reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Klaudos pewnie chciałaby pierwsza urodzić...i niech tak będzie, że i ja tak obstawiam:)

A u nas okropna pogoda, jest tak ciemno że mam wrażenie że to wieczór już. Lilianka tak się dziś ktęci,że brzuch od rana mam jak głaz. W dodatku nie oszczędza mojego żołądka i zgagę mam niemiłosierną brrr...

reklama
he, he hazardowo się zrobiło:-) ja też już jakiś czas temu pisałam, że pewnie klaudoos będzie pierwsza, a ja to dobry miesiąc za nią:-D

ale dziś spokojnie na forum.. chyba wszystkie mamusie na zakupach:-D a ja dalej uziemiona..

mój zaraz na zakupy spożywcze jedzie, a ja leżę, bo brzuch niestety twardnieje:no:

a pan od łazienki zaraz kończy pracę i trzeba by było posprzątać na niedzielę.. od pon. cdn ..

Ostatnia edycja:
tak was poczytałam i normalnie nie wierze, że juz robimy zakłady która pierwsza się rozsypie?! :-D
ja sie nie wypowiadam, bo jakoś takie mam przeczucie, że mi już wiele nie pozostało:/ zwłaszcza, że ja sama jestem wcześniakiem, a lekarz powiedział, że może to być dziedziczne...

carri, madzia i joasia - super wieści przynosicie z wizyt. Cieszymy się razem z wami:-)

a teraz już lecę - zaraz goście przybędą - na 16 się umówiliśmy.

miłego wieczorku sobotniego mamuski...

hej dziewczyny!
widac ze dzisiaj sobota bo jakos mniej postow:) ja dzisiaj dlugo pospalam bo wczoraj bardzo pozno wrocilismy z knajpki do domu wiec pol soboty przeleniuchowane :) Trzeba korzystac jeszcze z wolnych wieczorow :-)
Jesli chodzi o nasze "zaklady" to tez obstawiam Klaudos;) ja mam nadzieje doczekac do stycznia :-)
Zaraz cos przekasimy z mezem i moze skoczymy na jakies male zakupy do hipermarketu.
milego popoludnia!

hej dziewczyny..
a co to za zaklady????? oj oj...
no dobra sie dolacze ja obstawiam 1. damqelle- bo ma juz brzusio obnizony wiec to kwestia ok 4 tyg
a potem pewnie ja albo ariska, ariska juz tez brzusio ma nisko..
w sumie ja duzo leze i moge byc na styczen.. ale fakt ledwo sie ruszam i wszystkoboli;(

bylismy w ikei- za wasza radą kupilam bordowy recznik kilka pierdól do mieszkanka oczywiscie...
skorzystalam z kasy pierwszenstwa;) 1 raz!!! zjadlam bulke z parówką i ledwo doczolgalam sie do auta!
wczesniej bylismy zobaczyc oddzial który otwieraja- fajne miejsce, ryneczek w Wejherowie- mozna powiedziec serce Kaszub:) wiktorianskie lampy, ławeczki.. a obok rossmann;) haha fajnie.. no zoabczymy czy malzon bedzie awansowal;)

wrocilismy do chaty zrobilam obiad- tortille z nadzieniem i nie moglam jesc.. jednoczesnie skurcze i nózki w zebrach i w zoladku... rany boskie akrobata maly..
ale fakt niech juz szykuje sie do wyprowadzki a nie osadza na dobre:) dobra czytam zaleglosci..

hej dziewuszki, dopiero teraz się dostałam do kompa...
jestem zmęczona po tym spacerze na miasto

na razie nie mam siły się rozpisywać , zaraz będę zaglądać co tam u Was

Witam:) Mnie dzisiaj rowniez okropnie męczy zgaga, chcialam sobie polezec popoludniu i niedarady, musialam lezec w pozycji polsiedzacej i cos mi sie wydaje ze tak bede dzisiaj spac:p A tak poza tym to dobrze sie czuje, dzidzia wariuje w brzuszku, tylko nogi troszke bola:p Pozdrawiam:):0

przepraszam Was ale nie będę się na razie udzielać...
nie ucierpicie na tym, odezwę się jeszcze
chyba że dojdę do siebie - bo coś dziwnie psychicznie się czuję ....

reklama
moniaivoy my z M też zamówiliśmy x-landera xa, moja znajoma go ma i bardzo sobie chwali, więc mam nadzieje że i u nas się sprawdzi i będzie służył. My zamawialiśmy w Będzinie i też są duże promocje:)

Miłego wieczoru życzę.

Do góry