reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Witam wieczorowo, już wrócilam, bylam z mężem popatrzeć na wózki i jednak zdecydujemy się na Mutsy (szczegóły w odpowiednim wątku). Później pojechaliśmy się trochę poszlajac w Magnolii kupiłam sobie herbatę w świecie herbat i właśnie sobie zrobiłam w imbryczku i piję:) W Centrum handlowym już świątecznie, w tym roku niesamowite iluminacje....aż zachciałam żebyśmy byli już w 3,ale jednak poczekam do stycznia;)

reklama
oj dziewuszki dziewuszki, aja dzisiaj nawet sie dobrze czuje.. glowka az tak nie napiera.. ale twardy brzusio no i mlody wystawia pupke hihi.. wzielam sie za prasowanie (nawet koszul meza <szok> ), wytarlam kurze, jeszcze chyba kibelek troche umyje i wc- mam znow nadmiar energii i chce mi sie cos robic- znow wije gniazdo! takie mega porzadki zostawiam na grudzien! porobie jeszcze porzadki w szafach a w przyszla sobote mezuch chce juz szykowac pokoik.. w poniedzialaek odbieram pozyczke z millennium wiec moze zrobie prezent dla szymcia i męza i zamówie te literki wreszcie:) zreszta zoabczymy..

Tysia one są w takiej cenie jak x-lander. Ja mówię o Mutsy Transporter on jako głęboki i spacerówka kosztuje 1600 zł i x-lander tak samo.

Ja witam sie ponownie :)

Po wizycie wszystko OK. Szyjka długa i mocno zamknięta :) Na usg wporządku. Tomcio waży 2100 więc pulpecik malutki ale podobno będzie długi, bo lekarz stwierdził, że długa kość udowa :) Jak nam pokazał buźkę na USG to takie pucusie ma policzki jak Szymonek od Klaudoss :) Następna wizyta 13 grudnia i potem jeszcze 5 stycznia. Mówi, że 5 już dostanę skierowanie (pewnie na cc) bo Synuś duży :) Ale to się jeszcze okaże. Najwazniejsze, że ok :)
Fajniutko że Tomeczek ładnie rosnie i jest zdrowiutki. ja juz nie moge sie doczekać mojego USG we wtorek. Mam nadzieje, że nadal bedzie córeczka, bo juz pokupowałam pełno dziewczęcych ubranek.

Co do zakładów to każda która ma termin na poczatek stycznia może byc pierwsza. Ja tam wolę poczekać do stycznia, mi sie nie spieszy.

zielona ale są też dziewczyny które mają na grudzień ale ze względu na sympatyczne towarzystwo na styczniówkach zdecydowały się z nami zostać:)

na pewno beda dziewuszki dziewczyny!!
ja wlasnie umylam toalete, mąż odkurzył a teraz wietrzy sie mieszkanko, fajny przeciąg jest..
kurcze dziewczyny od kilku dni mam jakies dziwne uczulenie na dekolcie troszke wyzej niz piersi ale między nimi- takie czerwone placki- liszaj, czasem swedzi.. miala któras cos takiego? nie wiem od czego to dziadostwo jest;/

reklama
ja myślę, że jeszcze nie czas na mnie:p dość lekko mi się chodzi, i nie mam syndromu wicia gniazda tak jak klaudoos hihii:p małej też chyba dobrze w brzuszku póki co:p

Do góry