reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

nie mam nic na obiad...
chyba będziemy na szybko myśleć jak mój przyjdzie

ja to bym zjadła kluseczki śląskie(mamy zamrożone) z sosem pieczarkowym

mój nie lubi klusek - szlag

reklama
Ja to już dawno po obiedzie - warzywka na patelnię dzisiaj miałyśmy, idę teraz podwieczorek zjeść :)
Później fasolkę po bretońsku wstawię dla M. bo o 18 kończy.

ja też już po obiadku - dzisiaj mąż gotował bo ja leżę w łóziu:-)

znów mnie gardło drapie - a ja robię wszystko żeby nie kaszlnąć :-D kichanie nie zawsze moge opanować :-)
Była teściówka - to chwilę posiedziałam w szlafroku a teraz znów leżakowanie...

batonik - super, że już wróciłaś kochana...

zielona.. niewiem czy przy cc tez trzeba.. ale jak nie zapomne to sie podpytam gin jak u niej bede..
Tomus po południu dzis zasną ok.. wiec moze i wieczór taki bedzie..
Aniwar no to niezle sie natuptałas..

jejku ja moge sie doczekac kiedy M przywiezie tą kiche ziemniaczaną na obad... juz mi sie tak jej chce.. a prace konczy dopiero o 17

claudia4you... hihi to powiedz dla swojego ze dzis moze zjesc co chce na obiadek...

Hejdziewczyny!
tez dzisiaj bylam rano na pobraniu krwi- trzeba bylo wczesnie wstac a poza tym byla spora kolejka wiec wyszlam z przychodzni dopiero po 10. Alez bylam glodna ;)
Ja jeszcze nie mialam ktg- ale u mnie robi sie je dopiero jak zbliza sie termin porodu. A co do wymazu to napewno jest obowiazkowy- pewnie czeka mnie na najblizszej wizycie.
W zwiazku z tym ze sie kompletnie nie wyspalam dzisiaj to czuje sie zmeczona wiec ide troche poodpoczywac.
Batonik witaj! Dobrze ze juz wrocilas, dlugo Cie trzymali na tej patologii.. nie zazdroszcze..

No My tez juz po obiedzie mialam przerwe na forum bo maz wrocil i jedlismy a teraz on sobie drzemie bo wrocil padniety a Mi go szkoda wiec nie mowilam mu ze mnie cos pobolewa bo szedl dzisiaj na 4 rano wiec niech sie przespi i tak ostatnio duzo dla mnie robi.Wspomnialam tylko ze sie z mama poklocilam co nie jest zaskoczeniem powiedzial zebym nie dzwonila tak jak wy :) Klaudos moja mama jest zazdrosna o ciotke i to juz dawno odkrylysmy z ciocia wiec my jej nie mowimy ze do siebie dzwonimy udajemy ze nic nie wiemy o sobie i to juz tak z poltora roku nie raz ze po cos zadzwonilam np z zyczeniami imieninowymi czy cos ale tak to jej nie mowimy a ona i tak na moja ciotke mowi ze to moja szefowa ze ona mi dyktuje jak zyc to jest wrecz chyba chora zazdrosc bo ciocia mnie wyslucha podyskutujemy ale nigdy ona nie wtraca sie do mnie.A moja mama- ona od siebie ludzi odsuwa a jest zazdrosna to naprawde dziwna historia z ta moja mama.

Aniwar -- niewiem czy jak bym Ci opisała co to jest to bys sie nie zraziła wiec Every Cake You Bake: Kiszka ziemniaczana
tu jest opis co to jest i jak to sie robi a gotowe wyglada tak:
kiszka13tx2.jpg w kazdym razie jest to dobrze umyte jelito świnki ( kicha) nadziane.. masą ziemniaczaną( jak na placki ) ze skwareczkiam.. boczusiem... kiełbaską i wogole czym tylko chcesz i pieczone w piekarniku ..mniam... to takie nasze PODLASKe danie regionalne..

reklama
Do góry