reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Co do zakładów to typuję, że tegoroczną Gwiazdkę,już razem z dzidziuśkiem spędzą:

1. ariska
2. damqelle
3. klaudoos

Chociaż kto wie, kto wie.... różnie to może być...:-)
Mam tylko nadzieję że moja dzidzia nie wyskoczy przed fajerwerkami sylwestrowymi:-)

reklama
Blondi się dziś nie odzywa a wczoraj niepokoiły ją ruchy maluszka...mam nadzieję że wszystko ok, miło spędza czas i po prostu o nas zapomniała.

Hej dziewczyny no Ja tez dzisiaj bylam na malych zakupach.I wreszcie mam 5 pajacykow,5 bodziakow i kombinezon na wyjscie,male skarpeteczki wiec jakby cos sie wczesniej przydarzylo to na pierwsze chwile jestem juz zabezpieczona dla dzieciatka i wkladki laktacyjne sobie kupilam i w promocji butelki avent byl zestaw 2 male butelki,2 duze butelki do kazdej byl smoczek ''1'' i 2 smoczki zapasowe ''2'' szczotka do mycia i smoczek do ssania i dalam za to tylko 10 funtow wydaje mi sie ze tanio na polskie jakies 44 zlote no ale wy juz kupowalyscie to wiecie czy sie oplacalo.No i jeszcze miekka szczotke do wloskow z grzebykiem i nozyczki do pazurkow tommee tippee.I juz sie ciesze ze wreszcie cos zaczelo byc widac.Wiecej nie kupuje bo z poski przyjada rzeczy po synku.A co do obstawiania to ja zawsze myslalam ze Klaudos bedzie pierwsza bo ona tak duzo o tym mowi ze juz chce itd ale jak tak pomysle to w sumie nie wiem bo nie raz czlowiek cos chce to nie ma tego no ale na pierwszym miejscu Ja obstawiam bo taka moja pierwsza mysl no ale wiadomo czas pokaze :)) MI sie nie spieszy Ja napewno chce urodzic w styczniu a ze termin na 22 to mam duzo czasu jeszcze.

kurczę jeszcze ząb mnie boli
ten co raz mi twarz przez niego spuchła, troszkę się boję

a nie chcieli mi go leczyć w ciąży - bo to kanałowe jest....

gosia, niezłe zakupki zrobiłaś

ja niedługo idę bo Ci znajomi mają wpaść

Widze, ze na forum zaklady :-D
Prawda jest taka, ze ciezko jest przewidziec kto bedzie pierwszy, albo przynajmniej w pierwszej trojce ;-) Kazda dziewczyna , ktora ma termin na poczatek stycznia ma takie same szanse, zeby w grudniu urodzic:-) Czasem tak jest, ze niektore kobiety juz kilka tygodni przed porodem maja mniej lub bardziej bolesne skurcze przepowiadajace , a u niektorych jest caly czas cisza i nagle skurcze, kilka godzin i porod ;-)Nic nie musi go zapowiadac.
No i wiadomo, ze te styczniowki, ktore maja problemy z szyjka, czy tez rozne inne , tez maja wieksze szanse na szybszy porod.
Takze roznie to moze byc, wiec ja raczej nie obstawiam, bo nie mam pojecia kto to bedzie :-D Wiem jedno, na pewno nie moge to byc ja, bo termin mam dopiero na 21 stycznia:-D

claudia biedactwo, mam nadzieje, ze bol zeba przejdzie... Wiem, ze jest to strasznie meczace :(

Ostatnia edycja:
Widze, ze na forum zaklady :-D
Prawda jest taka, ze ciezko jest przewidziec kto bedzie pierwszy, albo przynajmniej w pierwszej trojce ;-) Kazda dziewczyna , ktora ma termin na poczatek stycznia ma takie same szanse, zeby w grudniu urodzic:-) Czasem tak jest, ze niektore kobiety juz kilka tygodni przed porodem maja mniej lub bardziej bolesne skurcze przepowiadajace , a u niektorych jest caly czas cisza i nagle skurcze, kilka godzin i porod ;-)Nic nie musi go zapowiadac.
No i wiadomo, ze te styczniowki, ktore maja problemy z szyjka, czy tez rozne inne , tez maja wieksze szanse na szybszy porod.
Takze roznie to moze byc, wiec ja raczej nie obstawiam, bo nie mam pojecia kto to bedzie :-D Wiem jedno, na pewno nie moge to byc ja, bo termin mam dopiero na 21 stycznia:-D

claudia biedactwo, mam nadzieje, ze ból zęba przejdzie... Wiem, ze jest to strasznie męczące :(

ani ja , bo mam na 24 stycznia

a ból , no oby przeszedł - obym nie napuchła jak wtedy :-(
bo miałam 39 stopni gorączki przez 3 dni i nie jadłam prawie- tylko piłam, jeszcze te antybiotyki do tego -masakra

reklama
Ból zęba...współczuję Ci Claudia, nie ma nic gorszego w dodatku w ciąży nie można sobie pomóc.

A ja oglądam MAM TALENT
A potem będzie film, który ogladałam kilka razy i zobaczę po raz kolejny.

Do góry