reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

witam Was dziewczynki, u nas zima na dobre , cały czas sypie śnieg....
trochę mnie to wkurzyło, mogło jeszcze być ładnie chociaż do grudnia

idziemy za chwile z moim na miasto - on do fryzjera

reklama
ja też właśnie podciągnęłam roletki i co widzę - ŚNIEG :-) wszędzie biało... trzeba bedzie jakis kożuch od teściówki pożyczyć :-)

Witajcie!!:-)

Tonia - zachowanie bratowej zostawię bez komentarza:no:

Zielona - chyba wiem o jakie kluski chodzi - mieszkam na Śląsku, ale mój tato jest z Czerska - Bory Tucholski i robi nam te kluski ..teraz już nie mieszkam z nimi, ale jak są na obiad to mają "obowiązek" mnie o tym informować :-D

Tysia - daj znać jak się dzisiaj czujesz, jesli ci nie przeszło, to dla twojego spokoju może podjedź sobie do szpitala..

Ribi - jee!! fajny widoczek:-D

Claudia - udanego spacerku!!

Damquelle - to pewnie dziś już skończysz czytać!! ja też tak mam, że jak mnie coś wciągnie to czytam jednym tchem.. tylko ja fantastyki nie lubię.. bardziej kryminały..

a ja muszę coś sobie wymyślić, żeby dziś się nie nudzić.. zaczęłabym coś sprzątać, ale remont trwa więc nie ma sensu.. najwcześniej jutro.. tylko jutro niedziela..

Ostatnia edycja:
Udany chyba będzie, heheh
dobrze, że nie idę sama tylko z moim - przez pogode on nie pracuje

jak się zima utrzyma to mój już nie będzie zarabiał :-(

zacznie się życie skromne i kombinowanie kasy.....
nie lubię zimy

nie lubię zimy

u mnie odwrotnie.moj w zimę ma duzo pracy,co tez mnie poniekąd nie cieszy bo jak Julcia przyjdzie na świat,to ja bedę praktycznie sama
ticker.php

u mnie odwrotnie.moj w zimę ma duzo pracy,co tez mnie poniekąd nie cieszy bo jak Julcia przyjdzie na świat,to ja bedę praktycznie sama
ticker.php

no widzisz
tak się układa, ja się cieszę że raczej będzie przy mnie jak będę rodzić i jak przyjdę ze szpitala przyda mi się jego pomoc -może załapie jakieś fuszki chociaż, żebyśmy mieli na czynsz....
damy radę jakoś
ale wolałabym mieć swoje mieszkanie , a nie za wynajem płacić 1000zł na miesiąc

a ja uwielbiam śnieg....najchetniej bym pojechala w góry na narty...problem u nas tylko polega na tym, że dopiero jutro jedziemy po opony zimowe do mamy....oby bezpecznie

Czesc Dziewczynki:-)
Ja juz dzis na nogach..jakos wczesniej ale mogę podziękowac mojemu psiakowi za to....stanał nad moją glową i zaczął śpiewać ze chce na dwór, noi miałam po snie:-)
Ja dzis planuje dzien w domku, pranko i jakies delikatne sprzatanko...ale bardzo deliktane,raczej nastawiam sie na dzien lenia:-)

dziewczynkki dodalam nowy temat- dieta matki karmiacej.. mam nadzieje ze info sie przydadza.. ja juz po malu sie przygotowuje psychicznie i bede zmieniala dotychczasowa diete! fajnie by bylo zeby mamy doswiadczone wpisywaly moze jakies "lekkie" przepisy? mi to bardzo ułatwi sprawę!!

super z tym watkiem,ja tez jestem nim mocno zainteresowana...bo jak sie karmi to wiem ze sporo nie mozna jesc a w sumie nie wiem co mozna...

nie lubię zimy

moze jeszcze sie pogoda poprawi i nie bedzie tak zle.....trzymam kciuki:-)

reklama
no widzisz
tak się układa, ja się cieszę że raczej będzie przy mnie jak będę rodzić i jak przyjdę ze szpitala przyda mi się jego pomoc -może załapie jakieś fuszki chociaż, żebyśmy mieli na czynsz....
damy radę jakoś
ale wolałabym mieć swoje mieszkanie , a nie za wynajem płacić 1000zł na miesiąc

pewnie że dacie radę:)my jesteśmy na swoim,czynszu nie placimy.Choć mieszkajac w domku są inne opłaty.

Do góry