reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
moniaivoy nie mamy chyba takiego sklepu ale jak coś popatrzę.

Co do blondi to u niej problem polega na tym, że ona nie kupiła przez allegro tylko dziewczyna się ogłosiła u nas na forum i one się dogadały poprzez emaile....więc allegro nic do tego nie ma dlatego sprawa nie jest taka prosta....

jako, ze ja pracuje w bukmaherce moge przyjmowac zaklady :p
ale tez wydaje mi sie , ze kaludoss bedzie jako pierwsza bo bidulka naprawde sie meczy

No to rzeczywiście nie takie proste...ale wiecie jak ogłaszała się tutaj to i moze czytać nasze porady

Bardzo Mnie wczoraj rozśmieszyło to z tym kotem i ze grudniówki sypią się jak tynk ze ścian...he he az mnie brzucho wczoraj rozbolało z tego śmiechu..
Ja też byłam na małych zakupach w rossmanie i w sklepie dziecięcym po te majty i podkłady,pieluchy i takie tam i 160 zł poszło.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny nie wazne która bedzie pierwsza wazne jest to że z każdym dniem zblizamy sie do tego DNIA.... Patrze sie na grudniówki i oczom nie wierze ze jeszcze grudnia nie ma a tam normalnie z kazdym dniem jest coraz wiecej dzidziusiów:-)

Ja witam sie ponownie :)

Po wizycie wszystko OK. Szyjka długa i mocno zamknięta :) Na usg wporządku. Tomcio waży 2100 więc pulpecik malutki ale podobno będzie długi, bo lekarz stwierdził, że długa kość udowa :) Jak nam pokazał buźkę na USG to takie pucusie ma policzki jak Szymonek od Klaudoss :) Następna wizyta 13 grudnia i potem jeszcze 5 stycznia. Mówi, że 5 już dostanę skierowanie (pewnie na cc) bo Synuś duży :) Ale to się jeszcze okaże. Najwazniejsze, że ok :)

Moja Wiki u moich rodziców. Męczy dziadków bo w poniedziałek już lecą spowrotem do siebie :( My z m posprzątaliśmy mieszkanko i zaraz też tam jedziemy a potem imprezka u mojego brata :) Jutro mam gości na obiedzie więc mase roboty :) Ale ciasto już odebrane z piekarni, mięsko się pekluje, tatuś roladki mi zrobił więc GIT :)

Ja obstawiam Klaudoss :)

Witam się deszczowo.Już nadrobiłam czytanie,muszę brać się za obiadek,ale mi się nie chce:no:Potem jak wrócą chłopaki chyba trzeba na jakieś zakupy spożywcze,a może odłożymy na jutro zobaczy się.Jakaś dziś jestem jak "flaki z olejem":sorry2:Cieszę się ,że u dziewczyn po wizytach wszystko w porządku.Jeszcze będę do was zaglądać....

reklama
Do góry