała, druga dała, moi rodzice cos tam dali, szwagier zapłacił za te paczki co rozwieźlismy i tak Wam powiem się zrobiło 500zł dodatkowo w tym miesiącu
monciaa - a mówiłam, że prześpisz spokojnie noc, a widzisz i mąż na zakupach sprawdził się :-)
tonia - bez komentarza
joasiab - to juz widzę wyprawka dla Skarba gotowa :-)
claudia - to co u Was juz rekolekcje sie zaczęły? ja też czasem chodzę w sobotę, jak wiem, ze w niedziele np. mam gości i nie będę mogła iść
reklama
dziewczyny ja wlaśnie szukam na all naklejek do pokoiku dziecka i znalazlam fajnie i mega tanie może którąś zainteresują Naklejki ścienne na ścianę dla dzieci NAJTANIEJ (1323389613) - Aukcje internetowe Allegro
Podziel się: