reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Jakoś to będzie, na pogodę już nie liczę - w końcu to zima kiedyś się musiała zacząć

idziemy , oby nas nie zasypało ;-)

reklama
hej dziewczyny mam nadzieje, ze mnie jeszcze pamietacie :)
zyje, oddycham i tocze sie na 4 pietro kazdego dnia :-D a pod wieczor jestem wykonczona zwlaszcza jak mam wesolo z usypianiem miski eh. brakuje czasu na czytanie i pisanie do was :-(. czasem zastanawiam sie jak ja wszystko ogarne jak bedzie 2 dzieci

a ja sie tylko witam ... nie czuje na siłach .wracam spac..
tonia--- bez komentarza pozostawie takie zachowanie matki..
rbi -fajny widok
Asia k --- odpoczywaj duzo biedulko
milej sobotki wszystkim

Dzień dobry

Tonia nie mam słów do zachowania twojego brata i bratowej. Ja to od razu na pogotowie bym jechała. Ale niektózy rodzice są bez wyobraźni.

My mieliśmy o 4 pobudkę, Wiki zaczęło kaszleć i męczyła się bidulka do 6 :( A my z nią siedzieliśmy :(
Mąż poszedł po bułeczki i kupił jeszcze mandarynki w Biedronce, pyszne są :) Słodziutkie i soczyste, mniam mniam :)

Witam Was dzisiaj Kobietki:)
Zima idzie na całego ....straszą ze od środy ma być nawet do - 15.....
Ribi- Bardzo fajny widok z okna,dobrze ze nie na okna sąsiadów,bo ja bym nie mogła wytrzymać jak by mi ktoś codzień gapil się w okno co robię.
Co do opon to my tez jeszcze nie mamy zmienionych.....ale trzeba w końcu to zrobić...jutro małż rusza z rana na giełdę nabyć:-)
malutka-no pewnie ze pamiętamy:-D dzielna jesteś...codzień na 4 piętro się gramolić...Ja na szczęście mam tylko 6 schodków bo inaczej bym padla chyba albo wchodzila z godzinę sapiąc jak ciuchcia.
ooo widzę ze n owy wąteczek powstał... :)
monciaa-super ze juz gardlo nie boli i ze przespałaś calą nockę...:-)
Joasiab-zdrówka dla Wiki ...oby ją już opuściły te chorubska

hej brzuchatki!!! nawet fajnie mi spalo zasnelam po 1 do 5 wstawalam co pol godz siusiu.. od jutra przechodze na diete!!!!! zaczynam oczyszczac swoj organizm z weglowodanow i stopniowo wchodze w diete!!
dopiewro wstalismy- w domu zimno- ja juz katar i lekki kaszel- bo na dworzu snieg a w domu ok 18st grzejnik cieply tylko w "salonie" i lazience:crazy:
dzisiaj mamy akce szorowanie opraw okiennych- terpentyną i zmywaczem do paznokci, czyszczenie dywanów, i obnizenie lozka bo materac nam caly czas wychodzi- a sa 2 warianty wysokosci ;-) zaraz jak mezuch wroci za spacerku z psiurą robimy jajeczniczke na maselku ze szczypiorkiem i chlebus swiezutki hmmm...:-) jem jeszcze bialy poko moge.. kurcze ostatnio mam w nocy takie schizy, że szymuś jest już z nami- mam włączonego czuja- a przedwczoraj nawet karmiłam piersią- tzn. trzymałam ją w dlonia sniło mi się że szymo ciągnie..:szok: boszzzeee co sie ze mną dzieje! codziennie cos..:szok:

Ribi- wypasiony widoczek masz!!!!! a z bolków jabolków sie usmiałam:)

Hej mamusie. Witam w sobotni poranek. Uważajcie na siebie bo jest bardzo ślisko. Ja dziś wyszłam do sklepu, zrobiłam kilka kroków i się poślizgnęłam. Nie upadłam ale złapać równowagę z brzuchem masakra. Nie zrobiłam zakupów i wróciłam zapłakana ze strachu do domu. Jutro idę z mężem po jakieś dobre buty. Uciekam bo od dwóch dni walczę z przedświątecznymi porządkami. W tygodniu ubieram już choinkę bo mam ochotę. Najgorsze to te okna i ich mycie ale mój m już się przygotowuje psychicznie na następny wekend. Pozdrawiam gorąco. Uważajcie na tym lodowisku. Buziaczki.

hej dziewczyny mam nadzieje, ze mnie jeszcze pamietacie :)
zyje, oddycham i tocze sie na 4 pietro kazdego dnia :-D a pod wieczor jestem wykonczona zwlaszcza jak mam wesolo z usypianiem miski eh. brakuje czasu na czytanie i pisanie do was :-(. czasem zastanawiam sie jak ja wszystko ogarne jak bedzie 2 dzieci
Malutka - dasz sobie radę i z dwójką. My kobiety jesteśmy rozciągliwe jak torba na zakupy. Wszystko się da zrobić. Ja będę miała trójkę - po macierzyńskim wracam do pracy, Ania idzie do pierwszej klasy, z młodą nie wiem co zrobię, starszego by trzeba było zapisać na jakieś gimnastyki bo się garbi...
Ale jakoś to będzie - musi :))))))) Głowa do góry dziewczyno

klaudoos u mnie taka temperatura to norma,no moze wieczorem jest cieplej bo rozpalamy w kominku.a tak to latam po domu w ciepłym swetrze..
kate1980 uważaj kochana,ja okna juz sobie odpuszczę,nie mam siły.
dzis dzieciaki zapędzę do sprzatania,odkurzania i mycia podłóg.jutro mam gości na obiadku,takze zaraz wędruję do kuchni:tak:,aby tylko skurcze mnie znow nie złapały.

reklama
mąż zrobił zakupy :-) oczywiście z listą przeze mnie napisaną:-D i dzwonił średnio co kilka minut ze sklepu ale kupił prawie wszystko...

a ja sobie po malutku posprzatałam (nie zdążyłam całego mieszkania ogarnąć bo brzuch zaczął mnie ciągnąć i musiałam wziąć scopolan i się położyć na chwilkę (myślę że te kichanie dało się we znaki).

a zaraz zabieram się na inhalację... ale to po tym jak zjem trochę Nutelli (tak mi się jej zachciało, że jem ją łyżką) :-D

Do góry