reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Ja rozmawiałam z koleżanką, była dzisiaj u lekarza i jest w ciąży w 5 tygodniu :D (taka jak ja )
Cieszę się,że nie będę z tym sama :D

reklama
Ja rozmawiałam z koleżanką, była dzisiaj u lekarza i jest w ciąży w 5 tygodniu :D (taka jak ja )
ale masz fajnie ja tu niemam w poblizu nikogo w ciazy jedynie zona kuzyna jest ale mieszkaja 30 km od nas iona jest juz w dwudziestym ktoryms tyodniu wiec juz polmetek za nia :-)

Hehe no to ja mam podobnie przyjaciółka jest w 11tc :-) w dodatku jest moją sąsiadką :-D Dzisiaj przesiedziałyśmy 3 godziny w altanie plotkując o dupie marynie a jak się nawinął temat co by która zjadła to była jedna wielka tragedia :-p

Hehe no to ja mam podobnie przyjaciółka jest w 11tc :-) w dodatku jest moją sąsiadką :-D Dzisiaj przesiedziałyśmy 3 godziny w altanie plotkując o dupie marynie a jak się nawinął temat co by która zjadła to była jedna wielka tragedia :-p

ale masz fajnie ja tu niemam w poblizu nikogo w ciazy jedynie zona kuzyna jest ale mieszkaja 30 km od nas iona jest juz w dwudziestym ktoryms tyodniu wiec juz polmetek za nia :-)

Tak fajnie mieć kogoś blisko jeszcze, potem razem z wózeczkami :-)
Ja z tamtą koleżanką nie jestem aż tak blisko, znamy się od niedawna, ale zawsze mamy o czym gadać, tyle, że przyjaciółkami nie jesteśmy i raczej nie będziemy

Hej dziewczyny. Czy Wam też tak ogromnie chce się spać? Ja wstaję rano jest ok. Trochę mdli ale po kanapce przechodzi i do pracy. W pracy osiem godzin na pełnych obrotach i daję radę. Ale jak wchodzę do domu i się wykąpię to już nic mi się nie chce. Czy to pogoda czy tak już jest? Pozdrawiam.:blink:

[

Hej dziewczyny. Czy Wam też tak ogromnie chce się spać? Ja wstaję rano jest ok. Trochę mdli ale po kanapce przechodzi i do pracy. W pracy osiem godzin na pełnych obrotach i daję radę. Ale jak wchodzę do domu i się wykąpię to już nic mi się nie chce. Czy to pogoda czy tak już jest? Pozdrawiam.:blink:

No też już jest moja pora :-)
Rano jest okropnie, mdli mnie i naciąga ale nie wymiotuję - jak zjem to już lepiej :-), tyle, że w pracy od 9:00 do 18:00 to jest najgorsze :-(

no niestety ja codziennie po poludniu i do poludnia chce spac :-/

KOBIETKI MACIE JAKIS SPOSOB NA ZGAGE??meczy mnie i meczy... :-(

reklama
Do góry